.:29_05_09 ~ BIOtehnologija_G-ALFA:.

29. maj 2009 ob 15:00 | 722

.:29_05_09 ~ MOZAIK @ MOSAIK @ MOSAIC ~ BIOtehnologija_G_ALFA:.

BIOKIBERNETSKI MANIPULATOR SLAVKO GORENC.

Spoštovane in Spoštovani, v delu Cankarja, z naslovom HLAPCI, eno pomembnih Misli predstavlja Citat: „Ni je Knjige bolj dragocene, nego je Knjiga lastnega duševnega Trpljenja“. Misel, aktualna ob vsakem Času, v vsakem Prostoru, s Konotacijo tvorne in izobraževalne Filozofije Bivanja. Spoznanje kaže, ni treba vselej pisati Knjige, Potrebo in Dolžnost zadovolji tudi Esej.

Ta Esej je namenjen Opisu Izkušnje z nevarnim biokibernetskim Manipulatorjem slavkom gorencem. Z Željo in Namenom, pripomoči k temu, da se bodo Izkoriščevanja, Zlorabljanja in sporna Manipuliranja v bodoče zmanjševala in na ustrezni Točki tudi odpravila.

Za Dolžnost smatram, Izkušnje posredovati Javnosti, zato jih bom tukaj tudi formuliral z in na Način, da bodo doumljive Bralkam in Bralcem.

Esej je členjen s Poglavji.

PORAST POJAVA ALTERNATIVNE MEDICINE

Človeštvo se nahaja v Obdobju, ko Zdravje postaja finalna Vrednota. Spremembe v družbenem Ustroju in Načinu Življenja so privedle do Stanja, kjer so za nekatere določene zdravstvene Storitve nedostopne. To Dejstvo Vrata odpira tako imenovanim Altenativkam in Alternativcem. Ta Skupina obsega širši Spekter, tako med njimi najdemo orto Šarlatanizem in tudi formlano medicinsko izobražene Stroko. V nekaterih Primerih so Terapije uspešne, v neketerih se izkažejo za velike Prevare, katere za Posledice nosijo dodatne Bolezni in tudi Smrti. Pri izbiranju Terapije je treba imeti Sposobnost, ločiti Pridelek od Plevela. Zdravje je največje Bogastvo, zato je treba Kapital investirati smiselno in v Zaupanja vredne Instance.

Velika Pomanjkljivost in Nevarnost določenih Oblik gurujevske alternativne Medicine je uporaba manipulativne, psevdohipnozne in hipnozne Tehnike usmerjanja Ljudi. V teh Primerih zdravje praviloma izostane in tako imenovana Alternativa pridobiva odbijajočo Konotacijo, kar otežuje obravnavo sprejemljivih Oblik alternativnih Oblik Terapij. V teh Primerih je treba natančno stehtati Argumente in Mozaik sestaviti tako, da bodo Kalupi zapolnjeni z ustreznimi Modeli.

TEMELJ NEDOPUSTNE BIOKIBERNETSKE MANIPULACIJE SLAVKA GORENCA

V slovenskem Okolju se nahaja zelo agresiven Manipulator, „z lastnim Poimenovanjem prvi BIOkibernetik Sveta“. To Poimenovanje simbolizira Prepričanje Človeka, katerega Doktrina je propojena s pretirano mnogo Elementi Ustrahovanja. Intenzivno Zasipavanje s temi ustrahovalnim Elementi v nekaterih Primerih doseže Učinek, in sicer tako, da se prestrašene Osebe v egoističnem Oziru odpro in začno dopuščati, da jih ta ustrahovalna Filozofija sousmerja. V teh Situacijah postanejo Žrtve Človeka, kateri beži pred Realnostjo in se zateka v fiktivne Svetove, nastale zaradi spornega Delovanja na področju alternativne Medicine, Bioenergetike, Biokibernetike. Spornost slavka gorenca se intenzivno kaže v tem, ko vsa ostala Znanja negira, jih zaničuje, jih skuša preganjati in eliminirati.

Podobno, kot je to počel Holokavst z Židi. => Vse Židinje in Židi so škodljivi in nevarni, treba jih je popolnoma iztrebiti, brez uporabe smislenih Kriterijev.

Biokibernetska Doktorina slavka gorenca torej temelji na podbnih Osnovah kakor Holokavst in Blaznost adolfa hitlerja za Časa njegvega Življenja.

