kategorije

Horoskop / mesečni

april 2021

OVEN

21.3-20.4

Zaploskajte si za vse uspehe in bodite zadovoljni s seboj! Resnično si privoščite praznovanje, ki vas bo sprostilo, nasmejalo in osrečilo. Praznujte sebe in svoje življenje. Ne samo, da si zaslužite, še več obilja vas bo obiskalo.

BIK

21.4-20.5

Spočijte si od skrbi in slabih novic. Res si spočijte. Umaknite se od vrveža in zvokov. Umaknite se v naravo in tišino. Bodite s seboj in z ljubljenimi. Tako si boste najbolj odpočili in nabrali energije, to vam bo pomagalo za naprej.

DVOJČKA

21.5-21.6

Nagrajeni boste za sprejemanje stanj, nagrajeni boste za vsako lepo misel. Nagrada pa bo izpolnitev vaših želj. Nikoli ne obupajte in še naprej verjemite vase. Zdaj se le odprite in dovolite, da se začne dogajat.

RAK

22.6-22.7

Včasih so procesi regeneracije in čiščenja naporni in neprijetni. To bo vsak trenutek za vami. Kmalu bo konec in počutili se boste kot novi. In seveda boste lahko spet kreirali in predvsem vas čaka žetev, pobiranje daril.

LEV

23.7-22.8

Opustite nadzor, opustite popolnost. To vas omejuje in označuje. Sprostite se in naj bo vse kot je. Ne poskusite ničesar spremeniti. Ničesar narediti. Ko boste imeli trenutek zase, pa si samo odpuščajte, sebi in drugim. Osvobodili se boste.

DEVICA

23.8-23.9

Ne skrivajte se. Ne bojte se ničesar, saj so strahovi ustvarjeni le v vaši glavi. Življenje vas čaka, stopite vanj in ne hodite zraven. Samo tako boste spet v ravnovesju in se bo vse postavilo na svoje noge, resnično vse.

TEHNICA

24.9-23.10

Včasih moramo čez gorje in muke, da pridemo do zlatih vrat. Za temi zlatimi vrati ni nihče drug kot mi sami. Na trenutke je človek prepričan, da je z njim konec. Vendar verjemite, nikakor ne. V težkih trenutkih je potrebno samo mirno dihanje.

ŠKORPIJON

24.10-22.11

Čas je za uživanje, sproščanje in zadovoljstvo. Posejali ste kar ste mislili, da potrebujete. Naslonite se nazaj in uživajte v sprejemanju darov, za katere ste prosili. Vsako drugo ravnanje je upor in bo uresničitev zaviralo.

STRELEC

23.11-21.12

Zaupanje vase bo raslo v vas. Na trenutke bo celo neprijetno. Ko nekaj raste, drugo umira. Vendar se niti najmanj ne ustrašite. Samo dovolite. Kajti prav samozaupanje vam bo prineslo ogromno darov v življenju.

KOZOROG

22.12-20.1

Kako težko vam je, ste si izbrali popolnoma sami, nihče drug. Namreč vam je in bo tako, kot sami mislite, da mora biti. Torej ustavite se za trenutek, spustite prst od drugih, ter ga obrnite nase. Že to vam bo prineslo dobrega.

VODNAR

21.1-19.2

Dali ste čez dokaj naporni proces. Za vami je, oddahnite si. In verjemite, da to ni bilo nič slabega. Nasprotno, za vas je bil to osvobajajoč proces, ki vam bo prinesel mnogo obilja. Čas uživanja, veselja in sprejemanja darov je pred vami.

RIBI

20.2-20.3

Nihče vas ne pozna, ko se poznate sami. Nihče vam ne bo pomagal, če si ne boste sami. Nič od zunaj vam ne bo prineslo miru in sreče, sploh ne ljubezni. Vrnite se domov k sebi, opustite žrtev. Iščite pri sebi, še bolje, odločite se da ste kreator.

Za nadaljevanje se prijavi

Za prijavo uporabi Facebook

Facebook prijava

Za prijavo uporabi geslo

Samodejna prijavapozabljeno geslo včlanitev