Horoskop / mesečni

november

OVEN

21.3-20.4

Zdaj je pravi čas, da proslavite svoje pobrane sadove, takšne in drugačne. Po domače povedano, poglejte resnici v obraz in si priznajte nekaj kar si nikoli niste. Tudi vi lahko pokažete čustva, se veselite in imate nekoga radi! Uživajte v tem, kaj pomenita sreča in uspeh, če ju ne slavimo in živimo.

BIK

21.4-20.5

Zima je pred vrati, vendar za vas to nikakor ne pomeni, da boste spali! Načrte, sanje in projekte, katere ste si zadali, le veselo nadaljujte, vas čas je prav zdaj, da boste uspešni. Imeli boste čas in energijo za vse željeno, torej le naprej.

DVOJČKA

21.5-21.6

Hladnejši mesec vam bo prišel prav, da se umirite, naslonite nazaj in temeljito premislite, kaj želite, v katero smer želite, kaj vas osrečuje, saj ste trenutno v kaosu misli. Naredite inventuro svojega življenja, vrzite vse ven, kaj vas onesrečuje in postavite cilje, kaj pa vas.

RAK

22.6-22.7

Karkoli si boste zastavili, se bo zgodilo, na vseh področjih. Vse je v vaših rokah, vse zvezde so na vaši strani. Vprašanje je le, o čem razmišljate, kaj si želite. Torej bodite pozorni na svoje besede, misli in želje, zdaj imajo izredno veliko moč.

LEV

23.7-22.8

Ta trenutek imate občutek, da je vsega preveč. In res je. Pojdite čez vse kar je trenutno okoli vas v vašem življenju in pretehtajte, ali so to še želite? Ali bi mogoče kaj spremenili. Ne mislite nikoli na to, kar ne želite, ampak kaj si želite.

DEVICA

23.8-23.9

Prav zdaj prihaja čas, ko vam ne bo hladno. Prihaja mesec ljubezni za device, ali bo obstoječa obnovljena ali bo nova. Odprite in se veselite kot otrok, uživajte, kajti zaljubljenost je eden najlepših igriv trenutkov v življenju.

TEHNICA

24.9-23.10

Vsekakor imate prav zdaj velike možnosti napredovanja ali zamenjave službe, ali nov posel. Pa če vsi pravijo, da zdaj ni čas, za vas je! Torej ne izgubljajte časa in naredite korak, povrnjeno vam bo. Torej napredek na službenem področju, hobiju, šola...

ŠKORPIJON

24.10-22.11

Dovolj ste garali in razmišljali, ustavite in umirite. Ni čas za nič novega, ničesar ne pričakujte, ničesar ne naredite! Samo bodite v tem kar je, kar ste in boste zmagali. Če to ne zmorete, potem si najdite nek konjiček, da vas zaposli vsaj ta čas, dokler se vse ne postavi na svoje mesto.

STRELEC

23.11-21.12

Planeti in zvezde vas tako močno podpirajo, da imate zdaj možnosti napredka, uspeha in sreče na vseh področjih. Ljubezni, službi, šoli, prijateljstvu… povsod vas čaka uspeh, naredite korake, vi točno veste, kaj želite, ter pojdite svoji sreči na sproti.

KOZOROG

22.12-20.1

Prihaja vas čas druženja, z družino in prijatelji. To leto se tega veselite, pa tudi če si ne priznate. In prijalo vam bo, zato ne bežite od teh srečanj, vabil in potovanj. Prinesla vam bodo mir in nove poglede na življenje.

VODNAR

21.1-19.2

Občutek imate, da imate življenje v svojih rokah. In res je, prav imate, v vaših rokah je in tako bo ostalo. Dobrega bo več, slabo pa vas niti ne zanima in prav je tako. Nadaljujte, v tem duhu in za vaš težav ne bo, le izzivi.

RIBI

20.2-20.3

Vsekakor boste v duhu novih poznanstev. Lahko bo šlo za prijateljstva, vendar zelo trdna, lahko za poslovne priložnosti, lahko pa tudi za ljubezen. Karkoli bo, bo prineslo dobro, zato se že zdaj veselite, brez pričakovanj vstopite v nov mesec novih dogodivščin.

Za nadaljevanje se prijavi

Za prijavo uporabi Facebook

Facebook prijava

Za prijavo uporabi geslo

Samodejna prijavapozabljeno geslo včlanitev