10 spretnosti, s katerimi boste očarali ženske

01. oktober 2011 ob 21:24 | 189
Postanite pravi kavalir – in ženske vas bodo oboževale

Čeprav so ženske dandanes vse bolj samostojne in neodvisne, jih vsake toliko vseeno prija, če moški vzame stvari v svoje roke in sam poskrbi za vse. Kavalirstvo torej še nikakor ni mrtvo, vendar pa morate vseeno biti previdni: če boste ženski dajali občutek, da boste nekaj opravili namesto nje, ker sama tega ne zmore, boste najverjetneje naleteli na precej slab odziv.

Ženske so nam zaupale, katere so tiste spretnosti, ki jih pri moških resnično očarajo – mi pa 10 najpomembnejših delimo z vami. Naučite se torej …

... govoriti tuje jezike.

Katera ženska bo lahko ostala hladna, če boste tujcu, ki vas na ulici povpraša za smer, odgovorili v angleščini s seksi britanskim naglasom, če boste v restavraciji brez težav naročili francoske jedi, na vajinem dopustu v Španiji pa z domačini komunicirali v tekoči španščini?

Znanje tujih jezikov je torej izjemno koristna stvar; ne le, da boste z lahkoto osvajali ženske, verjetno vam bo znanje koristilo tudi na delovnem mestu (ali pri iskanju zaposlitve), poleg tega pa bo zagotovo napočil kak trenutek, ko se boste morali dejansko sporazumeti v tujem jeziku.

Seveda se jezikov ne boste naučili kar čez noč, pač pa bo to od vas terjalo kar nekaj časa – a verjemite, splačalo se vam bo.

… igrati inštrument.

Romantična kitara, seksi violina, čustven klavir – ste že dojeli, zakaj so ženskam inštrumenti tako všeč? Še bolj so jim seveda všeč moški, ki se s temi inštrumenti dobro poznajo – spominjajo jih namreč na nedosegljive rock zvezde, ki so jih občudovale kot najstnice.

Zdaj imajo končno priložnost, da zapeljejo svojo zasebno rock zvezdo.

Katerikoli inštrument že igrate, zelo verjetno je, da boste v družbi prepričljivo izstopali, poleg tega pa vam tovrstno znanje doda kar nekaj točk na lestvici privlačnosti v ženskih očeh. Izpopolnite torej svoje znanje, nato pa ob naslednji priložnosti zašarmirajte s svojo poetičnostjo in občutljivo dušo.

… popraviti avto.

Spretnost, s katero bi se moral ponašati vsak moški: popravljanje avtomobila. Žal pa je dandanes ta spretnost med moškimi vse manj razširjena; zaradi pomanjkanja časa, pa tudi interesa, tudi moški svoj avto vse pogosteje odpeljejo kar na servis, sami pa ne vedo niti, v kater del avtomobila je treba natočiti olje.

Vzemite si torej nekaj časa in spoznajte osnovne zakonitosti popravila avtomobila; že če boste znali zamenjati pnevmatiko in poskrbeti za zadostne količine tekočine za avtomobilska stekla in olja, si boste v njenih očeh nabrali kar nekaj točk. Če ima avto kakšno večjo okvaro, ki je sami nikakor ne znate odpraviti, se ponudite, da ga boste namesto nje odpeljali na servis – zagotovo vam bo hvaležna.

… plesati.

Morda menite, da ne gre za najbolj možato lastnost, a se motite – pravi moški mora znati zavrteti svojo spremljevalko po plesišču, seveda brez da ji pri tem pohodi vse prste na nogah. Če jo boste z veseljem peljali plesat, boste dokazali, da ste samozavestni, sproščeni in da so njene želje za vas pomembne.

Moški, ki pozna vsaj osnovne plesne korake, je v ženskih očeh zelo seksi, ne pozabite pa tudi na nagrado, ki vas zagotovo čaka po dolgi preplesani noči. Če o plesu resnično ne veste nič, jo presenetite tako, da vaju prijavite na plesni tečaj.

…kuhati.

Seveda nihče od vas ne pričakuje, da boste čez noč postali profesionalni kuhar, vendar pa bo ženskam brez izjeme všeč, če se boste v kuhinji znašli tudi sami. To namreč pomeni, da za štedilnikom ne bo sama in da lahko pri pripravi kosila ali večerje računa tudi na vas.

