Horoskop / mesečni

december

OVEN

21.3-20.4

Zvezde so še vedno na vaši strani, medtem ko se vi ponovno podajate na pot starih navad. Odprite se svetu, poskusite vsaj razmišljati drugače kot ste do sedaj, če že delovati ne morete, verjemite, vse bo steklo vam v prid!

BIK

21.4-20.5

Trenutno vam primanjkuje malce motivacije ali pa bi temu lahko rekli življenjske volje. Nič hudega, ne zahtevajte preveč od sebe, mogoče je le prišel čas počitka in miru. Vzemite si ga, saj si boste povrnili moči in ponovno zagnali svoj življenjski motor moči.

DVOJČKA

21.5-21.6

Sicer bo to slišati čudno, vendar je za vas prišel pravi čas, da sprostite vse negativne napetosti, občutke in misli, ki v vas živijo že predolgo časa. Zdelo se bo naporno,vendar ni. Samo dovolite si, da gre vse iz vas, dovolite si, da boste svobodni teh negativnosti, saj temu sledi lahko samo zmaga.

RAK

22.6-22.7

Vas čas je napočil, da ste kdor ste, da k temu stojite in to živite. Na vseh področjih vas čaka uspeh, zmaga in obilje, vzemite si to, ne korakajte nazaj, le naprej. Uživajte v tem in bodite končno ponosni nase.

LEV

23.7-22.8

Nekaj vam mučnih ljudi, stvari in okoliščin se bo pričelo končno umikati stran od vas. Naredil se bo prostor za novosti, zato izberite modro, kaj in komu boste dovolili vstopiti v vaš svet, vi ste tisti, ki o tem odločate.

DEVICA

23.8-23.9

Dolgo učakane želje in hrepenenja se bodo uresničila, bodite pripravljeni. Vaše srce točno ve, kaj sledi, upam da se tudi vi tega zavedate. Kar sledi, vas bo peljalo na pravo pot, zato se prepustite. Velja za vsa področja v življenju.

TEHNICA

24.9-23.10

Ne rešujte tujih težav, nehajte vsem ustrezat, ne dovolite vsem, da dejansko hodijo po vas. Ustavite se takoj. Mislite nase, to je vaš projekt. Misliti nase in sebe vzljubiti, zvezde vam bodo pomagale, vzemite si čas le zase.

ŠKORPIJON

24.10-22.11

Vse kar ste želeli, imate. Predenj se zaženete naprej, se ustavite in poglejte, kar ste si posejali. Velja za vsa življenjska področja. Vzemite to za osnovo in pojdite naprej. Naučite se prevzemati odgovornost, sicer se boste vrteli v krogu.

STRELEC

23.11-21.12

Kdo ima čast, da pobira sadeže svojih del, nihče drug kot strelci. Nagrajeni boste za vse, kar ste si zgradili, dali in naredili. Nekdo več, drugi manj. Vsekakor pa je čas žetve. Uživajte v tem. Vse kar pride na pot, je prava stvar.

KOZOROG

22.12-20.1

Zvezde so vam pripravile posebne stvari, kot so veselje, sreča in zadovoljstvo. Pustite vse ostalo in se osredotočite samo na te lepe občutke, verjemite, da vam bo to spremenilo življenje v pozitivno smer, in vsekakor boste še bolj ponosni nase.

VODNAR

21.1-19.2

Vaša kreativnost je na višku, kot tudi vaša modrost in veselje do življenja. Bolj boste to sprejeli, bolj boste v tem živeli, več bo vsega dobrega za vas. Brez slabe vesti si zaslužite vse dobro, na vseh področjih vas čaka uspeh in sreča.

RIBI

20.2-20.3

Plavajte tam, kjer se počutite dobro, nikakor pa ne tam ,kjer vas obdajajo slabi občutki. Kjer se boste nahajali več, tako se boste tudi počutili. Pa tudi če to pomeni, opustiti stare navade, menjati službo ali pa celo družbo, naredite to , kar je za vas najbolje. Vi veste kaj to je.

Za nadaljevanje se prijavi

Za prijavo uporabi Facebook

Facebook prijava

Za prijavo uporabi geslo

Samodejna prijavapozabljeno geslo včlanitev