NAČIN, S KATERIM GORENC ČLOVEKA DOBI POD DELNI VPLIV

Značilnost gorenca je Vztrajnost v napačnem. Seveda se vprašamo, kako je potemtakem možno, da nekoga dobi pod Vpliv. V Praksi je Način preprost, z velikim Učinkom na prizadeto Osebo ali Osebek.

Algoritem je takšen:

Gorenc v primerjavi z ostalimi Alternativkami in Alernativci nudi neko Platformo. To je Portal na Domeni www.ati-e-import.si. Ta Portal vsebuje določeno Količino strokovnih Terminov in tudi nekaj relevantnih Podatkov, dokaj spretno prepletenih z manipulativno Substanco na Temelju Ustrahovanja.


Pot Padca pod Vpliv gorenca je v učnem Primeru tovrstna:

Oseba ali Osebek v danem Času nima Možnosti do Dostopa zdravstvene Storitve. Ker je Splet razširjeno Orodje, se večina Ljudi, bivajoč v Strahu za Zdravje, poda v Splet iskati Rešitev za zdravstveno Težavo ali Težave. Na neki Točki dospe do Portala gorenca in njegovega Podjetja. Ker v primerjavi z ostalimi ponuja ogromno Podatkov, ustvari Vtis neke Resnosti. Dejstvo, gorenc v njem navaja Sodelovanja s pomebno Firmo SRC.SI, ta Občutek Resnosti podkrepi.

Ko se Oseba ali Osebek odloči z gorencem vzpostaviti Kontakt, prejme Povabilo na Dan odprtih Vrat NA Osnvni Šoli Milana ŠUŠTARŠIČA v LJUBLJNI. Na predstavitvenem Seminarju je deležna/en mnogo Pohval o izvrstni Genetiki in s tem nastane Most Zaupanja med Osebo/kom in gorencem. Gorenc sčasoma začne intenzivirati Količino Komunikacije in vanjo vpletati Elemente Ustrahovanja.

Primer: ste odličen BIOsistem, vendar, če ne boste dosegli, da bodo vsi nosili BIOlaser, boste padel pod vpliv sedme Dimenzije in Konec bo, kakršen bo.

Ta Stopnja traja nekaj Časa in za tem se pojavi dodatna Grožnja: prav tako je treba vsem povedati, da BIOlaser dobijo le v mojem Podjetju ATI E & I, Direktor breda gorenc.

Ko Oseba nasprotuje, gorenc odvrne: saj je vaša Odločitev, ali boste delali za Blagostanje, ali boste pa šli v Pekel.

Ta Proces se intenzivira v nekaterih Primerih do Konflikta in Zloma.

KAKO GORENC USPE PRODRETI V UM

Že ob prvem Srečanju gorenc Osebo/ek prisili da uporabi Metodo g-alfa. To je Metoda aktivne Manipulacije Možganov in Telesa. Učinek pokaže hitro, ta Učinek je Občutek izkrivljene Realnosti.

Za tem, ko Žrtev zadosti dolgo uporablja to Metodo, v pretežni Meri postane vodljiva s Strani Človeka, ki je to Metodo definiral.

Doumljivo povedano: ko se boš zadosti dolgo vedla/el, kakor ti bo nekdo ukazal, boš na neko Točki mislila/il, kakor ti bo nekdo ukazal.

Do te Stopnje se po določenem Času uporabe Metode g-alfa pride. Gorenc ne le, da ima Moč zbudi občutek Strahu, pridobi Moč, ustrahovano Osebo pošiljati v Boj zoper vse BETA usmerjene Ljudi.

Temelj je Grožnja: „v kolikor se ne boste borili proti BETA, boste padla/el v sedmo Dimenzijo, kar Religija imenuje Pekel“.

Kar tukaj zveni naivno, je v Praksi dejansko možno. Dovzetnost je odvisna od Stabilnosti osebe/ka.

V Primerih, kjer gorenc vidi veliko Možnost okoristiti se, podari tudi BIOlaser in ta Korak pospremi z Besedami, poglejte, vi ste zelo pomembna ali pomemben.

