Klepet

če želiš komentirati, se
Messi24
1 uro nazaj

Zanimljivo je kako muškarac bolje i lakše razumije ženu kada s njom nije oženjen. )

Messi24
4 ure nazaj

On: ljubomorna si?
Ona: jesam.
On: pa ljubomora ubija.
Ona: pa ubijam i ja.

fenix13
5 ur nazaj
fenix13
fenix135 ur nazaj


ja bih mogao ... mljac

vremenko
7 ur nazaj

Danes bo jasno. Na Primorskem bo pihala šibka burja, ponekod drugod pa sredi dneva in popoldne veter vzhodnih smeri. Najvišje dnevne temperature bodo od 17 do 21, na Goriškem in ob morju do 23 °C.
... več

Messi24
1 dan nazaj

Najgore je onim ženama koje su se udale zbog novca. Sada moraju gledati muževe, a novac nemaju gdje trošiti. )

sum564
sum5641 dan nazaj

fenix13
1 dan nazaj
fenix13
fenix131 dan nazaj
vremenko
1 dan nazaj

Danes bo jasno. Pihal bo veter vzhodnih smeri, na Primorskem šibka, v Vipavski dolini dopoldne zmerna burja. Najvišje dnevne temperature bodo od 16 do 20, na Primorskem do okoli 22 °C.
... več

fenix13
2 dni nazaj

svi bi trebali da znamo

Buhteljcek
2 dni nazaj

Samo vprašam..... A je naša vlada že sploh zrihtala kakšno masko, ali samo ugotavljajo kaj je primerno in kaj ni?

fenix13
2 dni nazaj
vremenko
2 dni nazaj

Danes bo jasno. Na Primorskem bo pihala šibka burja, drugod pa veter vzhodnih smeri. Najvišje dnevne temperature bodo od 16 do 21°C.
... več

Buhteljcek
3 dni nazaj

Jebenti kontrole. So me ustavli na poti iz dnevne v kuhno. Še dobr da sem imel potrdilo da je tud kuhna moja

fenix13
3 dni nazaj

dobro jutro !!!

vremenko
3 dni nazaj

Danes bo pretežno jasno. Na Primorskem bo pihala šibka do zmerna burja, drugod veter vzhodnih smeri. Najvišje dnevne temperature bodo od 14 do 18, na Goriškem in ob morju okoli 20 °C.
... več

Messi24
3 dni nazaj

Bolje je biti glavna uloga u svojoj samoći, nego sporedna u nečijem životu.

Marija_Wolf
Marija_Wolf2 dni nazaj

fenix13
4 dni nazaj
vremenko
4 dni nazaj

Danes bo povečini sončno z občasno zmerno oblačnostjo. Zapihal bo vzhodni do severovzhodni veter, na Primorskem šibka burja. Najvišje dnevne temperature bodo od 13 do 16, na Primorskem do 19 °C.
... več

Messi24
4 dni nazaj

Vlado Gotovac izreke i citati

Čovjek se čuva na mnogo načina. Nekad i umire zbog toga jer i smrt može biti ljudska obrana.


Čuvajte mi Hrvatsku od niskosti i mržnje!


Glupanu se kao izazov otvara njegova pustoš. Ako smo ga točno dočekali, to jest ako smo mu popustili ili ga propustili, on u njoj nestaje.


Hrvati se boje vladanja svojom zemljom! Oni se bave politikom radi biranja stranih gospodara, unija, ujedinjenja! Sebi ne vjerujemo, prema strancima smo lakovjerni.


I znam, sasvim sigurno znam da ću u ovoj ljubavi i s ovom ljubavi, u ovom dostojanstvu i s ovim dostojanstvom živjeti i kad me ne bude i to je moja radost i to je moja snaga kao i svih vas!Jedino dokumenti mogu sačuvati nemoguće i neizrecivo kao činjenice našeg života. Oni uspijevaju tamo gdje je posve nemoćna svaka interpretacija. Dokumenti su jedan način šutnje u kojoj ustupamo mjesto onome što nismo mogli ničim zamijeniti, ni promijeniti, što je moguće kao citat.


Mi još nismo naučili, mi Hrvati, da samo o nama ovisi što je naše. Nije dovoljno čuvati samo vrijednosti: da bi se postojalo s perspektivom, one se moraju i stvarati.Mi živimo u situaciji posvemašnjeg plutanja, u kojoj su gotovo svi događaji slučajni, u kojoj su gotovo svi pothvati bez nacionalne fizionomije, u kojoj je moguće da Hrvatska postane bilo što: obična europska provincija, potpuno devastirana, europsko smetlište, prostor tehnološki zastarjelih programa, europska spavaonica, prostor jeftinog i nezaštićenog turizma… – dakle, bilo što od onoga što Europa, koja nam je u svakom pogledu superiorna, može namijeniti onima koji ne odlučuju sami o svojoj sudbini u skladu sa svojim zamislima…


Narod koji ima vrijednosti, narod koji ima ideale, narod u kojem svaki čovjek vjeruje u svoju vrijednost, taj narod će sigurno pobjediti, ma kakav mu bio protivnik.Naša hrvatska prsa, kad se busamo, zvuče snažno, ali najčešće zato što su prazna. Bolje bi bilo da udarac bude manje zvučan, ali zato dubok i sadržajan.


Ne može vlada živjeti kao da je u Njemačkoj, a narod kao da je u Zanzibaru. Vlada mora dijeliti sudbinu svog naroda, inače nema vjerodostojnosti ni politike ni političara.


Ni jedna riječ kojom se čovjeka brani i daje mu se prilika, da još jednom proba živjeti na drugi način, nije uzaludna. Ni jedna prilika koja se daje i najgrešnijem čovjeku, nije uzaludna.

fenix13
5 dni nazaj
vremenko
5 dni nazaj

Danes dopoldne bo še pretežno jasno, sredi dneva in popoldne se bo od severa oblačnost povečala. Najvišje dnevne temperature bodo od 12 do 17 °C.
... več

vremenko
6 dni nazaj

Danes bo jasno. Najvišje dnevne temperature bodo od 10 do 15 °C.
... več

Počutje
nilova999
nilova999
Po danem počutju posameznega trenutka8 dni nazaj
mary61
mary61
Lepo nedelo vsem skupaj9 dni nazaj
Nocni_Setac
Nocni_Setac
Neka te BOG čuva.12 dni nazaj
jcriba
jcriba
Pravi prijatelji nikoli ne odidejo1 mesec nazaj
Temida1959
Temida1959
Drage prijateljice in prijatelji MV, zaradi 'višje sile' se za nekaj časa poslavljam. Lep pozdrav vsem.1 mesec nazaj

Za nadaljevanje se prijavi

Za prijavo uporabi Facebook

Facebook prijava

Za prijavo uporabi geslo

Samodejna prijavapozabljeno geslo včlanitev