Mojvideo bo v soboto, 21. novembra 2009 praznoval svoj tretji rojstni dan in ob tej priložnosti bomo organizirali srečanje članov portala.
Srečanje bo v Ljubljani, za podrobnosti bo še dovolj časa.
Ker pa bi radi vedeli, kako velik prostor potrebujemo, nas sedaj zgolj informativno zanima, kdo od vas bi se tega srečanja udeležil.
Vpiši email osebe, ki ji želiš priporočiti ogled teme.
Komentarji • 226
jaz bi že prišel ampak nimam prevoza
z ženo se ravno dogovarjama kako bi to izvedla.. ima namvreč 20. obletnico zaključka srednje šole in ne vem če bo šlo skozi, če je avto le en :D
se bom potrudil
Z veseljem se vam pridružim.
Še malo, pa bomo razkrili program srečanja!
odlicno..vse je usput 
baje bodo klovni tudi nastopal;)
no le dejte. de vidmo... ;)
dule zakaj si me izdal
voleo bi da dođem.ali predaleko sam,iz Niša sam.Pa biće nešto valjda i ovde da se pogleda sa zabave!!!
oooo NIŠ... bio sam tamo blizu na služenju vojnog roka :Dozdrav u Srbiju...
p
Jaz pridem.
absolutno
nevem še mogoče
MOGOČEEEEEEEEEE
Ja, jz tud pridm, k bi rad spoznau na štir oči tiste barabine, ki so mi tako pridno nagajal in še kaj---itak, na enm drugm imenu. Upam da bo čimveč takih tam in da se ne boste usrali sedaj prit tam. lp
če oni tebe s palico jih daj ti s kruhom nazaj... tako je pravila moja babica in dodala.. sigurno bo njih bolj bolelo, ti pa boš le trdnejši...
Ja,ja,tud jaz sem mojo babico poslušal;))Le da sem dodal,da ja,ja, s kruhom,samo tri mesece starim,da čutijo,kako boli;)hehehe
Malo šale;))
No moja malenkostmbo tud zraven če bom doma. Upam da bo kera spremljevaka za da greva skupi na praznovanje. Če ne veš kako se mi javi BY BY
Kaj pa ce bi srecanje organizirali v Parizu da bi se lahko jaz prisla do Ljubljane je predalec
Ne mi zamerit ampak samo za primerjavo:
pred leti smo imeli srečanje enega portala (zelo znanega) in so ljudje prišli na srečanje iz Švice, Švedske in Australije...
godili
Kjer je volja je tudi pot... kot pravim, nič ni predaleč, če se hoče... to je le slab izgovor
Tem trem smo tudi ugodili glede termina in smo se vsi ostali prila
letanca..poglej kak nesmisel pišeš...naj pride franciska iz pariza da bo vidla 6 članoc MV?
ADNOH.. če ti je nekdo ali nekaj zelo blizu nobena pot ni predolga, predaleč... udeležitev pa je odvisna tudi še od marsičesa drugega.. ne sodimo nepoznani situaciji...
narobe ste me razumeli.. jaz sem karikiral...e je nekdo pripravljen narediti 200 km, potem..
ADNOH... oprosti, ampak kolikor je meni razumljivo ne bo samo 6 članov na tem srečanju... upam vsaj.
č
saj je vseeno.. jaz sem le želel podati izkušnjo z nekega drugega portala in nisem iskal vzrokov zakaj kdo ne pride, razdalja pa ni izgovor, le to sem želel zapisati.. sorry
@
pa brez zamere.. bom raje vtihnil
letanca, na tem portalu ima vsak možnost povedat svoje mnenje, zato nikar ne utihni.Sploh pa ne zaradi nekoga, ki bi rad delal razdor med člani portala in je imel zaklenjenih že ogroooomno računov.
HALO.....KDOR PRIDE, PRIDE...KOGAR NI GA BOMO POGREŠALI...JA....
PA GLAVNINA JE V SLOVENIJI ... ZATO JE TO TO...VENIJO SE PA PREBOZI IZ ENEGA KONCA V DRUGEGA V 2H URAH...HALOOO
ČE ŽELJA JE JE TUDI DEJANJE...ČE PA ŽELJE NI, JE PA PAČ NI...
