.:04_02_09 ~ DIGITTALIS ~ REAL@VIRTUAL ~ PRVI_DEL:.

04. februar 2009 ob 21:00 | 431
KONSTRUKTIVNO DOJEMANJE REALNOSTI IN VIRTUALNOSTI.
~
Nekatere Osebe v spletnih Forumih in SKUPNOSTIH Demonstrirajo Nedoumevanje Pojmov Realnost in Virtualnost in Nesposobnost Dojemanja Povezav med realnim in virtualnim Svetom.
~
Iz Komunikacije tovrstno mislečih Oseb je Razvidno, da Pojem Realnost Pojmujejo kakor Algoritem Prostora in Časa, v katerem je Norme in Vrednote treba Spoštovati, ponekod tudi s Prisilo od zunaj, Virtualnost Dojemajo kakor Algoritem Prostora in Časa, kjer Norm in Vrednot ni treba Spoštovati in kjer je brez Omejitev Dovoljeno Sprostiti Energijo in Silo, katera se Ustvarja zaradi Potlačevanja Realizacije Idej in Nagonov v Realnosti.
~
Virtualnost tovrstne Osebnosti Dojemajo kakor nekaj, kar dejansko ne Obstaja in kakor nekaj, kar naj ne bi Imelo Vpliva na materialni, realni Svet. Nekako v Smislu Poligona, kjer je Dovoljeno, kar je v Realnosti Prepovedano.
~
Dejanska konstruktivna Percepcija Je: Realnost in Virtualnost sta Algoritma Časa in Prostora, katera Delujeta interakitvno. Udejanjanje Osebe v Realnosti, Vpliva na Bivanje v Virtualnost, Udejanjanje Osebe v Virtualnosti, Vpliva na Bivanje v Realnosti. Algoritma nista Izključujoča, Tvorita Celoto z ustreznimi Merami Soprisotnosti v danih Trenutkih.
~
Virtualni Svet Ni nekaj, kar Obstaja ločeno od Realnega, prav tako Ni nekaj, kjer je smiselno Realnega Negirati ali Obstoj tega Zanikati in se Udejanjati, kakor da je Zajezen in nima Vpliva na Realnost.
~
Pomembnost Spoštovanja konstruktivne Etike in Morale v virtualnem Svetu je Razvidna s Segmentacijo Termina VIRTUAL.

VIRTUAL = (V)IRTUAL = IRTUAL = RITUAL
Segmentacija nazorno Prikazuje Prisotnost virtualnega Sveta v Realnosti. Virtualni Svet v realnem Svetu Predstavlja idejno in religiozno Komponento, katera aktivno Vpliva na Dejanja in Početja.
~
.:TOŠ@TOSCH_Mihael:.
04_02_09

~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~

.:04_02_09 ~ TOŠ@TOSCH ~ DIREKT ~ REAL@VIRTUAL:.


.:04_02_09 ~ DIGITTALIS ~ MOZAIK_RESNICE ~ REAL@VIRTUAL:.

Komentarji 3

če želiš komentirati, se
marko3
marko39 let nazaj

Uh,to mi je pa težko.

dusankragelj
dusankragelj9 let nazaj

Glede na to, da te zadeve razmeroma dobro poznam , mi naj bo dovoljeno, spoštovani prijatelj , da zapišem naslednje : Velike čestitke k tvojemu znanju...Resno sem , seveda pozitivno , pozitivno presenečen...Čestitam k tvojemu razmišljanju ... Virtualno in realno seveda ne gre naenkrat jemati skupaj , celostno gledano pa je to to,v svojih dimenzijah, kar si povedal, nakazal že sam. ! Zelo vesel sem tvojega znanja, predvsem razmišljanja.Čestitam !

TOSCH
TOSCH9 let nazaj

Spoštovani Gospod KRAGELJ.

Hvala za konstruktivni Komentar.

Tudi Vaše Delo Je Plemenito.

Vpiši email osebe, ki ji želiš priporočiti ogled bloga.
stalna povezavaZa nadaljevanje se prijavi

Za prijavo uporabi Facebook

Facebook prijava

Za prijavo uporabi geslo

Samodejna prijavapozabljeno geslo včlanitev