Horoskop / mesečni

januar 2020

OVEN

21.3-20.4

Nadaljujte kjer se bili, ne glede na pričetek novega leta. Čaka vas obilo zabave na vseh področjih, ja dobro ste slišali, začnite se zabavati pri vsem, kar počnete, to je edina prava pot do pravega in dobrega uspeha.

BIK

21.4-20.5

Že nekaj časa hrepenite po nečem novem. In novo je na poti, le zaključite z določenimi trenutnimi stanji, odnosi ali projekti, za katere menite, da vam ne služijo za vaše dobro. Poslovite se in obrnite nov list.

DVOJČKA

21.5-21.6

Ne obupajte nad sabo, nikoli. Bodite to, kar ste, kar želite biti. Verjemite vas. Le tako boste uspeli v vsem, kar ste si zadali. Čakajo vas nova poznanstva, projekti in zelo verjetno tudi ljubezen, ali pa se bo trenutna ljubezen še izboljšala in kaže se prav tako napredovanje tam kjer ste.

RAK

22.6-22.7

Sami si boste ustvarili to leto, to kar si želite, o čem razmišljate in po čem hrepenite, bo prišlo. Zvezde in vesolje vam služijo, le previdni bodite, o čem sanjate in kaj si želite. Dovolj moči imate, da se tega zavedate.

LEV

23.7-22.8

Čeprav ste vajeni na zmago in udobje, boste morali narediti korak nazaj za določene cilje v življenju. Malce se boste morali družiti sami s seboj, kajti prav tam se skriva vaša prava moč in sreča. Nikjer zunaj vas je ne boste našli.

DEVICA

23.8-23.9

Zdaj ni pravi čas za sklepanje odločitev, novih odnosov, služb, poslov… Lahko bi bili napačni. Vse se zgodi ob pravem času, če vam je namenjeno, bo prišlo vse nazaj k vam ob pravem času. Če boste delali na silo, vam bo žal.

TEHNICA

24.9-23.10

Nikoli ni prepozno za vas, za vašo srečo in zadovoljstvo. Bodite hvaležni za vse kar imate, to ste si ustvarili sami. Naredite svoj seznam, kar vam je všeč in kar ne. Kar vam ni, si enostavno umislite, kar bi vam bilo. Mislite o tem, ar si želite, in ne, kar is želite.

ŠKORPIJON

24.10-22.11

Dokler si boste lagali, ne boste prišli naprej. Pa vendar je vse kar vas osrečuje, pred vami. Nekako boste morali verjeti sebi in skočiti v ledeno vodo, da se prebudite. Le tako boste končno uvideli, koliko lepega imate pred sabo že zdaj.

STRELEC

23.11-21.12

Verjemite vase in v svoje sanje. Vsi vas podpirajo, podpiraje tudi vi sebe. Vendar ne pozabite, da niste sami, ne pozabite, da vas tudi drugi potrebujejo, da ste to kar ste, zato ker so vas podpirali vaši bližnji. Privoščite si tudi kdaj kakšen oddih.

KOZOROG

22.12-20.1

Tokrat boste imeli več sreče na poslovnem področju, kot na osebnem. Zato se umirite in sklepajte hitrih odločitev samo zaradi osamljenosti in obupa. To vam ni podobno. Vas vodi še vedno močno srce in ne obup.

VODNAR

21.1-19.2

Brez vas ni smeha, brez vas ni strasti. Ste tisti, ki vodite druge in vplivate nanje. Glejte, da jih boste vodili dobro, kajti samo tako, boste hodili po poti sreče, zadovoljstva in uspeha. Vse to vas čaka, res je. Ter še več. Vzemite si.

RIBI

20.2-20.3

Prišel je vaš čas za odmor, umiritev in zase. Vzemite si, sicer se boste izgubili. Zdaj potrebujete resnično tisto, kar imate radi, svoj mir in počitek. Sicer vas vesolje ne bo slišalo in razumelo, kaj si pravzaprav želite.

Za nadaljevanje se prijavi

Za prijavo uporabi Facebook

Facebook prijava

Za prijavo uporabi geslo

Samodejna prijavapozabljeno geslo včlanitev