Horoskop

OVEN

21.3-20.4

Za vami so uspehi, nikakor niste pri koncu, šele na začetku ste! Vendar privoščite si malce oddiha, časa zase in družino, pa tudi preživite več časa z prijatelji. Vsekakor se morate sprostiti, sicer boste dobesedno pregoreli.

BIK

21.4-20.5

Ta mesec vam je vsekakor naklonjen, na vseh področjih. V ljubezni boste napredovali, poslovno boste uspešni, odnosi vam gredo dobro od rok. Le tako naprej in delajte vse po svojem instinktu kot do sedaj, mirno, z jasnimi cilji.

DVOJČKA

21.5-21.6

Ne obremenjujte se z malenkostmi, uživajte v vsakem trenutku, saj znate! Če ne vi, kdo zna poskrbeti bolje zase. Poslušajte svoje občutke, ter jim sledite, ti vas bodo vodili tokrat vodili na pravo pot, ne zanašajte se tokrat na zdravo pamet.

RAK

22.6-22.7

Čas »lastne borbe« je že mimo, torej nehajte! Sprostite se in ne počnite ničesar, to bo najbolje. Tako se boste umirili, sprostili, pa vse stvari se bodo same po sebi uredile. Vi samo uživajte v vsem kar imate in imeli boste še več lepega.

LEV

23.7-22.8

Mogoče je čas, da pogledate še v kakšno drugo smer, saj vas ta zelo žalosti, jezi in obremenjuje. Ustavite se za trenutek in se obrnite še drugam. Videli boste nekaj novega, svežega. Velja za vsa področja. Mogoče je dovolj, če gre za enkrat samo za pogled iz druge perspektive.

DEVICA

23.8-23.9

Sprejmite sebe takšni kot se, bodite hvaležni za vse, ter se tudi kdaj pohvalite in imejte radi. To vam bo pomagalo pri vsem kar načrtujete, prav to vam trenutno primanjkuje. Ko ste zaljubljeni vase, gre vse po načrtu, brez veliko truda. Poskusite.

TEHNICA

24.9-23.10

Zvezde vam bodo zelo naklonjene, če boste življenje vzljubili. To storite takoj. Ne jamrajte, ter nehajte se jezit na prav vse okoli vas. Začnite uživati v vsem, začnite zdaj in v trenutku bo vse drugače. Privoščite si vsaj izlet, potovanje ali en kratek oddih. Pomagalo bo.

ŠKORPIJON

24.10-22.11

Vse je v redu, resnično. Drama se odvija samo v vaši glavi. Ne borite se, priznajte si in se nasmejte vsemu, kar je. Vse vam je uspelo, tudi zdaj vam bo, nikar ne skrbite. Vendar ničesar ne ukrepajte na silo, ker to ne bo prineslo dolgoročnih rezultatov.

STRELEC

23.11-21.12

Zdaj ko se vam je odprlo, ko je steklo po vaše, se tega uspeha držite. Držite se ga z obemi rokami, bravo. Le tako naprej. Končno ste pokazali svojo moč, voljo in pravo energijo. Zvezde so na vaši strani, tecite v življenje in uživajte v uspehu, kajti imate ga na vseh področjih.

KOZOROG

22.12-20.1

Odpustite sebi, prvo to storite zase, s tem se bo sprostila tudi jeza na druge. Vsako zlo je za nekaj dobrega. Saj to veste. In na koncu se bo izšlo v vaš prid. Poskusite drugače, kot ste vajeni do sedaj, poskusite še kakšno drugo pot.

VODNAR

21.1-19.2

Čaka vas neverjetno doživetje, za vas se pripravljajo lepi dogodki, zdaj ste si spočili in nabrali novih energij, to vas bo naredilo še močnejše in uspešnejše. Kar ste si zadali, boste rešili. Čas da tudi stare in nepotrebne zadeve pustite za sabo, zdaj imate moč.

RIBI

20.2-20.3

Ta mesec je poln občutkov, ne ustrašite se, izkoristite to v svoj pride. Verjemite, s tem boste marsikaj rešili in dobili uvid, kako naprej. Spoznali boste, da niste sami in da zmorete vse. Za vami ne stojijo le zvezde, tudi družina in prijatelji.

Za nadaljevanje se prijavi

Za prijavo uporabi Facebook

Facebook prijava

Za prijavo uporabi geslo

Samodejna prijavapozabljeno geslo včlanitev