Majski horoskop

04. maj 2011 ob 23:04 | 289
Komu majske zvezde prinašajo največ ljubezni?

Dvojčki in device - pozor! Obeta se vam vroč mesec, poln ljubezni, vročice in romantike ... Tradicionalni mesec ljubezni vas tudi tokrat ne bo pustil na cedilu. Kaj pa ostali? Kot pravijo majske zvezde, vas čaka veliko dela, potovanj in urejanja odnosov, zato vam svetujemo, da majsko ljubezensko vročico spodbudite kar sami ...


Oven

Pred vami je zelo dinamičen mesec. Veliko se boste pogovarjali z ljudmi okrog sebe, predvsem o delu in druženju. Razmišljali boste o svojih ambicijah in kako bi uskladili različne strani življenja, ki so vam pomembne.

Zavedati se, da morate v določenih obdobjih življenja dati prednost eni stvari na račun druge, vi pa se vseeno trudite, da česa ne bi zanemarili.


Svetujemo vam, da daste prednost družini in delu. Vse ostalo bo namreč prišlo samo od sebe. Ne bojte se, da boste zaradi tega prikrajšani za ostale stvari. Ne razsipavajte energije okrog, ampak jo usmerite na tisto, kar vam je najpomembneje.

Ta mesec morate biti pozorni v prometu, ker obstaja nevarnost nezgode.


Bik

Maj je tradicionalno vaš mesec, saj ste takrat vedno polni energije in pozitivnega naboja. V sebi čutite poletno prebujanje in radost. Nagnjeni ste k druženju, ljubezni in drugim življenjskim zadovoljstvom.

Vseeno pa morate vedeti, da problemi še vedno ostajajo in da v življenju ni vse idealno. Zato vam svetujemo previdnost.

Še posebej pazite na finance, ker lahko hitro padete v dolgove. Nek trenutek se vam bo zazdelo, da se vam kaže priložnost za zaslužek, vendar je to lahko usodna napaka, ki vas bo veliko stala. Bolje bo, da reševanje denarnih težav zaenkrat opustite, dokler se ne bo pojavilo boljše obdobje za to.

Bilo bi tudi dobro, da bi se začeli redno ukvarjati s telesno aktivnostjo.


Dvojčka

Poletje vas je že zagrabilo. Ste v stalnem lovu za dogodki, druženjem in novimi znanstvi. Počasi postajate nestrpni, saj ste polni pričakovanja.

Maj vam bo prinesel največ sprememb na intimnem področju, saj je v vašem znaku Venera, planet ljubezni. Polni ste šarma in vitalnosti, uspešni ste. To vam bo omogočilo tudi uspešne kontakte z novimi ljudmi, kar bo vaša glavna misel ta mesec.

Dvojčki v stalni zvezi boste v svojo zvezo vnesli nov žar, samski pa boste imeli veliko priložnosti, da najdete primernega partnerja.

Pazite se težav z zakonom in na poškodbe, ki vas lahko maja hitro doletijo.


Rak

Dogodki iz preteklosti sevam še vedno vrtijo po glavi, a vi želite naprej. Razmislite o prihodnosti, ki je pred vami, da ne boste ponavljali starih napak. Trenutno nimate energije, niti časa, da bi se učili na novih napakah.

Hrabro se podajte med nove projekte, saj vam bodo sedaj podporo dajale tudi zvezde.

Ta mesec vas čaka obrat na boljše, obstaja tudi možnost, da izboljšate svoje finančno stanje. Pri tem bi vam lahko pomagali tudi prijatelji in bližnji sorodniki. Poleg vsakodnevne dinamike si boste želeli malo umika in se sprostiti v samoti na mirnem prostoru.

Tako boste uspeli obdržati ravnotežje med vašo tiho, čustveno naravo in burnimi dogodki okrog vas.


Lev

V krogu prijateljev in kolegov se že dlje časa zadržujejo razne spletke in govorice. Vi o tem ne veste ničesar, saj vas to ne zanima. Sedaj pa boste, proti svoji volji, vključeni s središče dogajanja. Ne poskušajte reševati težave z ignoriranjem.

Svetujemo vam, da se spustite na potreben nivo in se pogovorite s prijatelji, ki vam delajo za hrbtom.

Obstaja možnost, da bo vaš odnos s partnerjem prišel v preizkušnjo – to se lahko zgodi na poslovnem ali čustvenem področju. Tudi v tem primeru vas bo znova rešil odkrit pogovor. To vam gre vedno dobro od rok, saj je komunikacija z ljudmi eno izmed vaših najmočnejših orožij.

