NESUĐENA LJUBAV

05. februar 2011 ob 09:18 | 197
Bili su dani......dani dugi i tužni. Kod kuče ništa više ljepo....Prije jednu godinu pristala sam kod lječnika, jer se u mojim očima napravila tama........
ništa više nije bilo ljepo, sve je bilo crno i tužno.....Trebala mi je pomoč stručnjaka. A skoro je prošla godina, meni je bilo samo malo bolje. A kao da bi se zvjezda utrnula, pojavio se on...........on koji je imao sve rječi u pravo vrjeme na pravom mjestu.U kratko vrjeme moja je duša zasjala kao sunce.....Znao je upotrebit prave rječi za moje srce, znao je sve, kao da je lječnik.
Bilo je nekog ljepog sunčanog dana, kad sam poželila, da bi mi bilo drago, da ga upoznam. Puno smo daleko jedno od drugog, a to zamene nije bitno. Usela sam se u svog jeklenog konjiča, da idem potražit čovjeka, koji je piso tako ljepe rječi, koje su napunile moje srce s snagom do života. Čekala sam u avtu, kad je polako stopao sve bliže i bliže....useo se u avto, tad je polako s strahom otvorio usta, da je pozdravio. Čula sam da se mu glas trese....bilo mu je neugodno, a isto je bilo samnom. Srce mi je kucalo, kao nikad dosad. Kad smo šetali oko jezera, bilo mi je tako ljepo, vrjeme je brzo prošlo, a morala sam se vratit kuči.
Prošlo je nekoliko dana, a ja sam mislila samo na njega......i opet odlučila, da idem malo u posjet.......stigla sam na kraj, kdje je bio on. Usela sam se pokraj jezera i mislila, šta če biti danas.......Vani bilo je ljepo i toplo, a mom sinku rođen dan. Sati su prošli, a na zemlju pao je mrak.......sjeli smo skupa i ni sama neznam, kako sam pristala u njegovom zagrljaju.
Sva sam drhtila u njegovim rukama.....zatim su se njegove usne spojile s mojima.......tako polako i nježno......sva sam se stopia pokraj njega.
Na vodi bio je blišč sjetla, patkice su plivale u vodi, a labudi su legli u travu.....sve je bilo kao u bajci......tako ljepo, tako sladko....a opet sam ostavila sve skupa i otišla kuči.
Zatim stigli su dani puni tuge, puno puta sjela sam pokraj kreveta, a iz oči lile su suze, suze tuge, kao kiša. Svađa me je strla u prah....a moje misli uvjek bile su kraj njega. Samo sam imala te rječi u mislima: "Daj Bože, da ga opet vidim, daj mi tu priliku, jer ga puno trebam."
Kad je lagano otvorio svoju dušu, opet sam odjurila do njega......dva dana u jednom tjednu bila sam nakratko s njim. Njegove sive oči sjale su kao sunce, a ja nisam imala snage, da pogledam u njih, jer sam čovjek, koji se puno svega srami. Da bi imala snage, gledala bi u njegove oči 24 sata skupa, i te sladke usne, u kojima sam se topila.
Kad smo bili skupa poslednji dan, nešto u meni je pričalo, da ga nikad više ne mogu vidit. Ja bi bila ostala tamo zauvjek, sve bi dala, da bi se bar sat ustavio.Nikad u životu neču zaboravit onog dana, da mi se bar vrati.......
Prošlo je puno dana, odkad ga nisam vidila, odkad nisam imala prilike, da vidim njegove ljepe oči......a sve zbog glupih svađa, koje nikad neprestane.
Imam svega dovoljno u životu, ništa mi ne treba, a nemam njega.......njega, kojemu sam ostavila pola svoga srca, i u kojem je ostalo nešto moje.
Neznam ni sama, dal budem imala kad u svom životu prilike, da ga bar još jedan put vidim, i da bi ostala koji sat u njegovom zagrljaju, tako kako sam nekad bila sretna s njim......
Suze su najgore, što mi je ostalo od njega, a najlepše od svega su sječanja na njegove poljubce i nježnost, koja je u njemu.

Da ljubavi, sve šta sam sad napisala, to si ti......samo ti macane moj.
Znaj, da te nikad u svom životu neču zaboravit.......nikad.......a sve zbog toga, jer si u mom srcu ostavio trag ljubavi, za koju nikad nisam znala.
A ja nisam žena, koja bi mogla to pružit svakom muškarcu, zato si ti druga osoba u mom životu, s kojom sam djelila sve. A bilo bi mi drago, da bi sad mogao okusit tu bol, koja je u mom srcu, i da bi vidio moje suze, koje liju iz oči samo zbog tebe.........
Zapamti to, da ču te i dalje volit, pa nije bitno, dal te nekad sretnem u životu, ili te ne vidim nikad više.

VOLIM TE
tvojesrce

slika

Komentarji 3

če želiš komentirati, se
maja2011
maja20116 let nazaj

kako lepo napisano, a nažalost zelo hudo
vem, kako ti je, tudi jaz sem imela podobno zgodbo, kot ti.

tvojesrce
tvojesrce6 let nazaj

kmalu napišem še drugo, nimam veliko časa, bom se potrudila

crnka1
crnka17 let nazaj

,nemam riječi,,jako dirljivo i tužno napisano..
.ipak je ostalo jedno lijepo sjećanje

Vpiši email osebe, ki ji želiš priporočiti ogled bloga.
stalna povezavaZa nadaljevanje se prijavi

Za prijavo uporabi Facebook

Facebook prijava

Za prijavo uporabi geslo

Samodejna prijavapozabljeno geslo včlanitev