Imaš kamero?

23. februar 2014 ob 12:00 | 240
Pišem,berem,krasen tip,človek z dušo in pametjo, kompatibilen v vsem...dokler ne vpraša: " Imaš kamero..pa bi midva...traalal se šla...".
Valjda je nimam.
Izpadem staromodna, zaostala, nesodobna, stara,zastarela..oldtimer pač.(a naj grem kar v kanto za kosovne odpadke al naj še mal počakam???)..Morda pride kdo, ki nima kamere..plizzz Bog..)

Ok. kaj čemo, sto ljudi,sto čudi! (čudna jaz,sram me bilo)

Majkomila, kakšen srečkovič sem jaz,,par dni mine..berem,pišem, redko dišem..ne morem verjeti,da lahko nekdo tako lepo piše...vse štima..dokler..."sevekajmjevprašal".
Adijo tudi njemu.
Dosti jih je, ki kamere imajo, ki izvajajo svašta pred kamerami, ki ugodijo bogemu možičku na drugi strani,da se vzburi..pa se poslovi..in gre spat k ženi. Ali se pač gre kar pred kamero tisto "samozaposlitev",da si olajša dušo in je v obeskih ob "organu" manj teže.Pa se spet lakše diše:-))

Meni se pa to tako zdi,seveda s te moje strani, kakor da lačnemu pokažeš nage kure v mesnici,kako lepo visijo na tistih kavljih,pa misliš,da bo od tega sit in te bo zaradi tega imel neskončno rad.
Sicer pa vsak zase ve a ne?

Zdaj pa samo pridem,kaj na brzino natipkam,še napak včasih nimam časa popravit,pa šibam ..da mi kdo spet kaj lepega ne napiše..ker jaz še vedno nimam kamere...grrrrr!!!

Komentarji 33

če želiš komentirati, se
z.zenska
z.zenska4 leta nazaj

haha,tebe je pa škoda,da si tak lenuh in nočeš pisati, ker ti to odlično gre. Si pa pa ko devica na poročni dan..pa kao ne ve nič,pa si tudi v tem prav prisrčen. Jaz tudi nimam kamere,pa si mal mislim,oziroma vem,kaj se lahko tam počenja...ziher sem,da nobeden ne bo rekel: " Ljubavi,samo tebe ljubim a mi pokažeš s katerim pralnim praškom pereš?' Wouuuuuu Persil??????'' Ma dej no, nikar no...Ava je tabolji! Ti prsežem. Kaj pa daješ v župo? Nudlce??? iiiiii a mi jih pokažeš plizzzzzzzzzz??"...Bučko, ti veš,jaz vem,torej oba veva...drugo pa je, če naju to zanima,če se greva ali ne greva takih igric...eni se gredo,pa kaj? Njihova stvar,me ne moti,dokler meni kdo to ne predlaga.Pa me tudi potem ne moti,ker če ne vpraša, ne ve mojega odgovora.......Jaz tudi grem raje v mesnico, kupim konkretno kokoš,jo nafilam in spečem.TO je zaem KONKRETNO ostalo pa bla bla in tra la la.

P.s.
Kamera pa tudi mene matra...še vedno!! :-)))

alplane
alplane4 leta nazaj

Občasno pridem sem. Malo za zabavo. Malo preberem, kaj lepega, kaj pametnega, pa tudi kaj .. ha ha... česar ne razumem. Redkokdaj kaj komentiram. Sem tak bolj dolgočasen obiskovalec.
Če prav razumem, krasen tip si, če maš dušo, pamet , kamero in si kompatibilen v vsem. In potem je treba vprašat "tralala se šla". In potem sledi adijo. Se pravi, ni kamere, ni adijo? Ne vem, če prav razumem.
In ugotovim, da sem staromoden, zaostal, nesodoben, star,zastarel..oldtimer pač.. glih za v kanto za kosovne odpadke .. in to brez čakanja…
Berem, da ima moški kamero, in da se gre, s kamero, s puncami, ki izvajajo svašta pred kamerami "samozaposlitvene" igrice tralala. Bemtiš, razumi to če moreš. S tem, da se olajša duša in še obeski ob organu. In vse samo zato za lažje dihanje. Mater sem za kačami. Jaz za lažje dihanje vzamem bombon "fisherman's friend" in mi spuca dihalne poti, če pa še to ne pomaga, eno žličko hrena. Tistega od Droge, (ostali so preveč blagi) in to spuca dihalne poti in še solzne kanale. Garantirano. Ampak me zanima, kako to delajo s kamero?
Majkomila kakšen srečkovič sem jaz, ker ne berem in ne pišem. In, da mi nekdo ponuja nage kure, da bom imel nekoga neskončno rad? Sicer pa jaz vem, kako s kuro. Nafilat in v pečico, al pa razkosat in spohat… ampak kako oni to s kamero??????
Še dobro, da ne berem in ne pišem. Niti vprašati ne bi znal. Bi dobil adijo preden bi rekel dober dan.
Hmmmm. Tista kamera me matra.

