OPOZORILO !!!

02. september 2009 ob 19:03 | 243
Še enkrat dodatno OPOZORILO glede prejemanja pisem, ki jih v teh dneh dobivajo PREDVSEM PODJETJA IN TUDI FIZIČNE OSEBE!!!

Včeraj ste nas iz Ajdovščine, Kranja, Jesenic, Slovenskih Konjic še dodatno opozorili na pisma, ki jih prejemajo PODJETJA in tudi fizične osebe in morajo ob prevzemu plačati znesek cca. 10 EUR (odkupnina 9,67 EUR + poštnina). Ker imamo informacijo, da bodo tudi v prihodnjih dneh masovno prihajala ta pisma (po vsej Sloveniji) vas še enkrat prosim in OPOZARJAM, da prijatelje po e-pošti in preko spleta kar se da hitro opozorite, da niso dolžni prevzemat nobene komercialne pošte, ki je niso naročili, kaj šele za njo plačevati.

Ker je težko biti razsodnik, kdaj gre za prevare in kdaj za morda še legalno poslovanje, predlagam, da se ljudi na splošno in zelo jasno opozori, da naj ne podpisujejo in prevzemajo nikakršne pošte, za katero je potrebno plačati navedeno odkupnino in naj pred podpisovanjem preverijo, kdo je pošiljatelj! Navedena pošta prihaja s strani podjetja KARIZMA PLUS iz Trbovelj! Kuverta je modra, na prvi strani pa je napis DAVČNI ZAKONI V REPUBLIKI SLOVENIJI. Mnogi so pošto ze prevzeli, misleč da jim jo pošilja Davčna Uprava! Vendar gre le za "dobro" potegavščino, s katero bo - oz. je že - zaslužilo podjetje Karizma plus d.o.o. iz Trbovelj! (Od vsakega po 10,00 EUR, pa se nabere...)

Komentarji 7

če želiš komentirati, se
GRCNARKA
GRCNARKA8 let nazaj

hvala, na vsakem koraku je potrebno biti pozoren

albina
albina8 let nazaj

J, sem že dobila po mailu, a vseeno hvala za opozorilo, nič ne škodi, če ga večkrat preberemo!!!

MAJ-rana
MAJ-rana8 let nazaj

ok!BOM PRAV

sonce
sonce8 let nazaj

oh,ti pujsi ti :(
hvala,wiskič ;)

barbie1
barbie18 let nazaj

Hvala za opozorilo ..:(

dule82
dule828 let nazaj

bom paljiv;)

lotti
lotti8 let nazaj

Hvala za opozorilo ... treba je biti previden:)

Vpiši email osebe, ki ji želiš priporočiti ogled bloga.
stalna povezavaZa nadaljevanje se prijavi

Za prijavo uporabi Facebook

Facebook prijava

Za prijavo uporabi geslo

Samodejna prijavapozabljeno geslo včlanitev