ZLOraba_ŽENSKE ¤ (20)11_OKT_07

07. oktober 2011 ob 11:01 | 140
ZLORABA ŽENSKE

Spoštovano Občestvo, obdelati je treba bolečo Temo. Da, na Vrsti je Zloraba Ženske. Gre za Fenomen, ki je pogostejši, kot si mislimo.

V Spomin si lahko prikličemo razne Dogodke, kjer so Ženske bile eksplicitno zlorabljane. Zagotovo je zelo bizaren avstrijski Primer Fritzl, pa ptujski Primer Rakuša, in, žal, kar nekaj podobnih Primerov. Tukaj seveda gre za Ekstreme, kjer je zraven tudi Incest.

V tem Blogu se bom podrobneje dotaknil tistih Vrst Zlorab, ki so "običajne" in široko razširjene.

Telesne Zlorabe so znane tudi pod Imenom Posilstvo. Gre za agresiven spolni Napad, ki je lahko klasificiran pod Sprevrženost. Praviloma se pripeti med neznanima Človekoma in je brutalen. Izvajalci so vedenjsko motene ali celo duševno bolne Osebe. V nekaterih Primerih se Posilstva pripetijo tudi v partnerskih Vezah. Nekatere Ženske o njih spregovorijo, nekatere ne. Žal se jih premnogo zateče v Miselnost: "Saj ni tako mislil, sem sama kriva, kaj pa sem takšna...", in Prijave ostanejo le v Glavah ali se o njih sploh ne razmišlja. V teh Primerih je verjetno v Ozadju tudi fizično Nasilje in se oboje nekako skombinira.

Preidimo na zelo zanimivo Področje, to so psihične Zlorabe. Ta Tip Zlorabe je zelo v Navezi s čustvenim Izsiljevanjem in je v nekaterih Primerih tudi neopažen. V teh Kontekstih je zelo pomembna Stopnja osebnostne Razvitosti. Nekatere Osebe so lahko zlorabljane, ne da bi se tega sploh zavedale. Takšno Vedenje pač tretirajo kot Kulturo in ga prenašajo.

Če pogledamo, kako se do Žensk vedejo v Religijah, dojamemo, da Seme Zla izvira prav od tam. Tako je, ta Odnos lahko poimenujem Zlo, saj z božanskim nima Veze in povzroča Stanje, katero vlada v trenutni Družbi. Zelo zanimivo pa je ta Fenomen opazovati v Smislu Sodelovaja Ženske v njem. Očitno gre pri vsem tudi za globoke genetske Poškodbe, katere se se ustvarjale skozi Generacije, in ki Ženske od znotraj "silijo" v to, da takšno Znašanje nad seboj tolerirajo in prenašajo ali ga dojemajo kot pravilnega.

V Spomin si je treba priklicati Obrezovanje Žensk. Povsem logično je, da je to Kombinacija telesnega inpsihičnega Nasilja, tudi Zlorabe. Nad Žensko se pri Obrezovanju vrši Nasilje, sočasno je tudi zlorabljana. Nasilje se vrši s Početjem, zlorabljana pa je za Potrebe bolestnih Religij, ki z Realnostjo nimajo Veze. Vsaka zdrava Religija bi morala temeljiti na Upoštevanjih Zakonov Narave, ki pa zagotovo od Predstavnikov Vere ne zahtevajo Pohab Uma in Telesa.

IN POMNI, VSAKO OKOLJE, KJER SE ŽENSK NE CENI USTREZNO, SE DEGENERIRA IN POSTOPOMA PROPADA.

Ženska je živo Bitje, iz katerega na in v Svet stopi novo živo Bitje. O tem Dejstvu se Družba sprašuje premalo, oziroma se zdi pač samoumevno. Kaj pa to dejansko pomeni, pa ostaja nedojeto.

To pomeni, da ima Ženska Lastnost in Sposobnost v sebi razviti živo Bitje, od Spočetja do Rojstva. Ne pretiravam, ko zapišem, Ženska, ki se ustrezno zaveda Sebe in se ceni, je Raj na Zemlji.

POMNI FORMULO: ZLO + RABA = ZLORABA, Uporaba Zla je Zloraba.

KO ZLORABLJAŠ ŽENSKO, ŠIRIŠ ZLO.

Komentarji 0

če želiš komentirati, se

Vpiši email osebe, ki ji želiš priporočiti ogled bloga.
stalna povezavaZa nadaljevanje se prijavi

Za prijavo uporabi Facebook

Facebook prijava

Za prijavo uporabi geslo

Samodejna prijavapozabljeno geslo včlanitev