Horoskop / mesečni

april 2020

OVEN

21.3-20.4

Vsekakor so trenutno težji oz. drugačni časi za vse nas. Nikakor se ne prepuščajte strahovom, kajti to vam zelo dobro uspeva. Strahovi peljejo v slabe občutke in teh ne bo konec, prav tako si ne ustvarjate s tem nič dobrega, le slabo. Pomirite se, počnite nekaj, kar vas pomirja.

BIK

21.4-20.5

Čestitamo, kako se dobro soočate z trenutno situacijo. V takšnih časih človek pokaže svoj obraz, svoje moči in pa na plan pridejo tudi vse naše skrite lastnosti. Dovolite, da pridejo ven in jih enostavno z ljubeznijo odslovite. Čakajo vas dobri časi po vsem tem.

DVOJČKA

21.5-21.6

Dvojčki se zelo pametno, pogumno in mirno soočajo s situacijo, sprejeli ste stanje in živite naprej. Bravo, to se vam bo poplačalo na vseh nivojih. Vaša semena bodo zrasla v sadeže in ti bodo vaše največje veselje. Ustvarjajte naprej!

RAK

22.6-22.7

Nekateri se izredno trudite, da bi v tem času, v katerem se vsi nahajamo, dali vse od sebe, vendar ni potrebe. Vaš pogum in pamet sta na pravem mestu, ne trudite se. Enostavno bodite kar ste in dovolite lastnemu razvoju da se naredi. Čaka vas enormna žetev.

LEV

23.7-22.8

Kako lepo so vam zvezde naklonjene, le potrpite. Razen nepotrpežljivosti, imate vse dobre vrline, da uspešno in kvalitetno živite in greste čez čase, v katerih se nahajamo. Vse vas bo počakalo, ne skrbite. Pomislite, veselje bo še večje.

DEVICA

23.8-23.9

Pogovorite se z prijatelji, po telefonu če potrebno. Resnično potrebujete bližino ljudi, ki jim zaupate in jih imate radi. Naredite to. Ne dovolite, da vas strah, osamljenost in žalost potisne v jamo, od koder ne boste prišli tako hitro ven. Družite se on line.

TEHNICA

24.9-23.10

Zakaj si vedno najdete čas za bežanje? Celo v teh časih. Ne počnite tega. Ko bežite, bežite od sebe. Zakaj? Vprašajte se in se soočite in spoznali boste, da ste sebi najboljši prijatelj, samo naredite to in potem zbežite daleč stran, vendar prepričana sem, da ne boste.

ŠKORPIJON

24.10-22.11

Zdaj pa res niso časi, da bi se še naprej jezili. Ne glede na situacijo, ste ostali tam, kjer ste bili pred tem. Vprašajte se, ali vam jeza tako dobro služi ali zakaj jo nenehno vabite na kavo k sebi? Včasih se moramo vprašati in potem se zadeve rešijo same od sebe.

STRELEC

23.11-21.12

Kako ste nam vsem vzor. Ne glede na vse, kar se dogaja okoli vas, vi se držite svojega plana in svoje volje, ste gospodar svojega življenja. In če ne še čisto, pa ste na tej poti. Čestitamo, vedno znova znate strelci očarat.

KOZOROG

22.12-20.1

Zdaj imate končno veliko časa, zase, za družino…za stvari, ki ste jih želeli vedno početi, pa ni bilo časa. Ne odlašajte, imate možnost, da celo najdete svoje nove ali skrite darove, nove hobije, kdor ve, mogoče celo možnost zaslužka v vsem tem.

VODNAR

21.1-19.2

Vsak trenutek cenite in ga živite, za to vse pohvale in verjemite, vaša žetev bo uspešna. Ko ste sebi najboljši prijatelj, ste na najboljši poti, verjemite. Ne glede na vse, spet boste blesteli v vsej svoji veličin in prav je tako.

RIBI

20.2-20.3

Res ne obupajte. Možnosti za ljubezen so celo zdaj, samo uredite, da vam deluje internet in verjemite, ljubezen ne pozna meja. Zdaj imate možnost spoznati prijatelje ali celo ljubezen svojega življenja. Srečno.

Za nadaljevanje se prijavi

Za prijavo uporabi Facebook

Facebook prijava

Za prijavo uporabi geslo

Samodejna prijavapozabljeno geslo včlanitev