Na zdravstvenem področju ni večjih problemov.


Devica

Slaba klima v vašem delovnem kolektivu slabo vpliva na vaše psihično stanje. Vi poskušate uravnovesiti nasprotne strani, ampak vidite, da vam to ne gre dobro od rok.

Ne bodite slabe volje, ampak izkoristite priliko in se posvetite drugim delom življenja. Najprej uredite svoje življenje, šele nato se ukvarjajte z drugimi.

Na čustvenem področju ste prav tako v fazi mirovanja, zato posvetite partnerju več časa. Če ste samski, poskušajte v svoje ljubezensko življenje vnesti več svežine. Seks je odlična preventiva za vašo melanholijo.

Družinski krog bo dobro mesto za razumevanje in podporo, zato jih razvajajte z drobnimi pozornostmi.


Tehtnica

Tehtnice, ki študirate ali se ukvarjate z intelektualnim delom, morate maja v svoje delo vložiti ogromno truda, če želite na koncu obrati sadove. Maj bo mesec učenja in spoznavanja plasti človeške narave.

Ostale tehtnice boste dobile priložnost, da odidete na daljše potovanje. Obeta se vam tujina in kontakt s tujci.

Na poslovnem področju bo veliko dobrih priložnosti za napredek. Maj je v vsakem primeru odličen za začetek novih projektov na poslovnem in čustvenem področju. Zgodi se lahko tudi, da se vam obe področji prepleteta.

Pojavila se bo namreč oseba, zaradi katere se boste znašli v dilemi. Ne boste vedeli, ali vam je zanimiva zaradi posla ali vas privlači zaradi kakšnih popolnoma drugačnih lastnosti.


Škorpijon

Začetek meseca vam prinaša notranjo spremembo in razrešitev zelo pomembnih vprašanj. To vam bo dalo zalet, da se boste spustili v realizacijo svojih zamisli in načrtov.

Pri vsem tem imate podporo zelo avtoritativne in vplivne osebe, ki bo lahko posredno delovala na vas.

Na čustvenem področju je prav tako neobhodno, da razčistite neke stvari – predvsem pa sami s sabo. Doumeli boste, da ste sami krivi za to, da je vaše ljubezensko življenje v krizi.

Ljubezen jemljete preveč rutinsko, vašo zvezo povezujete le še s seksom. Pojavila se vam bo želja, da bi se svojemu partnerju približali z druge strani in mu dokazali, da vam pomeni več, kot vam uspeva pokazati.


Strelec

Maj je poln dogodkov, katerih posledice vas bodo zasledovale še nekaj časa. Zato se od vas zahteva, da ste pozorni in praktični. Vašo uživaško naravo boste tokrat morali podrediti pomembnejšim stvarem.

Na poslovnem področju vas čakajo spremembe v odnosih s partnerji in sodelavci. Rešiti boste morali stare dileme, da v prihodnosti ne boste več ponavljali starih napak. To ne bo enostavno, saj boste morali svoje mnenje zelo dobro argumentirati.

Imate dobro možnosti, da boste uspeli, saj se vam konec meseca obeta dobra priložnost, da popravite svoje finančno stanje. Od tega bodo imeli korist vsi, ki so se odločili, da bodo ostali z vami.

Na čustvenem stanju ne bo sprememb, ne pozabite pa, da je maj mesec ljubezni.


Kozorog

Vse okrog vas se je zapletlo. Kar naenkrat ste zasuti z delom in obveznostmi, vam pa ni jasno, od kod. Zavedate se, da vsem zahtevam ne boste mogli ugoditi, zato si morate postaviti prioritete. Vi imate najraje počasen, ustaljen tempo in takrat ste uspešni.

Če se pa dogodki okrog vas vrtijo kot na filmskem traku, izgubite zagon in zamujate. Seveda so posledično tudi rezultati slabi.

Na vaši listi prioritet bi se morali znajti tudi stari kontakti, ki ste jih zanemarjali iz čiste lenobe. Pokličite stare prijatelje, morda vam bodo pomagali z idejami in vam dali novih moči.

Čustveno življenje je bilo v preteklem obdobju zelo bogato in uspešno, zato ste še vedno pod njegovim vlivom. Počutite se izpolnjeno in zadovoljno.

Popazite pa na svojo zdravstveno situacijo, predvsem pa na hrbtenico.