Seveda ne pozabimo na to, da ji lahko od časa do časa pripravite kakšno romantično večerjo. Začnite s preprostimi jedmi; tudi testenine so lahko zelo elegantna in svečana jed. Z malo prakse boste lahko kmalu pripravili tudi kakšno bolj zapleteno jed, vaša izbranka pa bo nad vašimi kuharskimi spretnostmi zagotovo navdušena.

Pobrskajte torej po številnih kuharskih receptih, ki se najdejo na svetovnem spletu, in jo očarajte.

…biti sam svoj mojster.

Znate zamenjati žarnico, popraviti pipo, ki pušča, ali z njenega računalnika odstraniti viruse? Seveda dandanes le malo tovrstnih hišnih opravil postorimo sami, a zagotovo bo vaša boljša polovica navdušena, če boste kar sami poskrbeli za nekatere izmed teh stvari.

Gre za res preprosta opravila, ki jih lahko uredite v nekaj minutah, seveda pa ni nič narobe, če za nasvet poprosite prijatelja, ki se na določeno stvar morda nekoliko bolje spozna. Pokažite ji, da ste se zanjo pripravljeni potruditi – in tudi nekoliko umazati.

…biti mojster v spalnici.

Seks je izjemno pomemben element vsakega razmerja; če vama ne bo šlo v spalnici, je le malo možnosti, da se bo vajino razmerje obneslo na dolgi rok. Preberite torej kak nasvet o tem, kako zadovoljiti žensko, predvsem pa poslušajte njene verbalne in neverbalne namige – tako boste zagotovo postali idealen ljubimec.

Univerzalnega recepta seveda ni, saj imajo ženske zelo različne želje in fantazije, vendar pa boste s pozornostjo in nesebičnostjo zagotovo prišli zelo daleč.

…urediti svoj videz.

Seveda je vaš stil vaša stvar in popolna urejenost danes ni v modi, vendar pazite: le tanka linija ločuje seksi sproščenega tipa od neurejenega in zanemarjenega čudaka. Seveda ni dobro zaiti tudi v drug ekstrem: če v kopalnici porabite še enkrat toliko časa kot ona, vas verjetno ne bo imela za zelo možatega.


Poiščite torej kompromis: poskrbite za temeljito higieno, čista oblačila in ne preveč zanemarjen ali zaraščen obraz, ostale podrobnosti pa so seveda stvar vašega osebnega sloga.

…pogovarjati.

Čeprav se vam morda zdi, da to sploh ni težko, saj ste v družbi svojih prijateljev vedno med najbolj glasnimi, vseeno malo razmislite, ali je vaš stil pogovora všeč tudi ženskam. Če nenehno pokate šale, jo bo to na začetku verjetno zabavalo, kaj kmalu pa si bo zaželela kakšnega resnejšega in bolj zrelega pogovora (na primer o vajini prihodnosti) – takrat bodo vaše pogovorne spretnosti še kako pomembne.

Če ne veste, kako bi se lotili zadeve: poslušajte jo, nato pa ji ponudite najboljši možni nasvet, kar se ga lahko spomnite – zagotovo bo cenila vaš trud.

Komentarji 16

če želiš komentirati, se
macica
macica6 let nazaj

tlele si pa bil totalka;))))))))))))))))))

whisky
whisky6 let nazaj

zakwa? ;)))

macica
macica6 let nazaj

preber si;)))))))))))))

whisky
whisky6 let nazaj

ja in..............;))))

macica
macica6 let nazaj

ja supermen;)))))))))))))))))

whisky
whisky6 let nazaj

to vem ;)))))))))))

macica
macica6 let nazaj

bolj švoh, a ne?;))))))))))))))

jappa
jappa6 let nazaj

..tastar..si zbolu???...

whisky
whisky6 let nazaj

nekj mam glo suho.....................to ni dob.......r.a mislš da bo kaka viroza ;)))))))

jappa
jappa6 let nazaj

..čaj si nared...:)))

whisky
whisky6 let nazaj

as zmešan ;)))))))))))

jappa
jappa6 let nazaj

...........no dj...:)

whisky
whisky6 let nazaj

bom.............velik ruma pa ene par kaplc čaja..............a bo ok ;)))))

jappa
jappa6 let nazaj

..kamilce..:)))))

darvin
darvin6 let nazaj

...dve kaple so ti čist dovolj ...

whisky
whisky6 let nazaj

preveč :)

Vpiši email osebe, ki ji želiš priporočiti ogled bloga.
stalna povezavaZa nadaljevanje se prijavi

Za prijavo uporabi Facebook

Facebook prijava

Za prijavo uporabi geslo

Samodejna prijavapozabljeno geslo včlanitev