kategorije

Horoskop / mesečni

oktober 2020

OVEN

21.3-20.4

Če si želite sprememb, potem morate dovoliti spremembo v sebi. Bolj korenita sprememba v vas, bolj korenita sprememba okoli vas. V preteklosti ste to tehniko tudi že uporabili in dojeli, ne pozabite je, sicer sprememb na bolje ne bo kmalu na vidiku.

BIK

21.4-20.5

Bolj se ukvarjate z drugimi, bolj se oddaljujete od sebe. Pravijo da je »fokus« na željeno tisto, kar nas privede do rezultata in res je to. Torej preveč fokusa na druge in njihove napake, premalo lepega za vas. Čisto enostavno. Spremenite to in vaše življenje bo veliko lažje.

DVOJČKA

21.5-21.6

Ste neverjetni, ste svoj najboljši prijatelj, ste sposobni videti resnico. Svojo in drugo. Resnično ste na pravi poti, mali razvoji, večji razvoji…ni pomembno, dobro vam gre, zato čestitke. Zvezde so na vaši strani in vesolje vas podpira pri vsem.

RAK

22.6-22.7

Ne jemljite »problemov« in »slabe dni« kot nekaj slabega. Gre za izzive, za testiranje sebe, za jasnost, kaj želite in ne kaj želite. Življenje ni vedno smetana in jagode. In prav je tako. Vzemite to kot izziv, možnost za napredek.

LEV

23.7-22.8

In končno ste spet na svoji poti, na svojem kraljevem stolu. Za vami so težji in manj težji časi, prestali ste jih. Zdaj je čas, da pobirate sadove in uživate v njih. Zvezde vam stojijo ob strani na vsakem vogalu, dobesedno imate možnost iz vsega narediti zlato, česar se dotaknete.

DEVICA

23.8-23.9

Odločite se, o čem boste razmišljali, popolnoma enostavno je. Ni vam še jasno, da o čem razmišljate, to imate, to ste in to živite. In kdo se bo odločil kaj bo v vaši glavi? Samo vi. Poskusite vsaj in videli boste očitno razliko.

TEHNICA

24.9-23.10

Vesolje in zvezde vas čakajo, poberite sadove. Uživajte v njih. Če ste si želeli pravega partnerja, boljšo službo, uspeh, več denarja…potem ste zdaj na vrsti. Vzemite, dovolite da pride do vas in praznujte. Ko ste srečni, je vsega dobrega samo še več.

ŠKORPIJON

24.10-22.11

Zakaj ne znate uživate v uspehih, lepih trenutkih, dobrih novicah…. Skratka v vsem lepem? Kot bi znali uživati samo v »slabem« oz. »izzivih«. Ne bojte se, vi ste tisti, ki srečo drži v svojih rokah, nihče drug. Torej praznujte.

STRELEC

23.11-21.12

Ne glejte na t.i. »neuspeh« ali padec kot nekaj slabega, ker to ni res. Enkrat boste vsemu hvaležni in boste razumeli, da vas mora včasih potisniti tudi na tla. Samo zato, da se nekaj naučite, da se razvijete v močnejšo osebo.

KOZOROG

22.12-20.1

Vsak pride v obdobje, ko je neodločen, ko je dolgčas, ko ni tako, kot je vedno. Popolnost ni zdrava, ni potrebna in je nemogoča. Zato sprejmite tudi tako obdobje, izkusite ga in uživajte. Vsaka izkušnja šteje, vsaka vas naredi močnejšega.

VODNAR

21.1-19.2

Verjemite, dovolj ste. Trenutno vas želi malce zamajati na področju samozavesti. Ne jezite se in ne obremenjujte se. Ste dovolj. Ni potrebe po dokazovanju ali popolnosti. Imate vse, samo tega ne vidite. Umirite se.

RIBI

20.2-20.3

Tecite, hodite, gibajte se…razmislite o vseh področjih v svojem življenju. Kaj želite popraviti, kaj želite spremeniti, kaj želite, da ni več del vas. Naredite popis, v miru seveda. In oddajte želje. To je pravi čas za vas, da to postorite.

Za nadaljevanje se prijavi

Za prijavo uporabi Facebook

Facebook prijava

Za prijavo uporabi geslo

Samodejna prijavapozabljeno geslo včlanitev