NEUMNE_BLONDINKE ¤ (20)11_OKT_04

06. oktober 2011 ob 09:17 | 115
NEUMNE BLONDINKE

Spoštovano Občestvo, nujno je treba zapisati nekaj o neumnih Blondinkah. Vsepovsod jih je vse polno, same ne znajo niti dihati, kaj šele misliti... To vse bi držalo, v kolikor bi preštevilne neumestne šale o Blondinkah bile resnične. In te Šale so velik Problem sodobne Družbe, ker poneumljajo in ker, seveda, niso resnične, kaj šele realne.

Škodljiv Vpliv teh Šal se v skrajnih Primerih, žal, odraža tudi na Vedenju Svetlolask, ker si Um sprogramirajo skladno z njimi. Same postanejo Žrtve Šal, ker se ne znajo zadosti distancirati od njih, oziroma so obdane z Ljudmi, ki te Šale dojemajo preveč intenzivno in na Podlagi njih tvorijo neke zmotne Sklepe o določenem Tipu Ljudi. Gre za neke Vrste "začaran Krog", ki dokazuje, da je v Kontekstih Heca treba delovati premišljeno in da Hec mora stimulirati k Smehu, ne eliminirati zdravega Uma.

Za povprečnega sodobnega Človeka je značilno, da s svojimi Dejanji izkrivlja Realnost in ustvarja Pogoje Bivanja, kjer se zdrava Etika in Morala ignorirata ali celo potlačujeta. Hiperlibido in Promiskuitetnost začinjena z Boemstvom tvorita Pogoje za Ustvarjanje nekih skrajno zmotnih Predstav o določeni Frakciji človeške Rase. Človek je s svojimi neprimernini vedenjskimi Vzorci ustvaril zmotno Dojemanje tistega, kar je dobro.

Svetlolasa Ženska je v tovrstnem Okolju avtomatsko ožigosana s Slabšalnicami, kot so Neumnost, Radodajka, Kura, Koklja in podobni bolestni Umotvori spolno iztirjenih Ljudi.

POMNI: Vse, kar na Planetu obstaja, ima nek Namen, z ustreznim Pristopom in Odnosom tudi Smisel. In Namen Svetlolask zagotovo ni ta, da bi bile zgolj Subjekti za spolno Naslajanje mentalno in telesno popačenih Ljudi.

Zato je povsem doumljivo, da imajo Svetlolaske pomembno Vlogo v človeški Družbi, kajti, imejmo na Umu, trenutno je Človek usmerjen takole, da tisto, kar je zanj dobro, skuša pretvoriti v ničvredno, na Temelju Avtodestruktivnosti. To se zelo dobro opazi v Problematiki Uničevanja Planeta.

Ker je Bistvo Problema doumljivo, je smiselno preiti k parafraznim Formulam.

SVET ¤ SVETLOba ¤ SVETLOLASKA --> Svetlolaska vsebuje tudi Elementa SVET in SVETLO, torej dva za Eksistenco bistvena Pojma.

Poglobljena Ponazoritev pokaže:

SVETLOLASKA --> SVETLO_LASKA

Izraz SVETLOLASKA z ustreznim Dojemanjem dejanskih Pomenov potrjuje Bistvo zdravega Sveta, v ustrezni Parafrazi: tisto, kar je svetlo (fizično in metafizično), laska.

Svetlolaskam, torej Blondinkam, dajati Stigme manj inteligentnih, je v nekem Oziru podobno Zmotam, kjer se belo skuša prikazovati kot črno.

POMNI BISTVENO: SVETLOlaske imeti a priori za neumne pomeni živeti v "TEMI".

Komentarji 0

če želiš komentirati, se

Vpiši email osebe, ki ji želiš priporočiti ogled bloga.
stalna povezavaZa nadaljevanje se prijavi

Za prijavo uporabi Facebook

Facebook prijava

Za prijavo uporabi geslo

Samodejna prijavapozabljeno geslo včlanitev