Vodnar

Maja bo center vašega življenja ljubezen. Na vas bo močno vplival Mars, prinašalec erotike in spolnosti. Odprti boste pri izražanju svojih občutkov, privlačni boste in polni čustvenega naboja.

Vseeno morate biti previdni, ker se stvari same po sebi ne bodo odvijale pozitivno. Nekateri drugi planeti vam prinašajo omejitve in težave.

Morda vas čaka srečanje z osebo, ki vam bo prinesla hude probleme, vas poskušala izriniti z vašega prostora ali pa vam omajati čustveno življenje.

Zveza s tako osebo bo že sama po sebi polna nasprotij in nerazumevanja, kar vam bo dalo še več zadovoljstva. Ker pa se ne živi samo od ljubezni, vseeno glejte, da boste sledili svojemu poslovnemu načrtu.


Ribi

Tudi ta mesce bo središče vaših aktivnosti vezano na družinske in poslovne zadeve. Vaš napredek bo morda prekinila bolezen, vendar nimate razloga za skrbi.

Na poslovnem področju vas tokrat čaka sprejemanje dolgoročnih odločitev. Odločnost ni ravno vaša najmočnejša stran, vendar znate v odločilnem trenutku prav reagirati. Tako bo tudi tokrat.

Preden pa naredite potezo, dobro razmislite, kakšni so vaši interesi. Poskušali vas bodo premamiti v nekaj, kar bolj odgovarja drugim kot vam. Ne dovolite, da vas zavedejo na napačno pot. Sledite sebi in svojemu srcu.

Komentarji 27

če želiš komentirati, se
Nincaa
Nincaa7 let nazaj

bo za prežvet ;)

whisky
whisky7 let nazaj

mislš :)))))))))) pazi kako vozš :)))))))))))

Nincaa
Nincaa7 let nazaj

jp. sem mela u petek (13!) neke čudne...

whisky
whisky7 let nazaj

kuga to :)))))))))))

Nincaa
Nincaa7 let nazaj

ehh, dec je biu za volanom :P

whisky
whisky7 let nazaj

kwa s mu pa delala........................................PACKAAAAAAAAAAAAAA :))))))))))))

Nincaa
Nincaa7 let nazaj

:)))) jst nč. jst sem bla za svojim. on pa za svojim :P

whisky
whisky7 let nazaj

nč se vn ne vleč........z 1 sta bla :)))))))))))))))))))))))))so mn povedal ;)))

Nincaa
Nincaa7 let nazaj

LAŽEEEJOOO :)))

whisky
whisky7 let nazaj

hmmmmmmmmmmmmmm:))))))))))))))))))))))))))al pa ti :)))))))))))))))

macica
macica7 let nazaj

..ej dobr je, juhuhu;)))))))))))

whisky
whisky7 let nazaj

hvala za ogled in komentar ,lep sončen dan ti želim in lp

macica
macica7 let nazaj

..prosim, lep sončen dan želim...LP;)))))))))))

whisky
whisky7 let nazaj

tud jaz tebi :))))))))))))) LP

macica
macica7 let nazaj

...bil, pa še bo;))))))))))))))))))))))LP

valkira
valkira7 let nazaj

če že mislš horoskop pisat...neki fajn napiš......k nem več brala :P

whisky
whisky7 let nazaj

hvala za ogled in komentar ,lep sončen dan ti želim in lp

macica50
macica507 let nazaj

vauu kak bo vroče ta mesec poln ohhh in sploh:)))))))))))))) edin bolezen mi ne privošči pliiis:))))))

whisky
whisky7 let nazaj

hvala za ogled in komentar ,lep sončen dan ti želim in lp

crnka1
crnka17 let nazaj

nije lose,,,

whisky
whisky7 let nazaj

hvala za ogled in komentar ,lep sončen dan ti želim in lp

mary61
mary617 let nazaj

bravooo supercaaa

whisky
whisky7 let nazaj

hvala za ogled in komentar ,lep sončen dan ti želim in lp

sonce
sonce7 let nazaj

nej slabu

whisky
whisky7 let nazaj

hvala za ogled in komentar ,lep sončen dan ti želim in lp

andrej57
andrej577 let nazaj

:))) saj si kar trofu:)))

whisky
whisky7 let nazaj

hvala za ogled in komentar ,lep sončen dan ti želim in lp

Vpiši email osebe, ki ji želiš priporočiti ogled bloga.
stalna povezavaZa nadaljevanje se prijavi

Za prijavo uporabi Facebook

Facebook prijava

Za prijavo uporabi geslo

Samodejna prijavapozabljeno geslo včlanitev