kategorije

Horoskop / mesečni

februar 2021

OVEN

21.3-20.4

Iz situacije potegnite najboljše zase. Radi imate mir, uživajte v tem, saj ne bo večno. Pripravite se na prihodnost, pripravite cilje, naredite načrte, spočijte si in si naberite energije. Jemljite to kot ene regeneracijske počitnice in priprave na velike projekte.

BIK

21.4-20.5

Stopite iz tega kroga ven, kjer se nahajate vi in vaša druščina. Ta krog je predvsem začaran, poln kritik, stokanja in ponavljanja slabih reči. Samo stopite ven in se vprašajte, kaj si vi želite in ponavljajte raje to.

DVOJČKA

21.5-21.6

Stvari ste sprejeli, kot so. To je za vas velika prednost. Vseeno pa ne mislite, da bo tako za večno. Naredite si cilje in načrte za naprej, sanjajte in bodite ustvarjalni. Ne dovolite da kreativna energija v vas zaspi.

RAK

22.6-22.7

Ne krivite drugih, do sedaj bi vam moralo biti jasno, da bo rešitev v vas tista najboljša. Vsi kdaj pademo, padec pa še zdaleč ne pomeni slabo. Nasprotno, padec je najbližje srečanje samega sebe in le tako gremo lahko prerojeni naprej.

LEV

23.7-22.8

Ne krivite drugih, ne obsojajte, ne godrnjajte ves dan, saj vam to ne bo prineslo nič dobrega. Imate možnost, da se v tem času naučite sprejemati stvari kot so. Uživajte v tem, kaj je. Samo tako kreirate dobro prihodnost.

DEVICA

23.8-23.9

Ne borite se proti lastnim slabim občutkom. Vsi smo kdaj slabe volje, žalostni, brezvoljni… sprejmite se ne glede na vse. Le ne dovolite, da se ste v teh občutkih predolgo. Najdite si delo, veselje ali pa sprehod in preusmerite misli drugam.

TEHNICA

24.9-23.10

Občutek imate, da se vrtite v krogu slabih dni in tednov. Ja, za vas je pomembno da se sprejmete takšnega kot se, z vsemi dobrimi in slabimi navadami in občutki, ter dejanji. Do spremembe ne more pridet, če trenutno stanje zavračamo.

ŠKORPIJON

24.10-22.11

Imate občutek da se ste slabe volje že leta in luči na koncu tunela tudi ni videt. Trudite se da bi bilo drugače in obupate… na koncu je spet enako. To je borba proti sebi, to je bora proti življenju. Ustavite se za trenutek in samo bodite kar ste.

STRELEC

23.11-21.12

Ste najbrž redkih znamenj, ki se vam ne glede na vse dogaja na polno. Ne ustavlja vas nič, imate svoje načrte, plane in cilje. Čas in omejitve za vas ne obstajajo. Vi greste svojo pot in imate svoje sanje, katere ne spustite iz rok. Le tako naprej.

KOZOROG

22.12-20.1

Ne skrivajte se pred samim seboj. Vsako živo bitje, vsak človek gre čez vse občutke. Ne samo moč, ponos in uspeh…čez vse. Vi dobesedno skrivate občutke žalosti in nemoči v sebi, to vam bo škodilo. Dovolite si čutiti vse, kar pride.

VODNAR

21.1-19.2

Polni življenja, polni zamisli. Ne dovolite, da vam drugi pokvarijo načrte z svojimi izjavami in besedami. Verjemite vase, v svojo življenjsko moč in svojo pozitivnost. Vsak ima pravico misliti kar želi, vi mislite dobro in čisto, zato ostanite v svojih mislih.

RIBI

20.2-20.3

Ne jezite se na druge, kajti sami ste na njihovi poti. Velikokrat je tako, da kar nas moti na drugih, je v nas na nek način. Vendar ne jezite se, tudi to je dobro. Tako lahko o sebi razmislimo in vse popravimo sebi v prid.

Za nadaljevanje se prijavi

Za prijavo uporabi Facebook

Facebook prijava

Za prijavo uporabi geslo

Samodejna prijavapozabljeno geslo včlanitev