Nadgradnja programa

10. september 2009 ob 18:09 | 270
Spoštovani zaposleni na tehnični pomoči,

Lansko leto sem nadgradil program »Dekle 7.0« v »Žena 1.0«. Kmalu sem opazil, da je novi program začel nepričakovano nalagati aplikacijo "Otrok 0.5, kar mi je vzelo veliko prostora in financ. Za dodatek, »Žena 1.0« se je samodejno inštalirala v vse ostale programe in sedaj nadzoruje celoten sistem. Aplikacije, kakor so »Noč za poker 10.3«, »Nogomet 5.0«, »Lov in ribolov 7.5« in »Dirke 3.6« ne funkcionirajo več – sistem se podre vsakič, ko jih poskušam zagnati. Programa »Žena 1.0« ne morem obdržati v ozadju, ko delujejo drugi programi. Razmišljam o vrnitvi k programu »Dekle 7.0«, vendar programa »Žena 1.0« ne morem odinštalirati.
Prosim, pomagajte!

Hvala,
zaskrbljen uporabnik

ODGOVOR:
Spoštovani zaskrbljeni uporabnik:
To je zelo pogost problem velike večine moških uporabnikov.
Veliko moških uporabnikov nadgradi »Dekle 7.0« v »Žena 1.0«, misleč, da je to le še eden od programov za sprostitev in zabavo.
»Žena 1.0« je OPERACIJSKI SISTEM in je programirana, da dela VSE!!!
»Ženo 1.0« je nemogoče izbrisati ali jo vrniti v stanje programa »Dekle 7.0«. Deinštalacija ni mogoča, ne da bi se ob tem podrl celoten sistem. Ne morete se vrniti na »Dekle 7.0«, ker vam »Žena 1.0« tega ne dopušča. Poglejte v priročnik »Žene 1.0« v poglavje »Opozorila – Preživnine – Skrbništva«.
Priporočamo, da obdržite »Ženo 1.0« in improvizirate primerno situacijam. Predlagamo inštalacijo programa "Da, draga" v izogib nenamerno napačnim ukazom »Ženi 1.0«. Najbolje je, da shranite komando »C:OPRAVIČILO«, kajti večinoma jo boste potrebovali, da se bo »Žena 1.0« vrnila v normalno stanje. »Žena 1.0« je čudovit operacijski sistem, vendar je zelo občutljiva.
»Ženo 1.0« dobite vključno s številnimi programi, kot so »Čiščenje 3.0«, »Kuhanje 1.5« in »Urejanje računov 4.2«. Vseeno bodite previdni, kako dodatne programe uporabljate. Neprimerna uporaba bo samodejno zagnala program »Nagajanje 9.5«. Če se vam bo zgodilo to, je edini način za ponovno normalno delovanje »Žene 1.0« inštalacija dodatnih programov. Priporočamo »Rože 2.1« ali za težje primere »Diamanti 5.0«.

OPOZORILO!!! NIKOLI in pod nobenimi pogoji ne inštalirajte programa »Tajnica s kratkim krilom 3.3«. Ta program ni združljiv s sistemom »Žena 1.0« in vam bo povzročil nepopravljivo škodo.

Srečno,
Tehnična pomoč

Komentarji 20

če želiš komentirati, se
Anna45
Anna458 let nazaj

SE MORAM ŠE ENKRAT MALO TEM FORAM NASMEJATI....

whisky
whisky8 let nazaj

vidm da rabš program "Tajnik 1.8"

Anna45
Anna458 let nazaj

;))

albina
albina8 let nazaj

Vsi programi so v neki meri in določeni dobi DOBRI:))))

sonce
sonce8 let nazaj

:))) kaj se ti vse spomniš

GRCNARKA
GRCNARKA8 let nazaj

Sem mal žleht, pa za intat inštaliram Tajnica s kratkim krilom3.3 he he dober si mi dober

sponka.com
sponka.com8 let nazaj

..hehe tehnična pomoč je brezhibno obrazložila operacijski sistem.
vendar ni navedla programa; ljubezen..

