(LJ)UBITI_ŽENSKO ¤ (20)11_OKT_05

06. oktober 2011 ob 09:19 | 129
(LJ)UBITI ŽENSKO

Spoštovano Občestvo, Čas je, da zapišem nekaj o Udejanjanju Ljubezni in Bistvu Žensk. Zavedati se je namreč treba, da niso vse "ljubezenske" Veze dejansko Veze s pristno Ljubeznijo, ampak so nekatere tudi psevdoparazitski in parazitski Odnosi. Biti na nekoga navezan in z njim živeti še ne pomeni ustvarjati in negovati Ljubezni.

Problem Sobivanja je dejansko dokaj širok. Živimo namreč v Družbi, ki je zelo obremenjena s Podajanjem izkrivljenih Podatkov o tem, kaj bi Ljubezen naj bila, in tudi o tem, kako bi se naj udejanjala. Nezanemarljivo Dejstvo v tem Procesu je tudi neustrezno Dojemanje Bistva Ženske in tudi Moškega. Obe Vlogi sta preobremenjeni s Sterotipnostjo in zato se prepogosto dogaja, da ta Stereotipnost s Socializacijo prehaja iz Generacije v Generacijo in se tudi intenzivira. Spoloma so dedeljene neke tradicionalne Vloge, ki so kot takšne nastale na nižji Stopnji Zavedanja, in te Vloge sooblikujejo naše Življenje v dokaj izdatni Meri.

Zanimivi Formuli, bistveni za zdravo Sobivanje, se glasita:

ŽIVIM Z(A) ŽENSKO, ŽIVIM Z(A) MOŠKIM

Zdravo Dojemanje pomeni živeti na sorodni (Z) Ravni, bolestno Bivanje pomeni živeti na podrejeni (ZA) Ravni.


Kot sem že zapisal v Blogu o Podrejenosti Ženske (Bog/inja), obstajajo velike Težave na Področju ustreznega Spoštovanja Ženske. Religije so skozi Tisočletja Ženske degradirale in podredile, kar je skozi Generacije povzročalo postopne Spremmebe v Dojemanju Bistev Življenja.

Ustrezna Prenova in Oplemenitenje Duha od Človeka zahteva, da se loti Odprave Zablod iz Preteklosti. Med največje Zablode zagotovo spada neustrzen Odnos do Žensk. Ženska je živo Bitje, iz Telesa katere na in v ta Svet vstopi novo živo Bitje.

Povsem realno rečeno se je treba zavedati Dejstva, da v Situaciji, kjer Moški neposredno po Zanostvi umre, to še ne pomeni Zaključka Procesa Razmnožitve, saj Ženska Otroka v Primeru ustrezne Nosečnosti lahko rodi, obratno pa ta Proces ni možen. Ne trdim, da je Ženska bolj pomembna od Moškega, trdim pa, da je Pogoj, ki za Rojstvo Otroka mora biti izpolnjen, Življenje Ženske.

Povedano povsem doumljivo: Smrt Ženske v Času po Oploditvi in do Poroda pomeni Zaključek Ustvarjanja novega Življenja, medtem ko Smrt Moškega ne pomeni Zaključka Ustvarjanja novega Življenja. Grobo izraženo, Moški je v tem Procesu in Obdobju lahko pogojno pogrešljiv, Ženska pa, logično, ne.

Seveda ta Ugotovitev ne pomeni Odkritja doslej neznanega, pomeni pa Iztočnico za Tuhtanje. Četudi se Človeštvo teh opisanih Odvisnosti zaveda, še zmerja pretežno v Ospredje postavlja Moškega. Še več, Žensko z neustreznim Marketingom po Modelu Sex sells pretvarja v seksualni Subjekt, ki služi Zadovoljevanju boemskih spolnih Potreb Moških.

Temu Procesu Degeneriranja je treba reči NE. Zavedati se je treba, da Ženska novemu Življenju, obeh Spolov, ponudi Vrata v in na Svet. Izraženo s Pridihom Kozmologije, v ženskem Telesu se materializira novo Življenje:

spočne --> razvije --> rodi.

Od tega Zavedanja je odvisen Obstoj Človeštva. Ob tem je treba dojeti tudi, da žensko Telo ni ustvarjeno za to, da se zastruplja s Kontracepcijo in tako predstavlja Subjekt za Naslado promiskuitetnih Moških.

Žensko Telo je Generator novega Življenja in skladno s tem Dejstvom mora biti spoštovano.

POMNI FORMULO:

Ko Ženska živi ZA Moškega, je Karakter Odnosa po Modelu UBITI Žensko; ko Ženska živi Z Moškim in se tudi zaveda svoje Vloge in Pommebnosti, je Karakter Odnosa LJUBITI Žensko.

Komentarji 0

če želiš komentirati, se

Vpiši email osebe, ki ji želiš priporočiti ogled bloga.
stalna povezavaZa nadaljevanje se prijavi

Za prijavo uporabi Facebook

Facebook prijava

Za prijavo uporabi geslo

Samodejna prijavapozabljeno geslo včlanitev