kategorije

Horoskop / mesečni

september 2020

OVEN

21.3-20.4

Prišel je izredno ugoden čas za sprejemanje pomembnih odločitev v vašem poslovnem, izobraževalnem ter finančnem področju. Odločili se boste vsekakor pravilno, saj se pod danimi zvezdami ne morete odločiti napačno.Vsak čas ima svoj namen. Vsekakor je za vas pravi čas za sprostitev, ter uživanje v poletnih dneh. To je čas, ko se umirite, si vzamete čas zase in dobesedno sejete. Kar boste sejali, to boste čez nekaj časa želi. Torej previdno z mislimi. Postavite si jasne cilje. Na vseh področjih.

BIK

21.4-20.5

Neučakani ste, saj ste veselo pošiljali želje in strahove v vesolje. Ja, vse to je na poti k vam. Predvsem na področju kariere boste prejeli odgovore. Prav tako je čas poslovne odločitve. V naslednjih dneh bo viden rezultat vaših želj v preteklih mesecih.

DVOJČKA

21.5-21.6

Vsekakor je prišel čas počitnic, zato si jih vzemite, uživajte v njih, ne obremenjujte se, resnično se čim bolj sprostite in počnite čim več kar je vam všeč. Včasih je to vse kar telo, um in duh potrebujejo, da se po napornih mesecih regenerirajo in napolnijo baterije.

RAK

22.6-22.7

Sprejmite izzive, niso slabi ne dobri, služijo vsekakor svojemu namenu, da se razvijete in greste naprej. Na svojo pot in nasproti svojim ciljem. Minilo bo, po tem boste močnejši, odločnejši in še bolj jasno vam bo, kaj želite.

LEV

23.7-22.8

Bodite pozorni na vaše ljubezensko področje, prav tako tudi prijateljsko in družinsko. Tukaj vas čakajo lepi trenutki in novosti. Družite se in izkoristite zvezde, saj so na vaši strani. Blesteli boste in s tem pritegnili čudovite ljudi.

DEVICA

23.8-23.9

V prihajajočem času bo od vas zahtevana kreativnost, vendar ne ustrašite se, imeli je boste na pretek. Izkoristite to, da spoznate bolje sebe in prepoznate svoje darove in potenciale. To bo vložek v vašo prihodnost.

TEHNICA

24.9-23.10

Zavihajte rokave, čeprav čakate počitnice, boste polni energije in zamisli, zato ne boste pri miru. In prav je tako. Blesteli boste na vseh področjih, povsod boste aktivni. Sejali boste z vso silo in pozitivnostjo za jutrišnji dan. Zato se veselite.

ŠKORPIJON

24.10-22.11

Kar ste v preteklih mesecih ustvarjali, bo sedaj vidno in jasno. Vendar ne jezite se, če ne bo kot bi si vi sedaj želeli, še vedno je čas, da svoje kreacije spremenite v bolje. Zvezde vam gledajo čez prste, izkoristite to.

STRELEC

23.11-21.12

Zdaj je vaš čas, da uspešno zaključite trenutno odprte projekte. Naj bo to službeno, v šoli, izpiti, nadaljnja šolanja, iskanje službe. Polni boste energije, zato ste zmožni dati več od sebe kot drugače. Končajte vse, za tem vas čaka samo še uspeh.

KOZOROG

22.12-20.1

Prihaja čas, ko boste odkrili eno povsem novo lastnost pri sebi. In ta bi lahko bila celo vaše življenjsko delo. Mogoče boste celo s tem veliko zaslužili. Bodite pozorni in si prisluhnite. Če ne boste sam sebi najboljši prijatelj, potem se ne boste slišali.

VODNAR

21.1-19.2

In ko ste mislili, da je ves svet proti vam, pomota! Čakajo vas mirni, lepi in srečni časi. Ugotovili boste, da svet ni proti vam, ampak nasprotno, za vas je. Na vaši strani. To boste začutili, ter videli, in doživeli.

RIBI

20.2-20.3

Vesolje vam pripravlja cel kup presenečanj. Zelo lepih. Marsikatera želja se bo uresničila, tudi takšna, ki se je zdela nemogoča. Zato se odprite in sprejmite, to je vse kar morate storiti. Izpraznite glavo vseh negativnosti, dvomov in strahov.

Za nadaljevanje se prijavi

Za prijavo uporabi Facebook

Facebook prijava

Za prijavo uporabi geslo

Samodejna prijavapozabljeno geslo včlanitev