kategorije

Horoskop / mesečni

avgust 2020

OVEN

21.3-20.4

Prišel je izredno ugoden čas za sprejemanje pomembnih odločitev v vašem poslovnem, izobraževalnem ter finančnem področju. Odločili se boste vsekakor pravilno, saj se pod danimi zvezdami ne morete odločiti napačno.

BIK

21.4-20.5

Na ljubezenskem področju vas čaka nekaj novega. Vsekakor je prišel čas za spremembe, ne glede na to, ali ste v odnosu ali pa ne. Ali se boste v odnos podali, mogoče ga boste končali, ali pa skupaj napredovali v danem odnosu.

DVOJČKA

21.5-21.6

V primeru, da še ne veste kaj vas veseli, pri čem vam zaigra srce, potem boste to izvedeli kmalu, saj vam bodo zvezde to prišepetale. In življenje bo postalo smiselno, mogoče iz tega naredite celo uspešen posel. Če že veste, potem boste samo napredovali.

RAK

22.6-22.7

Ni slabih dni, to je samo velika priložnost da razčistite sami s seboj na vseh področjih in spet zadihate. Imate veliko priložnost, podpira vas vesolje, da spustite, se očistite vseh nadležnih energij, ki vas pestijo. Samo sprejmite in opazujte. Poznalo se bo na vseh področjih.

LEV

23.7-22.8

Čas žetve je pred vami. Kar ste vlagali in si želeli v zadnji mesecih, se bo pričelo uresničevati. Naj bo to v poslovnem ali osebnem življenju. Darila boste prejeli, pa tudi če so bila slabo zasajena. Vendar nikar skrbet, vse je popravljivo.

DEVICA

23.8-23.9

Prijateljstvo je zelo pomembno in zvezde vas bodo popeljale v nove prijateljske odnose, zelo dobre in močne odnose. Ali pa celo odpeljali iz slabih drugam. Čas za razčiščevanje med prijatelji in spoznavanje novih.

TEHNICA

24.9-23.10

Vsekakor je pomembno, da točno veste, kaj hočete. Tako veste za kaj se boriti, stojite na trdnih tleh in vztrajate. Velikokrat tega ne vemo. Toda zdaj vam bo vesolje samo pri tem pomagalo in vas vodilo to tega odgovora, samo če to res želite.

ŠKORPIJON

24.10-22.11

Predenj boste lepo zaživeli kot si vi to želite, je zelo pomembno, da odprete srce vsemu in vsakomur okoli vas. Sprejeti pomeni, da najdete vse to kar vas moti, tudi v sebi in to enostavno priznate in sprejmete, več od tega ni potrebno storiti.

STRELEC

23.11-21.12

Nikar ne obupajte. Vaša moč je na izzivu, vaša vztrajnost in samozavest. Skoraj ste prestali in verjemite, da boste visoko nagrajeni z uspehom na vseh področjih. Samo vztrajajte, karkoli počnete. Nagrajeni boste na vseh področjih.

KOZOROG

22.12-20.1

Vse, kar ni bilo zgrajeno z srčnostjo, se bo rušilo. In ne ustrašite se tega. Lahko je poslovno ali osebno, lahko je odnos, lahko je prijateljstvo, služba, posel… ostanite mirni n verjemite, vse se bo končalo dobro.

VODNAR

21.1-19.2

Vse po čem že dolgo hrepenite, je na poti k vam, vsak trenutek bo pred vašimi vrati. Vse kar morate storiti je, da se temu odprete, brez zadržkov, brez vprašanj. Ja, zaslužite si in uživajte v tem. Življenje je lahko užitek, če si to dovolite.

RIBI

20.2-20.3

Nikar je posvečajte pozornosti slabim stvarem ali nečemu, česar si ne želite. Saj se bo to uresničilo. Razmišljajte o tem, kaj si želite, kaj si želite popraviti, ali kaj si želite drugače. Kaj bi vas osrečilo, pri čem bi vam zaigralo srce. Ste v času sejanja.

Za nadaljevanje se prijavi

Za prijavo uporabi Facebook

Facebook prijava

Za prijavo uporabi geslo

Samodejna prijavapozabljeno geslo včlanitev