Naya
Naya4 leta nazaj

...ma veš kaj...se da človeka prebrat tudi brez kamere...takšne z dvojnimi profili vedno...so besede, ki jih izdajo...seveda jim tega ne poveš heheheh...je treba bit mal pokvarjen v tem idealiziranju in ''nedolžnem svetu'' internetnega 'čvekanja...a veš, se da dušo videt tudi brez kamere...glede videza pa imajo itak vsake oči svojega malarja...tako kot vsake joške :)....eh bom raje obmolknila....;)

z.zenska
z.zenska4 leta nazaj

Bravo Neya,kdor ni sposoben človeka začutiti,"videti" in spoznati preko dopisovanja,je škoda,da zapravlja čas s takšno osebo...oči imajo res svojega malarja in an koncu vedno odloči tisti prvi pogled,a saj se vendar ne srečajo vsi,za dopisovanje je pa cisto vseeno kakšen je človek na drugi strani..bel,črn,zelen ali grahast:-))

Naya
Naya4 leta nazaj

:D....mavričast...

LzuKraduMamVske
LzuKraduMamVske4 leta nazaj

Teško dišem, Tebi pišem, trenutak, da odmorim ruku, nastavljam pisanje...

z.zenska
z.zenska4 leta nazaj

Tebi pišem,teško dišem,pa opet pišem i jos teze disem....:-))

LzuKraduMamVske
LzuKraduMamVske4 leta nazaj

...imaš možda neki insekt, da podobrim malo disanje. Ne mora da je iz Portugalije, haha

z.zenska
z.zenska4 leta nazaj

Si moram kupiti kamero, da tudi jaz to vidim,haha

MojsterB
MojsterB4 leta nazaj

mogoče pa sam kdaj pripravim kaj podobnega, zanimive so face idiotov na drugi strani medtem ko čakajo da bodo videli joške :))

z.zenska
z.zenska4 leta nazaj

Se strinjam makolcan,tehnika nas je cisto odtujila,pozdrav na Svedsko. Zdenka

makolcan
makolcan4 leta nazaj

nikoli nisem prevec maral te tehnike.a ni lepse se s clovekom dobit v zivo kavico popit malo pocvekat in ce je kemija sta zmagala.s kamero ali brez.

z.zenska
z.zenska4 leta nazaj

Maričiii...če nočeš gledat nagih kur...so v mesnici tudi prašiči....to sem napisala zaradi rime,ampak so res....(ti jih bom pokazala....yes)

z.zenska
z.zenska4 leta nazaj

Imam željo,pa ni po kurah,tudi po kameri ne...naprej se pa ne pove...trala laaaaa,,:-))

borigi
borigi4 leta nazaj

kaj a kamere pa nimaš... Ooooo, ja pol se pa res nima smisla.... moram ti pa povedat da bom vložil pravdo za avtorstvo za nage kure... že leeeta nazaj sem jaz to tam nekje na drsališču prepeval ;)

borigi
borigi4 leta nazaj

če pa bi katera le imela željo... pa ne po nagih kurah, pač pa po kameri... lahko pridem in jo z veseljem namontiram... pa priključim v kakšen USB ali MSP port... pač po izbiri... ;)))

z.zenska
z.zenska4 leta nazaj

borigi ka si ti za en.....te grem obiskat, ko tole napišem...res nimam kamere,škodaaa a neeee....a neeeeeeeee??? hahaahah

jazincuba
jazincuba4 leta nazaj

Khm....kaj pa mobikamera.....? Vsi mobiteli imajo že kamere...no večina. O:-)

z.zenska
z.zenska4 leta nazaj

CUBA!!!!! da mi ne omeniš več...(vsi ne vejo tega..pstttttt) hahahahahhaa

jazincuba
jazincuba4 leta nazaj

Uf, ja, mami.....bom tiho!!!!! O:-)

