kategorije

Zadnji komentarji

komentarji
Astroboy
Astroboy
Ništa lajkova, kao i obično. Nikome ovo nije omiljeno. Bez veze! Pokažeš ljudima budućnost, ne sviđa im se. Pokažeš im prošlost, opet im se ne sviđa. Na ovoj mreži se nikome ništa ne sviđa! Meni se pak nikako ne sviđa ova naša sadašnjost. Valjda ćemo se do 2030. konačno riješiti ove pandemije, ako ništa drugo. Možda će barem tada netko ovo lajkati kad već sve to postane naša stvarnost. Tko doživi 2030. pričat će o ovome iz prve ruke.
darkod
darkod
staro ko biblija
rogi2
rogi2
kamela
Astroboy
Astroboy
Ovaj film je zakon!
Astroboy
Astroboy
Tako bi, znači, trebala izgledati naša bliska budućnost. Humanoidni roboti na svakom koraku, kao zamjena za nas ljude. Nema nam druge, morat ćemo pod hitno pronaći neki način za suživot. Od budućnosti ne možeš pobjeći! Već danas ima robota svih oblika i vrsta svuda oko nas, pa i onih u ljudskom obliku. Ima li već i robota-policajaca kao u ovom filmu, to ne znam, ali s obzirom da i Google gradi svoje robote, ništa me više ne bi iznenadilo.
Astroboy
Astroboy
Završna scena sugerira mogući nastavak od kojeg nije bilo ništa, ali je zato u novije vrijeme snimljena TV serija Almost Human sa Karlom Urbanom u glavnoj ulozi za koju mnogi kažu da je svojevrsni nastavak ovoga filma. Opet je riječ o čovjeku i robotu kao partnerima u policiji. Šteta da nikad nije snimljen nastavak ovoga odličnoga filma sa istom glumačkom postavom.
fenix13
fenix13
mučim se ja svaki dan
fenix13
fenix13
sreća ... ima brata pomagača
atoma
atoma
spet si se namučil, a ti je uspelo bravo

Za nadaljevanje se prijavi

Za prijavo uporabi Facebook

Facebook prijava

Za prijavo uporabi geslo

Samodejna prijavapozabljeno geslo včlanitev