SLO
ti kako musko se bo pa vrtel??
musko bi kr jst vrtel ;)))
ne bo blastero naredo > dinamit remix..pa da vidis :P
hahaha. mislm da je bol pametno da jo kr nos vrti ;)
dinamit remix... loooool
jaz zdaj ne morem
kaj pa mal kasnej? :P
pridem....ampak rabm spremljevalce
)))))) (množina) :c)
mogoče varnostnike
hahahahaha
))))))))))
tud te ja
a en ti ni dovol....:Dk ste ženske zahtevne....:P
ičujem...
ka
se že kar naprej oprav
ne ženske
)))))a malenkost
)))))))))
am prijave :D
moj
zbir
hahahaha.....ljudje valkira išče spremljevalca....naj se kdo javi...da ji bo nudil spremljavo in užitke ter možnost pogovarjanja in plesanja.....:P.jaz bi se,samo bom pol naslednji dan mrtev-tega pa še nočem.....sem še premlad...:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:Da če bi sploh hotela....
)i.....upam da ne fejst....:D
p.s
p
nevem kak je kaj zahtevna pri izbir
valy,jz,pa moj frend..črnc...bo dost..??..........
)))))))))))
ne se bat za družbo, te bo dost. če boš pa osamljeno se počutla pa loh tut mene za rokav pocukaš
ok...tadej,japk*črnc,cwizo.....de folk..še nucam
))))))))
aj
ko prebiram tole... kaj pa si se zamislila, če kdo drugi tudi kaj nuca in ne samo ti? :P
Vem samo, da če imaš preveliko eskorto, ponavadi ostaneš sam :D
piki....ne razmišljam tok globoko...sem bl plehki tip..pa še uspeva mi
)))))
pridem....če bom dobila kakšnga spremljevalca
)?!?!?........
js te povabim pa bom tvoj spremljevalec hehehehe
mogoče pa pridem
seveda da grem!
se vidmo pol ok?
VVlak za 40 oseb zenskega in moskega spola ,noc na ljubljanici.
DDefinitivno enkrat ni nobenkrat.
Če bo sobota pridem ;)
To bo pretep :c)
kdo?
dem pomagat? ;c)
kje?
pri
Js bom sam gledal :v)
Sevda da bom prišo,pod enim pogojem dabom še živ
sveda pridem pod enim pogojem, da bom še živ :D
Nazalost sem predalec. Skoda.
Predaleč je edino Avstralija
tako se govori letanca
To bi bilo bolje zrihtat za kakšen vikend... No ja predvidevam da bom prišel... ;-)
ja, se trudimo dobiti prostor zdaj na soboto
itak uletim
Citiram:"Ker pa bi radi vedeli, kako velik prostor potrebujemo, nas sedaj zgolj informativno zanima, kdo od vas bi se tega srečanja udeležil."
animivo vas je brat, hehe... ni ta stran namenjena POTRJEVANJU UDELEŽBE SREČANJA, ali pa si jaz nisem v redu prebrala zgoraj navedeno???o ne bo prišel se pač tukaj ne podpiše..
))
Z
Kd
tintin|9 dni nazaj, še to ... tudi če kdo ne pride, naj pove ... da malo vemo planirati.
Aja
To je mišljeno za tiste, ki se pred tem prijavijo k udeležbi, bibi..
aja,..bemu, sem že narobe nardila...ehhh jest...buča zmešana...
...kaj se sploh rinem ke k ne pašem....
ne govori tko, bibi....itak, da pašeš....mi te imeti radi ;))
Seveda te imamo radi, bibi..
... prav je, da poveš svoje mišljenje... ne se tako sekirat za vse.. 
MENE NE BO LEPO SE IMEJTE
no comment!!!
zdr taksnih kot si ti "ponosna slovenka" sigurno nebom prsu!nestrpna pa si kar pove tvoj profil kjer sovrazis use
seveda primerno za vas sataniste haha
whatever..men je usen če si tm al če te ni. sovražim pa zagotovo ne useh ampk take ki si to zaslužjo ;) sicer te pa nima to kj brigat ampk sm ateistka. nebom več odgovarjala ker ta tema ni namenjena satanizmu ampak praznovanju rojstnega dneva potrala. tko da čau