"Ukradena harmonika" !!!

10. december 2013 ob 19:45 | 213
Posodobljeno v nedeljo
NUJNO OBVESTILO !!!
PROSIM PREBERI !!! moja prošnja !!!
Bilo je avgusta, ko je očeta klical moški iz Ljubljane in ga vprašal , če izposoja harmonike. To je seveda pritrdil in mu rekel da žal nima nebene, ker so bile vse na izposoji. Ker sem ta pogovor slišal , sem mu kot dobra duša rekel , da mu lahko posodi mojo harmoniko, ker jo je želel samo za dva dni. Oče se je s tem strinjal on pa tudi da jo bo čez dva dni RES pripeljal nazaj. Rekel mu je ,da jo bomo sproti pripeljali v Ljubljano, ker smo bili namenjeni v ZOO. In res ! S tem moškim, smo se srečali pri gostilni Pr’Slovenc v Dolu pri Ljubljani. Moški podpiše pogodbo , nam da svojo originalno vozniško dovoljenje ( ker ga ni imel čas fotokopirati ) in reče , da nam harmoniko pripelje v začetku tedna (ponedeljek).
Minil je tisti ponedeljek , moškega ni bilo , očetu pa je odpisoval da jo prinese naslednji dan… Nakar ta moški izklopi telefon in oče povpraša prijatelja policista, glede tega moškega. Ta mu na hitro in na zelo miren način odgovori »Robi, te harmonike ne boš več videl«.
To je mene najbolj prizadelo , ker sem mu posodil svojo harmoniko in sem jo dobil kot darilo za birmo od očeta !!!
Ata tega moškega prijavi na policijsko postajo Moste in izve še bolj šokirano novico, katere pa žal, zaradi varstva osebnih podatkov ne smem izdati !
Po nekaj dneh, sva se z očetom odločila da greva malo sama v akcijo. Odpravila sva se na njegov hišni naslov in ko prispeva do »njegove hiše«, še en velik šok… CENTER ZA SOCIALNO DELO !!!
In pri tem je ostalo , do danes !!!
Ta moški je R. P. !!!
PRIJATELJI !
PROSIM VAS , ČE MI POMAGATE NAJTI MOJO HAMRONIKO (spodaj slika) IN DELITE TO OBJAVO MED PRIJATELJE !!! DOBRODOŠLA VSAKA INFORMACIJA !!! Tisti, ki najde mojo harmoniko , prejme prav posebno nagrado !!!
To sem morala posredovati saj osebno poznam Robija Goličnika in njegovega sina Aljaža!!!

Komentarji 2

če želiš komentirati, se
atoma
atoma4 leta nazaj

dobrota je sirota, mislim, da je nikoli več ne bo videl...

zdenka59
zdenka594 leta nazaj

Jaz ima tudi bolj malo upanja,žal.Jaz sem posredovala ,drugo ne morem,mogoče,mogoče pa se komu prikaže!?

Vpiši email osebe, ki ji želiš priporočiti ogled bloga.
stalna povezavaZa nadaljevanje se prijavi

Za prijavo uporabi Facebook

Facebook prijava

Za prijavo uporabi geslo

Samodejna prijavapozabljeno geslo včlanitev