kategorije

Horoskop / mesečni

november 2020

OVEN

21.3-20.4

Ne prenaglite se z odločitvami, ki bi vam spremenile življenje. Ne delujte iz strahu ali jeze, to bo napačna pot, iz katere boste težko spet najdli svetlo pot. Ne naredite ničesar. Čas za to bo še prišel in vedeli boste, kdaj bo ta čas.

BIK

21.4-20.5

So vaše izbire res prave? Ali temeljijo na praznih občutkih? Karkoli se odločate v ljubezenskem življenju, poslušajte svoje srce, samo to je prav odnos in predvsem odnos na dobrih temeljih. Tudi če želite zapustiti odnos, vprašajte svoje srce.

DVOJČKA

21.5-21.6

Čestitamo za vašo trdno voljo, kreativnost in sprejemanje vsega okoli vas. Nadaljujte v tej smeri in videli boste, da se je izplačalo. Vašo notranjo moč ne bo mogel nihče porušiti, nasprotno, še močnejši boste in čakajo vas nagrade na vseh področjih.

RAK

22.6-22.7

Dovolj čakanja, presedanja in odlašanja. Zvezde vam stojijo na strani, da se dvignete, ter greste naravnost proti svoji sreči. Imate moč, da popolnoma vse spremenite na bolje, ali še bolje, na popolno. Samo vstanite in se ne ustavite.

LEV

23.7-22.8

Karkoli se boste odločali, morate vedeti, da vas planeti in zvezde podpirajo. Zato naredite inevnturo in poglejte, kjer bi želeli spremembe, potem se odločite, uspelo vam bo. Nihče vas ne bo ustavil, nasprotno, imeli boste podporo.

DEVICA

23.8-23.9

V primeru, da iščete ljubezen, vam lahko povem, da jo boste najdli. Odprite srce, čisto blizu je. Tudi če iščete prijatelje, najdli jih boste. Enako velja za službo. Zdaj je vaš čas, da uresničujete svoje želje, svoje sanje.

TEHNICA

24.9-23.10

Včasih se tudi zgodi, da pridemo v obdobje, ko smo nezadovoljni, ko imamo občutek, da smo se izgubili, da prav nič ne gre. S tem ni nič narobe, verjemite. Samo bodite v tem in se veselite, da za tem pride vedno dobro, srečno in lepo obdobje. Ne iščite zunaj sebe.

ŠKORPIJON

24.10-22.11

Vaše želje, odločitve in sanje se bodo uresničile, le dovolite si. Sprostite se ne počnite ničesar, vsa naročila ste že oddali. Samo uživajte in vse bo prišlo. Veselite se in bodite srečni, to je vaše edino delo, ki ga trenutno imate.

STRELEC

23.11-21.12

Ostanite mirni, pozitivni in verjemite vase. Vse želje so bile odposlane in vesolje vam jih pravkar pošilja nazaj, da se uresničijo. Kar ste sejali v zadnjih mesecih, se bo kmalu uresničilo. Ne počnite ničesar in uživajte.

KOZOROG

22.12-20.1

Čas je, da določene zgodbe, odnose in projekte zaključite, predvsem če vam do zdaj niso prinesli ničesar dobrega. Umaknite se in pustite vse za sabo. Ni čas za novo, naj se staro poslovi in obsotječe izboljša. In ne prestrašite se, vse želje ste že oddali.

VODNAR

21.1-19.2

Ne prestrašite se, v življenju se pojavi tudi čas, ko vam ni vse všeč. Sicer imate življenje radi in se veselite prav vsega, zdaj pa ste prestrašeni kaj se dogaja. Nikar. To bo minilo in življenje boste imeli še rajši kot kdaj koli prej.

RIBI

20.2-20.3

Zdaj je čas, da izvedete projekt, ki sta ga tako dolgo narčtovali, ali si želeli. Naj bo to posel, šola, hobi, odnos…ni pomembno na katerem področju, lahko tudi na več hkrati. Zvezde vas podpirajo, zato pojdite v akcijo.

Za nadaljevanje se prijavi

Za prijavo uporabi Facebook

Facebook prijava

Za prijavo uporabi geslo

Samodejna prijavapozabljeno geslo včlanitev