.:05_02_09 ~ DIGITTALIS ~ REAL@VIRTUAL ~ DRUGI_DEL:.

05. februar 2009 ob 21:00 | 331
VPLIV TELEKOMUNIKACIJ NA DOJEMANJE REALNOSTI IN VIRTUALNOSTI.
~
Vpliv na Dojemanje Realnosti in Virtualnosti Imajo tudi Sistemi za Telekomunikacije. Za Delovanje Sistemi za Telekomunikacije Uporabljajo električni Tok. Naprave za Delovanje potrebujejo električno Energijo, Procesi Komuniciranja Se Vršijo z elektromagnetnim Valovanjem v Obliki frekvenčnih Valov.
~
Elektromagnetno Valovanje v Okolju je naravnega in umetnega Izvora.
~
Živa Bitja Informacije iz Okolice Sprejemajo s Čutili, katera so Občutljiva tudi na elektromagnetno Valovanje. Oči v pretežni Meri Sprejemajo Svetlobo, Ušesa Zvok, Tipala Toploto, Nos Vonj, kateri se Prenaša z elektromagnetnim Valovanjem. Vsa Čutila Delujejo v Interakciji in so ob primarni Obliki delno Dovzetna tudi za ostale Oblike elektromagnetnega Valovanja. Tako se Delovanje Čutil in Živčevja ter Percepcija v Odvisnosti od Sprejetih Oblik in Količin elektromagnetnega Valovanja v Prostoru in Času.
~
Upoštevajoč fizikalna in biološka Dejstva, je Čutila možno Stimulirati tudi z elektromagnetnim Valovanjem umetnega Izvora in tako Vplivati na Živčevje ter Percepcijo. Bodisi manifestno (odkrito), bodisi latentno (prikrito). Tako Bivanje v Okolju, katero je neustrezno Zapolnjeno z elektromagnetnim Valovanjem umetnega Izvora, za Organizem predstavlja Obremenitev, saj zaradi Preobremenjenosti Čutil Prihaja do obremenilnega Stresa, kateri Sopovzroča Obolevanje in genetske Poškodbe Organizma. Do teh Pojavov pride takrat, kadar Organizem Prejme preveliko Količino Dražljajev in Informacij, katerih v Času, ki je za Proces Tvorbe Podatkov na Voljo, ne Zmore Predelati v konkretne konstruktivne Podatke. Ta netransformirana Energija Se v Organizmu zaradi nezmožnosti Transformacije v konkretne Konstruktivne Podatke tako začne Pretvarjati v mentalni in Organski Balast.
~
V Stadiju Preobremenitve Organizma Prihaja do Zamika Dojemanja Realnosti in do Nagnjenosti k Izkrivljenemu Dojemanju Sveta. Možno je, da do Preobremenitev Organizma Privede tudi pretirana Kanalizacija elektromagnetnega Valovanja Sistemov Komunikacije v Okolje, s Formulo: preveč Informacij v prekratkem časovnem Obdobju.
~
.:TOŠ@TOSCH_Mihael:.
11_02_09

~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~


.:ZGODOVINA_KOMUNIKACIJ:.


.:05_02_09 ~ TOŠ@TOSCH ~ DIREKT ~ TELE:.


.:05_02_09 ~ DIGITTALIS ~ MOZAIK_RESNICE ~ TELE:.

Komentarji 4

če želiš komentirati, se
arja
arja9 let nazaj

Malo besed z veliko težo!

sponka.com
sponka.com9 let nazaj

..zanimivo spet..

HAMPOVCANS
HAMPOVCANS9 let nazaj

MI JE VŠEČ KAR SI NAPISAL.

dusankragelj
dusankragelj9 let nazaj

Velika pohvala za strokovnost. Čestitam.

Vpiši email osebe, ki ji želiš priporočiti ogled bloga.
stalna povezavaZa nadaljevanje se prijavi

Za prijavo uporabi Facebook

Facebook prijava

Za prijavo uporabi geslo

Samodejna prijavapozabljeno geslo včlanitev