TEQUiLA Robi (the untold story)...

30. december 2012 ob 21:16 | 113
Nekoč, onkraj pivovarne Laško med 2. Sv. Vojno, je živel mož po imenu povodni mož. Njegovo srednje ime je bilo Carlos, prijatelji pa so mu pravili teqila Robi. Živel je v baraki zraven pivovarne in imel je tudi svoj dotok piva iz pivovarne. Tam blizu je živela tudi pripadnica Uniona. Ime ji je bilo Rozamunda Špehohlačnik, ali kar Rozi po domače. Njuna življenja si ne bi mogla biti bolj različna, dokler se nista nekega dne srečala na pločniku.
Med njima so takoj začele švigati iskre, ko je nek delavec začel z rezilko načenjati Carlosovo barako, ker je bila zgrajena na črno. Od tistega dne je Rozi vsak dan hodila mimo klopce, ki jo je okupiral Carlos ker so mu podrli barako. Teqila Robi je bil brezdomec, Rozi pa bogatašinja. Sposodil si je denar in si kupil nobel čižmice, en fertah in peljal Rozi na ples. Ker pa Carlos ni imel avta, Rozi pa ni imela vozniške jo je peljal na burek k Šiptarju. Nato sta si privoščila še zelje in fižol v solati. Tam za mizo sta si vse povedala. Uroš je Rozi prebral kot knjigo. Vedel je, da je ona prevarantka in da je silno prevzetna vendar ni vedel, da bo njen bodoči vnuk D.M. (:Damjan Murko:). Rozi je tudi vedela, da je Carlos brezdomec in pijanec pa še banki je bil dolžan, ampak vendar sta se ujela. Ko sta zaključila z večerjo, sta se odpravila v hotel, najela sobo in mislim, da vsi že veste kaj sta počela. Igrala sta Monopoly. Naslednji dan Teqila Robi prejme klic in mu povejo, da mu je umrla mama. Od žalosti se vrže na tla in joče. Nato ga čez 1 uro pokliče še brat in mu pove neko pretresljivo novico in postane še bolj potrt. Čez nekaj časa ga Rozi vpraša kaj je bilo in Carlos ji pove, da mu je umrla mama. Rozi zanima tudi kaj je bila druga novica. Carlos ji pove, da ga je klical brat in tudi njemu umrla mama. Rozi je takrat uvidela, da na svetu res obstajajo ljudje, ki imajo IQ v sorazmerju s številko čevljev. Rozi je ob spoznanju takoj odšla na jago za drugimi moškimi. Carlos je bil po tem dogodku uničen. Spoznal je, da ga je Rozi prevarala in si mislil: svaka čast vsakemu, ki bi z njo zdržal več kot dve noči, zato ker pri Monopoliju vedno goljufa. Več kot 1 mesec je samo ždel na klopci in svojo rešitev je videl samo v hitri hrani in v šnopcu.
En dan je hodila čez tiste konce, da bi ga videla. Carlos je to izkoristil tako, da jo je omamil in peljal v disko. Hotel je, da bi ona umrla skupaj z njim ob plesanju sambe in tanga, vendar ni mogel zdržati. Zato je v žalosti z njo v naročju skočil šterno na skrivni lokaciji v Dolenjskih Toplicah. Po podtalnici ju je odneslo do Ljubljanice kar pa nihče ne ve.
Ker so bili njuni svojci šparovni so posmrtne ostanke od Rozi podarili podjetju za predelavo mesa za boge želve DULE. Carlosovi ostanki pa so šli v žaro. V njegovo čast so pepel v pirovski flaši razstresli z tamkajšnje pivovarne v torek po šihtu. Med mašo je potekal tudi ofer za mesarstvo Klepec S.P.

Sponsored by: Jahalni prašičiTM 6.razred… :)

Komentarji 0

če želiš komentirati, se

Vpiši email osebe, ki ji želiš priporočiti ogled bloga.
stalna povezavaZa nadaljevanje se prijavi

Za prijavo uporabi Facebook

Facebook prijava

Za prijavo uporabi geslo

Samodejna prijavapozabljeno geslo včlanitev