Horoskop / mesečni

februar 2020

OVEN

21.3-20.4

Če ste imeli v planu večje spremembe v življenju, potem je zdaj vsekakor čas, da si naredite točen plan, ter si začrtate nove cilje. Dobro premislite, kaj je za vas in kako boste zadevo uresničili. Bodite realni in iskreni, predvsem pa ne pozabite prisluhnit vašim občutkom.

BIK

21.4-20.5

Vsekakor je vaš čas, da se odločite za tiste zadeve, za katere se odločate že nekaj časa. Zdaj vam bodo energije in čas služil. Kar ni za vas, vas bo takoj odbilo in lahko zaključite. Kar je, vas bo pritegnilo in pokazalo takojšen uspeh. Ne glede na to, katero področje, ljubezen, služba, družina, prijatelji...

DVOJČKA

21.5-21.6

Nikar se ne obremenjujte, ne jezite se in ne tarnajte, res je za vami precej buren čas, kjer ste se borili najbolj sami s seboj. Tudi to je zelo pomembno in pripada k naši poti. Zdaj prihajajo svetli časi, predvsem tisti, kjer vam bo jasno, kaj želite!!! In v to smer boste tudi zaplavali.

RAK

22.6-22.7

Naredite inventuro vsega, kar je . Nič ne spreglejte, bodite iskreni do sebe. Poglejte, kar vam služi, kar ne. Vedeli boste takoj. Čas je, da staro, kar ne rabite, pospravite in greste naprej, ter se odprete novim, svetlim izkušnjam, ter dogodkom.

LEV

23.7-22.8

Uživajte zdaj v tistem, kar imate, kar ste si ustvarili. Uživajte vsak trenutek in še več dobrega si boste pritegnili. Ni boljšega časa, kot uživat v tem kar ste in kdo ste, ter kar imate. Verjemite, dobro se bo samo stopnjevalo.

DEVICA

23.8-23.9

Ne počnite ničesar, popolnoma ničesar. Ne silite se v nič, ne odločajte se…samo opazujte. Opazujte sebe, ostale in vse kar je. Ne trudite se. Samo bodite to kar ste in v tem kjer ste. Videli boste, kako se boste regenerirali, odpočili in dobili nove inspiracije in zamisli za naprej.

TEHNICA

24.9-23.10

Prav ste se odločite, da vzamete stvari v svoje roke. Le vztrajajte v tem. Vedno znova, vsak trenutek se spomnite svojih ciljev in se vračajte na pot. Ne bojte se, kmalu vas nihče več ne dobi iz te poti. Vaše sanje so skoraj pred vami.

ŠKORPIJON

24.10-22.11

Kar vas ne osrečuje, enostavno pustite za sabo. Pred vami so novi dogodki, izzivi, ter poznanstva. Če pa ste zadovoljni, potem pa se dvignite še višje, od tam kjer ste. Čas napredovanja v službi, čas še močnejših vezi med prijatelji in družino, partnerjem, čas novih hobijev.

STRELEC

23.11-21.12

Če so prišli kakšni nepričakovani izzivi, ne planirani dogodki, to še ne pomeni konec sveta. Morate vedeti, da ni vedno vse, kot si predstavljate in želite. Kar pa ne pomeni, da je to slabo. To samo pove o vas to, da ste v napredovanju in boste po tem zmagovalec in še bolj uspešni.

KOZOROG

22.12-20.1

Če mislite, da je mir in počitek na vaši strani, ne bo šlo. Bo pa kmalu. Zdaj si naredite plane, cilje, ter začrtajte jasno pot, razjasnite sebi, kar želite in ne odnehajte. Nadaljujte v smeri akcije in vztrajnosti, tudi če kaj ne bo po vaše. Ne dovolite si, da vas kaj zmede.

VODNAR

21.1-19.2

Nehajte iskati izgovore za slabo voljo ter za nastale dogodke, ki vam niso všeč. To so izgovori, ki vam ne koristijo, kakor tudi ne rešijo težave. Ste močna, pogumna in pozitivna oseba po naravi. Prikličite te osebnosti iz sebe in živite na polno, kot vam je pisano na kožo.

RIBI

20.2-20.3

Še malo in najdi boste svojo ljubezen, novo službo, vse kar si želite in čakate. V najmanj pričakovanem trenutku vas bo zadelo kot iz jasnega. Ne pozabiti uživati v tem. Zares uživate, s tem si boste podaljšali in ojačali srečo.

Za nadaljevanje se prijavi

Za prijavo uporabi Facebook

Facebook prijava

Za prijavo uporabi geslo

Samodejna prijavapozabljeno geslo včlanitev