kategorije

Horoskop / mesečni

maj 2020

OVEN

21.3-20.4

Vas onemogoči dejstvo, če vam kdo kaj prepove in vas zapre. To je za vas ovne večji udarec, kot si mislite. Ne borite se proti tem občutkom. Izrazimo se lahko na več načinov, npr. hoja, tek, telovadba, petje, ples… ne dovolite da vas ti občutki nemoči odpeljejo iz vaše poti.

BIK

21.4-20.5

V vsakem primeru, vas čaka lep in miren čas, pobirali boste sadeže, ki ste jih zasejali. Naj bodo majhni ali veliki, veselite si jih in bodite hvaležni. Uživajte v tem in v prihodnosti jih boste pobirali še več. Ne ustrašite se ničesar, ne izgubite občutka sreče.

DVOJČKA

21.5-21.6

Dvojčki so se s časom, ki se je navidezno ustavil soočali zelo dobro. Pokazali so, kako kreativni in močni so, najbolj pomembno je, da so s tem pokazali močno samozavest in odločnost, te vrline bodo ostale kot korenine in so osnova za naprej.

RAK

22.6-22.7

Rakci ste imeli veliko možnost, da se močno razvijete, zrastete in se približate svojim ciljem. Dejansko je to velikim uspelo, drugim pa se vsekakor se približati svetli poti. Le naprej, pogumno in odločno, zdaj ste neustavljivi.

LEV

23.7-22.8

Vsekakor je zdaj čas, da postanete kreativni, povlecite vso kreativnost, ki jo premorete iz sebe in jo uporabite za svojo prihodnost. Imeli ste čas, razmisliti o sebi in svojih željah, zdaj jih pričnite uresničevati. Pravi čas je.

DEVICA

23.8-23.9

Za počitek zdaj ni več čas. Prebudite se in pokličite tisto svojo močno in odločno stran v sebi, da vas popelje v življenje, kakšnega si želite. Spustite zavese in odprite ograjo, spustite življenje k sebi, zdaj je čas, da zaživite.

TEHNICA

24.9-23.10

Pogrešali ste hrup in gnečo, dogajanja in pohajanje, pripravite se in tecite. Uživajte v tem in se spomnite, ko vas kaj razjezi, da ste si to želeli. Vsekakor ste se naučili sprejemanja, kar je neverjetna vrlina za vas za naprej.

ŠKORPIJON

24.10-22.11

Kar nekako ste se navadili na izolacijo, jo sprejeli v svoje življenje, se predvsem spočili od vsega hrupa, vendar zimski spanec je s tem zaključen. Prebudite svoje čare in se podajte v življenje, prebudite spet svojo drugo stran.

STRELEC

23.11-21.12

Zvezde so vam naklonjene, da si natančno zarišete pot in neustavljivo po njej stopate. Takoj pričnite z načrtovanjem, akcijo in delovanjem. In bližje boste svojim sanjam. Na vseh področjih je zdaj vaš čas da zasijete.

KOZOROG

22.12-20.1

In končno lahko spet zasijete, v vsej svoji luči. Bodite to kar ste, ne dovolite si, da bi vam to nekdo vzel. Vaš namen služi in zato ne obupajte, samo ostanite kdo ste in bodite sebi zvesti. Pogrešali ste svobodo in dogajanja, zdaj ste spet svobodni.

VODNAR

21.1-19.2

Resnično ste imeli čas, da ste se ojačali, da ste potegnili iz sebe odločnost, samozavest in kreativnost, vsega tega imate resnično ogromno. Prihaja spet vaš čas, da se družite, zasijete, učite in uživate. Tudi zdaj vam tega ni manjkalo, pa vendar je v družbi lepše.

RIBI

20.2-20.3

Zvezde so za vas pripravile le najbolje od najboljšega. Vaše največje sanje so uresničljive, in ja, zaslužite si vse, brez izjeme. Samo odprite se in sprejemajte. Uživajte v vsem. Karkoli je, bo samo več in nihče vam ne bo ničesar odnesel.

Za nadaljevanje se prijavi

Za prijavo uporabi Facebook

Facebook prijava

Za prijavo uporabi geslo

Samodejna prijavapozabljeno geslo včlanitev