BIOlaser pa je dejansko religiozni Element z učinkom Stigmatizacije. Ob BIOlaserju vsili tudi tako imenovane BIOkibernetske Zaslonke, Nalepke za na Senci in Čelo, in z Uporabo teh Pripomočkov si Oseba/ek dejansko nadene Uniformo z očitno sektaško Konotacijo.

Odmik od Doktrine skuša preprečevati z Ustrahovannjem, izgubili boste Zdravje in vse ostalo.

Dejanski Učinek njegovega Početja pa je izguba Zdravja, lastnega Jaza in smislene Etike in Morale.

Dejstvo je, gorenc se loti labilnih Oseb. Prepričuje jih, biti morate vrhunsko etični in moralni, obenem ste pa Vzrok za vso Bedo Sveta. Gorenc intenzivno nagovarja travmatizirani del Osebnosti in vzbuja ekstremne Občutke Krivde. Sčasoma ugasne Racionalnost in sproži se ekstremna Čustvenost ali Pasivnost. Zapisano po gostilniško: slavko gorenc s Časom Iz Glave spije Pamet.

Pamet spije tako, da delno poseduje in usmerja človekovo Voljo, Način Spanja, Tuhtanja, Pitja, Prehranjevanja, spolnega Občevanja in Bivanja.
Slavko gorenc predstavlja resno Grožnjo za Zdravje in Življenje.

KAKO SE REŠITI STANJA, KATEREGA GORENC SOUSTVARI

Pot Rešitve obstaja, dolžina je odvisna od količine Kontaminacije. Koraki z Učinkom so:

1. Fizično se ločiti od slavka gorenca in Sekte društvo s33
2. Ločiti se od vseh Pripomočkov z neustrezno manipulativno Vrednostjo in Učinkom
3. Opustiti Metodo g-alfa
4. Opustiti samovoljno Kontaminiranje s Teorijo g-alfa
5. Opustiti kontaminiranje Okolice z Zmotami, izhajajoč iz g-alfa
6. Začeti se izobraževati v smeri Razvoja lastnega Uma
7. Truditi se dojeti Smisel Bivanja
8. Nehati obsojati vseh in vsega
9. Dopuščati Razvoj ostalih
10. Brez Zadržka priznati si lastno Naivnost

Ti Koraki so, seveda, zapisani s Strani Mene, Podlaga zanje je zavedanje o Škodljivosti, Vsebina in vrstni Red so pa subjektivna Komponenta, katera se razlikuje, ozirajoč se na Primer.
KAKO SE REŠITI POSLEDIC, KATERE GORENC USTVARI

Posledice Doktrine g-alfa so odvisne od Intezivnosti vsiljevanja s Strani slavka gorenca. V nekaterih primerih ostanejo Brazgotine, ki pa s Časom pomenijo smiselno Izkušnjo.

NASVET

Gorenc napade tisto/ega, ki se ne trudi ustvarjati in ohranjati smiselne Etike in Morale. Zbudi Dvom v lasten prav in ga forsirano potencira. Do Točke, kjer si Človeka prisvoji. Vodi ga na Podlagi slabe Vesti in le_to s tem Početjem veča. Dlje kot Človeka vodi, bolj intenzivno ga lahko vodi.

Nasvet se torej glasi: bivaj in ustvarjaj z in na Način, s katerim ne boš namensko ustvarjal/a slabe Vesti in Škode.

29_05_09, TOŠ_TOSCH_Mihael

slika


slika


slika


slika


.:~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~:.

sLAVKO gORENC na Portalu WWW.ATI-E-IMPORT.SI oglašuje Storitve sodnega Izvedeništva v njegovem Imenu.

slika


Ministristvo za Pravosodje Republike SLOVENIJE je v Zvezi s tem izstavilo tole Izjavo.

slika


.:~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~:.
.:17_06_09 ~ TOŠ@TOSCH ~ REPORT ~ BIOKIBERNETIKA_&_SLAVKO_GORENC:.

.:~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~:.

Delovanje Zdravju nevarnega Bioenergetika smiselno prikazuje Epizoda Serije Kommissar REX.


Komentarji 1

če želiš komentirati, se
Ekian
Ekian7 let nazaj

.:.

Vpiši email osebe, ki ji želiš priporočiti ogled bloga.
stalna povezavaZa nadaljevanje se prijavi

Za prijavo uporabi Facebook

Facebook prijava

Za prijavo uporabi geslo

Samodejna prijavapozabljeno geslo včlanitev