Hahahaha.....

lunamesec
lunamesec4 leta nazaj

.......hahaha, le kako moreš biti sto let za leseno žlico, ajme meni, s kom se jaz družim....mal heca.....ampak primerjava z nagimi kurami, jebenti, men so zajci bolj všeč, ahahahahah

z.zenska
z.zenska4 leta nazaj

a so ti kure premajhne morda....imajo tud nage purane...hahahahah (jih bomo šle gledat,yessss)

z.zenska
z.zenska4 leta nazaj

Zresni, se moja moja,hahaha,pa nič čakat,kamero kupit! Bom pisala Božičku,on je iz nebes,najbolj bo vedel, če je grešno takole s kamero počet uno hopa cupa..to je da jeb..a da ne udje..pa vse je za nekaj dobro,zanosit pa ne moreš preko kamere..hahaha.

Marici1603L
Marici1603L4 leta nazaj

Kako naj se zresnim, povej ... me kar za teboj potegne ... kdo se potem mora najprej zresnit, a??? Hahhaaahha ... s kamero pa še dolgo ne bo nič, je vso to tehniko pri meni vzel hudič ... :)

Marici1603L
Marici1603L4 leta nazaj

Hhahahhahahahhahhahha, moja moja, z.zenska, krepavam od smeha, res krepavam, hahhahahha, kako sočen in duhovit opis "nimaš kamere?"... ma da dol padeš, ej ... pa da ti bo lažje, ej, jaz je tudi nimam in sem tudi sesodobna, stara, zastarela, oldtajmerska šara ... in tele nage kure so me z noge vrgle, haahhahaahahh ... in obeski na organu ... ma bejba, kje si ji našla ... dobro, saj ne da bi imela kaj čez blontne, hahahhahahhahahaha, ker si močno želim tudi sama biti, ampak, le kje jih ti najdeš ... tako duhovito je to, da se bom najbrž še kakšni dve uri hahljala tam na kavču, ko se bom spomnila teh "nagih" kur ... haahahhah :):):) Ampak, kamere pa nivama, ne de ...

lunamesec
lunamesec4 leta nazaj

.......med branjem tvojega komentarja sem zasledila nekaj o obeskih in grem še enkrat blog prebrat, jejtena, kaj takega se lahko spomni samo tale najina prjatlca....in tako pridem do ugotovitve da ona pa ob taki domišljiji res ne rabi kamere, zato vzamem nazaj besede da je sto let za leseno žlico

Marici1603L
Marici1603L4 leta nazaj

Ja, ja, nič ni sto let za leseno žlico, je sto let pred obeski, hahahahaha .):):) in nagimi kurami ::):):)

borigi
borigi4 leta nazaj

ej, za nos se prim, štej do 10 pa na nekaj fuuul resnga misl, da se ne boš preveč smejala.... ker drgač lahko še kje kaj prteče ;)

dadada123
dadada1234 leta nazaj

Ha, ha-moški so vizualna bitja, zato ni porničev po radiu...ženske pa si raje v glavi omislimo podobo, sploh ob branju knjig.Pa saj tam so vsi lepi in mladi....

z.zenska
z.zenska4 leta nazaj

Saj smo tudi mi lepi in..hja, no,vseh sort smo..Ah knjige...da ne govorim o uni 50 odtenkov..hudo...totalno noro!!:-))

dadada123
dadada1234 leta nazaj

Sem kar malo slabe volje-mene pa še nihče ni povprašal za kamero...:))
http://d3j5vwomefv46c.cloudfront.net/photos/thumb/737914332.jpg?1362000885

z.zenska
z.zenska4 leta nazaj

Hahaha,reci da mene poznas,jaz pa sem srecko,kar baprej naletim na take,grrr:-)

dadada123
dadada1234 leta nazaj

Si pa res srečko-očitno si prebrala vse tri knjige 50. odtenkov...:)

Vpiši email osebe, ki ji želiš priporočiti ogled bloga.
stalna povezavaZa nadaljevanje se prijavi

Za prijavo uporabi Facebook

Facebook prijava

Za prijavo uporabi geslo

Samodejna prijavapozabljeno geslo včlanitev