6 korakov s katerimi zapelješ žensko

02. marec 2012 ob 21:36 | 164
Ženske pri romantiki in ljubezni nimajo nikakršnih težav, moški pa tavajo v temi in se zanašajo zgolj na svojo večno pripravljenost, na seks. Toda romantične spretnosti so pri ženski zelo odločilne.

Prav zato moškim ponujamo 6 zanesljivih nasvetov, ki delujejo tako danes, kot so delovali pred stotimi leti.

1. Pripravite primerno okolje

Če pomislite, kako je ženska občutljiva za svoje okolje in kako so njena čutila dovzetna za dražljaje, je torej priprava okolja prva pomembna naloga.

V pravi, nekoliko zamolkli svetlobi, so zenice zožene in smo ljudje nekoliko privlačnejši, poleg tega pa so tudi manj vidni izpuščaji na koži. Za ženski pretanjeni sluh je pomembna glasba ter urejen in varen prostor v katerega ne bodo nepričakovano vdirali otroci ali drugi nepovabljeni obiskovalci.

Ženska vztraja pri seksu v zasebnem prostoru, sanjari pa o seksu v javnosti. Moški sanjari o seksu z neznanko.

2. Nahranite jo

Moški se je razvijal kot dobavitelj hrane in tako ženski prebuja njene primarne občutke. Zanjo je večerja s partnerjem v restavraciji velik dogodek, pa četudi ni lačna. To ji daje občutek, da je zanjo dobro priskrbljeno.

Če večerjo pripravite sami, je učinek še toliko večji.

Znameniti Casanova je vsako svojo žensko najprej pogostil z obilno večerjo, šele nato sta se ljubila. Učite se od mojstrov.

3. Zakurite v kaminu

Nabiranje drv in vzdrževanje ognjišča je družinam dajalo občutek varnosti in topline skozi vso človeško zgodovino. Na žensko romantično dušo dobrodejno deluje že plinski gorilnik, ki ga z lahkoto prižge tudi sama, vsekakor pa potrebuje toplino, ki ustvarja romantično vzdušje. Tudi pri tem ne gre toliko za njene telesne potrebe, kot za občutek, da je zanjo dobro poskrbljeno.

Če nimate doma kamine, bodo že same dišeče sveče več kot zadostovale.

4. Prinesite ji šopek rož

Večina moških nikakor ne more razumeti, kaj za žensko dušo pomeni nekaj svežih rož. Moškim se zdi potratno zapravljati denar na nekaj, kar bo čez nekaj dni ovenelo. Zanj je veliko bolj logično, da domov prinese rastlino v lončku, ki ob nenehni skrbi in pozornosti lahko živi zelo dolgo. Toda ženska vidi stvari drugače. Želi si svežega šopka rož.

Res bodo čez nekaj dni pristale v smeteh, toda to je priložnost, da vzdržujete nenehno romantično vzdušje.

5. Peljite jo na ples

Moški načeloma nimajo nič proti plesu, vendar pa njihovi možgani nekako niso prirejeni tako, da bi začutili ritem glasbe.

Moški, ki je osvojil osnove valčka ali rokenrola, bo junak celotnega ženskega občinstva na plesišču. Ples je vertikalno simboliziranje horizontalnih želja, in to je vsa njegova zgodovina. Je obred, ki omogoča zbliževanje moškega in ženskega telesa, in je začetek snubljenja tako kot pri vseh drugih živalskih vrstah.

6. Kupite ji čokolado in šampanjec

To je kombinacija, ki od nekdaj velja za romantično. Šampanjec vsebuje sestavine, ki jih v drugih alkoholnih pijačah ne najdemo. Dviguje raven testosterona, medtem ko čokolada vsebuje feniletilamin, ki draži ljubezensko središče v ženskih možganih.

Raziskovalci z nevrološkega inštituta v San Diegu so odkrili tri nove kemikalije, ki na receptorje v ženskih možganih delujejo podobno kot marihuana. Najdemo jih v temni čokoladi in kakavu ter beli čokoladi.

Komentarji 7

če želiš komentirati, se
arja
arja6 let nazaj

Pr men nč od tega ne pali!

whisky
whisky6 let nazaj

Na kuga pa ti pališ ...........:)))

arja
arja6 let nazaj

pr teh leth....na nč:)

whisky
whisky6 let nazaj

no pol bom pa drgač uprašau.............na kaj si palila :)))))

arja
arja6 let nazaj

sem že pozabila;)

whisky
whisky6 let nazaj

ja sej.................babe.................... ;))))

1JUMBO
1JUMBO6 let nazaj

nagon babji,ta bo moj..potem pa ropotajooooo

Vpiši email osebe, ki ji želiš priporočiti ogled bloga.
stalna povezavaZa nadaljevanje se prijavi

Za prijavo uporabi Facebook

Facebook prijava

Za prijavo uporabi geslo

Samodejna prijavapozabljeno geslo včlanitev