NASTOPI ZA NEPOZABNE ZABAVE

01. februar 2009 ob 22:09 | 430
Najprej moram povedat, da pri nas strogo ločimo nastopajoče od inštruktorjev saj dobra plesalka ni nujno dobra učiteljica in obratno. Pa tudi v izgledu so lahko velike razlike. Predstavljajte si, da vidite na fotki nekaj in potem ugotovite da to ni to. Me skrbno izbiramo svoje sodelavke. Tako da se najde plesalka za vsak okus.
Tiste, ki se pripravljamo za nasotpe moramo upoštevati povsem druga pravila in delamo na tem da naredimo najboljši show. Dinamičen, razgiban, da predstavimo čim več, da naredimo močno atmosfero. Da se ljudje zazibajo in na koncu zaplešejo.

Tako lahko priredimo animacijske programe za vse gostinske ambiente ter za vse vrste zabav kot so - ROJSTNI DNEVI, POROKE, DEKLIŠČINE, POSLOVNE ZABAVE,ZABAVE ZAKLJUČENIH DRUŽB, RAZLIČNI PROTOKOLI, KONFERENCE, SESTANKI, VEČERJE,MODNE REVIJE,SEJMI, PREDVERJA NAKUPOVLANIH CENTROV, PREMIERE, OTVORITVE LOKALOV, ITD pa tudi nekaj več. Vendar morate za ta "nekaj več" pisati našim kolegicam na

mojshow@gmail.com

ki vam lahko (vračunano v osnovno ceno, to pomeni, da tega ni treba dodatno plačati) zagotovijo enkratno ali večkratno promocijsko akcijo in vam napolnijo kafič ali gostilno z veselo druščino, tako da smo me potem samo še češnjica na tortico.

No tako dragi moji, če nimate ideje kaj podariti za darilo družinskemu članu, možu, svaku, bratu, sestri, snahi, ženi, nevesti (presentljivo dobro sperjemajo tako darilo) ženinu, prijatelju, sorodniku itd..vam ob zvokih in ritmih orienta zaplešemo trebušne plesalke in zagotovimo odlično zabavo.
Zabavo je treba jemati resno =))
Zato vas pred prihodom dobro izprašamo in tako vemo kaj storiti, da bo res "top" zabava.

Ma naj povem še da niti ni nujno, da pride samo ena včasih lahko za isti denar dobite atraktivno skupino, atraktiven light show itd.
Vse je odvisno od dogovora in trenutnih možnosti in razpložljivosti zato nam morate pisati na TREBUSNAPLESALKA@GMAIL.COM in vesele bomo, če vam bomo lahko kako ustregle.

več info na trebusnaplesalka@gmail.com


SE VIDIMO ZA ZABAVI!

Komentarji 0

če želiš komentirati, se

Vpiši email osebe, ki ji želiš priporočiti ogled bloga.
stalna povezavaZa nadaljevanje se prijavi

Za prijavo uporabi Facebook

Facebook prijava

Za prijavo uporabi geslo

Samodejna prijavapozabljeno geslo včlanitev