kategorije

Horoskop / mesečni

januar 2021

OVEN

21.3-20.4

Prišel je čas, da se odkrijete, da odkrijete vašo najdragocenejšo vrlino. Verjemite, imate jo, vsak jo ima. Kajti prav z to vrlino je ves svet v vaših rokah. Sprostite se in dovolite si odkriti, velikokrat je prekletstvo dar nebes.

BIK

21.4-20.5

Ne iščite več ničesar zunaj sebe, to vas bo samo drago koštalo in vam jemalo energijo. Pustite in se vrnite domov, k sebi domov, postanite svoj najboljši prijatelj, verjemite, to prijateljstvo se bo izplačalo tako, da boste nekaj dni brez besed.

DVOJČKA

21.5-21.6

Samo odločite se in si končno verjemite 100%, zdaj je čas. Samo odločite se, ničesar drugo ni potrebno. In vsako željo boste kreirali v kratkem času in točno kot si želite, predvsem pa boste vedeli, kaj je za vas najbolje.

RAK

22.6-22.7

Prebuditev je tukaj, vedeli boste kdo ste in kam greste, uživali vsak vdih in izdih, videli boste življenje skozi svetlobo, samo prepustite se, sprosite se in verjemite. Le tako boste tam kjer morate biti, samim s seboj na pravi poti.

LEV

23.7-22.8

Odprite svoje srce, samo to vam manjka. Čudovita oseba ste, verjemite, da ste. Pazite na vaše srce, ker so vas učili, da je tako bolje. Dajte si priložnost, da začutite s srcem in videli boste, kaj pomeni živeti življenje.

DEVICA

23.8-23.9

Ne dovolite, da vam kdo vzame vaše sanje. Sanjajte, bodite to kar ste, ne dovolite, da vam nekdo ukazuje, kaj in kdo bi morali biti. Samo tako, vam bo uspelo prav vse, kar si želite. Sanje ki se jih lahko dotaknete z čutili, ne bodo samo sanje.

TEHNICA

24.9-23.10

Bolj ko vam govorijo pojdite desno, glejte tam, bodite tukaj, dejte to… bolj ste lahko prepričani, da se motijo. Vaš instinkt ni bil nikoli tako močan, kot je sedaj, samo sebi verjemite in se nasmejte, kajti čakajo vas krasne dogodivščine.

ŠKORPIJON

24.10-22.11

Ne dopovedujte si ničesar, ker ni potrebe po tem, ne iščite potrditve, ker je ne potrebujete. Čudovite ste takšni kot ste in vzljubite se, zaljubite se vase in verjemite, ne bo potrebe po ničemer drugem več, nasmejte se.

STRELEC

23.11-21.12

Vleče vas naprej, veselite se, čeprav vam vsi govorijo, da tam ni nič. Motijo se, vi pa natančno veste, kaj hočete in kam želite. Zaženite se življenju nasproti in bodite zvesti samo sebi, kajti ljbuezen do sebe bo samo rasla.

KOZOROG

22.12-20.1

Mir prihaja v vaše srce, mir in zadovoljstvo. Samo sprosite se in prejmite darove. Čaka vas regeneracija na vseh nivojih, čakajo vas nove poti, kterokoli si boste zaželeli. Nasmehnite se življenju in življenje vas bo sprejelo kot nikoli.

VODNAR

21.1-19.2

Živite to kar čutite, to je vaše in nihče vam ne sme tega vzet. Vaš način gledanja na življenje je vaš način, verjemite, da je ravšno pravi. Ta vas bo vodil, z njim boste rasli in končno tudi uspeli vse, kar si želite, samo zaupajte si.

RIBI

20.2-20.3

Zaplavajte in uživajte v tem, plavajte hitro ali počasi…na pravi poti ste. Samo ne pozabite, da ste vi kapitan in nihče drug, vi odločate in se ne ozirajte na druge. Samo uživajte v vseh trneutkih, verjemite, da jih bo vedno več.

Za nadaljevanje se prijavi

Za prijavo uporabi Facebook

Facebook prijava

Za prijavo uporabi geslo

Samodejna prijavapozabljeno geslo včlanitev