ALI JE KDO NAŠEL MOJ IZGUBLJENI VIDEO

28. november 2008 ob 22:30 | 1643
slika


Lep pozdrav..
Kmalu bo dve leti kar sem na tem portalu .Doživel sem veliko dobrih in slabih trenutkov ,vedno sem bil tiho in se nisem pritoževal ne na člane ,moderatorje in administratorja .Vedno sem sam ob sebi razčistil, iskal odgovore pri sebi ,pač enkrat se bo vse to uredilo in bo OK-ej pa se do zdaj ni nič premaknilo .Problem je ,da zadnje čase opažam ,da mi število videjev pada ,naložim video npr.jih imam3,220 naslednji dan eden manj . To se mi dogaja zadnje tri mesece ,prej nisem bil toliko pozoren na število .Nekaj članov me je na to tudi opozorilo da mi število videjev nenehno pada .V začetku me to ni motilo en gor dol zdej pa to presega vse meje da se toliko časa rabi da se uredijo števci in videji , je pa res sramotno in malce sumljivo. Kdo je temu kriv ne vem ,ali administrator ,mogoče moderatorji,ne opravljajo dela kot bi morali. Kakšna pooblastila imajo ne vem ,po domače povedano vam delo uhaja iz rok. Zasledil sem da tisti člani odhajajo,ki so se trudili nalagali in gradili Mojvideo . Sprašujem se, zakaj je Noordung zbrisal vse videje , sem mogoče jaz naslednji ki se bo lotil tega dejanja.Kje je Josjos ??? Se mu je morda pokvaril računalnik? Mislim da ne tudi njemu pada število videjev in je to razlog da ne obiskuje več portala .Bodo najboljši res odšli ? Odpraviti bi bilo treba napake ,ki se dogajajo .Preverit moderatorje, kaj počnejo ,kakšna so njihova pooblastila ,ali lahko zaklepajo videje brez vednosti članov in administratorja ,nepravilnosti in nespodobno obnašanje moderatorja kaznovati z zamenjevo. Mogoče je čas za zamenjavo ,dati prednost mladim novim članom ,ki so polni idej .In še za
konec ,ne zdi se mi to najboljša ideja 50 naloženih videjev na dan ,članom je treba omogočit neomejeno nalaganje saj stem in gledanost portala.

LP zdekor

..............................................................................................................................................................

ponedeljek : 1.12.2008


Vsem skupaj en lep pozdrav .
Hvala vsem ,ki so na dan prinesli vse svoje težave v upanju da jih končno rešimo skupaj .
Administratorju pa pohvala da se končno premaknejo problemi v pozitivno smer .Predlog je zelo dober in pohvalen samo ali bo zares deloval je pa veliko vprašanje .Verjamem pa v besedo administratorja opažam tudi da je stanje mojih videjev realno in sem zadovoljen čeprav vseh odgovorov še nisem dobil .
Delo moderatorjev me zanima .. kakšna pooblastila imajo ,njihovo obnašanje na portalu ,mislim da bi morali biti vzgled nam vsem, kar pa ni čutiti .Napisati je treba pravilnik o obnašanju in delu moderatorja ,ker opažam da člani portala niso zadovoljni z njimi .
Govora je bilo še o nalaganju omejevanju števila videje jaz sem še vedno mnenja da se lahko nalaga neomejeno število videjev samo pod pogojem da so ti kvalitetni ne kar nekaj .
Glede odhajanja članov bi predlagal da povabimo Josjos-a nazaj med nas saj je deloval pozitivno na vse nas bil vzgled marsikateremu članu.Lahko mu podelimo naziv moderatorja saj si ga tudi zasluži je dovolj zrela oseba in vem da bi to delo zelo korektno opravljal in z veseljem .
Lep pozdrav vsem ,ki si želijo dobrega vzdušja ,zabave in videjev .Prosil bi še ne bojte se na dan z predlogi . LP ZDENE
..............................................................................................................................................................
Torek :2.2.2008

Lep pozdrav .
Danes sem še enkrat prebral vse vaše komentarje .Veliko težkih besed je padlo ,kar meni ni všeč saj smo vendar ljudje , mislim da smo s tem razjezili tudi administratorja . Pohvalil bi pa nekaj članov ,ki so podali kar nekaj pametnih predlogov ,te bi moral administrator preučit kaj se da iz tega napravit . Neke rešitve prav gotovo obstajajo ,čez noč pa verjamem da se jih ne da rešit. Prosil bi vse ,ki imajo res kakšen pameten predlog glede vseh teh problemov ,ki so nastali ob tem pa bi želel da ohranite mirno kri .
Imam še samo eno majhno pripombo, glede odziva moderatorjev na ta blog oziroma na probleme vseh nas ,ki nastajajo .Le eden se je odzval z dvema besedama, kot da se njih to ne tiče ali pa imajo slabo vest .Sprašujem se kaj to pomeni ?
Ob vsem tem pa mi je malo žal,da sem s tem povzročil zmedo na portalu ,res nisem več zdržal tega pritiska v meni . Vse skupaj me nekako spominja na zgodbo o koprivi ,ki opeče , a je konec koncev njeno delovanje zdravilno .

Želim vam lep večer zdekor


Vpiši email osebe, ki ji želiš priporočiti ogled bloga.
stalna povezavaZa nadaljevanje se prijavi

Za prijavo uporabi Facebook

Facebook prijava

Za prijavo uporabi geslo

Samodejna prijavapozabljeno geslo včlanitev