MAJ-rana
MAJ-rana8 let nazaj

Prvič slišimza ta program :))

Anna45
Anna458 let nazaj

MISLIM, DA JE BOLJE, DA BI PROGRAM "ŽENA 1.0" NAJPREJE DOBRO DODELALI, POTEM PA ČE BO ČAS DOPUŠČAL PREGLEJTE ŠE PROGRAM "TAJNICE 3.3"...ČE PA VES PROGRAM VRŽE VEN, PA PAZITE PO KATERI INŠTALACIJI SE BOSTE GIBALI POTEM, KAJTI APLIKACIJE SO NALOŽENE IN ...JAZ BI VSE INŠTALACIJE NARAVNALA NA NORMALNO STANJE Z PROGRAMOM "ŽENA1.0" TAM PROGRAM ŽE NORMALNO DELUJE IN TAM JE ŽE KAR MARSIKAJ NALOŽENO...
ČE ŽELITE UPOŠTEVAJTE...ČE NE PA NE...

dusankragelj
dusankragelj8 let nazaj

:))

whisky
whisky8 let nazaj

TAJNICA S KRATKIM KRILOM3.3 je nekaj novga :)) in nova stvar je zanimiva,ane :))

Anna45
Anna458 let nazaj

MISLIM, DA ČE BO OPERACIJSKI SISTEM ZDRŽAL. POTEM SE LE LOTITE ŠE KAKŠNE DRUGE MOŽNE POVEZAVE PA PREVIDNO, DA VAS PREVEČ NE RUKNE PRI POVEZAVI NAVIGACIJE - IMPROVIZIRAJTE, PA BOSTE VIDELI...MOGOČE SE MOTIM...

whisky
whisky8 let nazaj

kako ti skrbiš za nas :))

Anna45
Anna458 let nazaj

P.S. TEHNIČNA SLUŽBA VAM JE ŽE PODALA DOBRO OPOZORIL O NEPOPRAVLJIVI ŠKODI IN RES BI BILO ČUDOVITO, ČE BI VSA SREDSTVA, KI STE JIH NAMENILI ZA VLAGANJE V NOVI ZAPELJIVI PROGRAM "TAJNICA 3.3" NMENILI V VLAGANJE ŽE OBSTOJEČEGA PROGRAMA, KI JE MAOGOČE MALO ZASTARAL, A S VAŠO PSODOBITVIJO BI MOGOČE ZALAVFAL ZVEZDNIŠKO...MISLIM NA INŠTALACIJO PROGRAMA "ŽENA 1.0"

Anna45
Anna458 let nazaj

UPSSS....
A TO NI NA ODPRTEM INŠTALIRANEM PROGRAMU...
ČE JE PRIVAT, SE OPRAVIČUJEM...

dusankragelj
dusankragelj8 let nazaj

pričakujem prevod bloga v "kitajščini", hehe....Ker me čas preganja , sem dal v pregled mojim mojstrom računalništva Miha 1.0, Marjan 1.02 in Janko o.o4 . Njihova ocena ! NJIHOV SKUPNI ODGOVOR TI KOMPLEKSNO POSREDUJEM :" ŠEF, ta program gospoda WHISKY je super.....Vam pa priporočamo, da med našim inštaliranjem greste na dopust do nedelje zvečer, ko bomo mi uredili kompatibilnost med programom TAJNICA S KRATKIM KRILOM3.3 IN sistemom ŽENA 1.0 . PRIPIS: "ste nam obljubil višjo plačo , če vsaj drugi sistem ob tem crkne (Žena 1.0)! Avtorju seveda čestitam za blog , čeprav iz dopusta, kjer sem malo na "skrivaj", he,he....Pssst !

whisky
whisky8 let nazaj

preveč je za prevajat v kitajščino :))TAJNICA S KRATKIM KRILOM3.3 mi je ful všeč program :))

dusankragelj
dusankragelj8 let nazaj

Ti verjamem , ti pa verjemi Markotu, da tak program začne s časoma "težiti"!

marko3
marko38 let nazaj

Program je sicer odličen,samo z leti ga začne biksat,takrat pa je že prepozno.

whisky
whisky8 let nazaj

se strinjam :))

Vpiši email osebe, ki ji želiš priporočiti ogled bloga.
stalna povezavaZa nadaljevanje se prijavi

Za prijavo uporabi Facebook

Facebook prijava

Za prijavo uporabi geslo

Samodejna prijavapozabljeno geslo včlanitev