Spoštovani uporabniki,

obveščamo vas, da smo se zaradi poslovnih odločitev odločili ugasniti portal mojvideo.com. Portal bo ugasnil dne 31.3.2023. Zahvaljujemo se vam za vašo zvestobo in zaupanje v našo platformo ter se vam opravičujemo za morebitne nevšečnosti, ki bi lahko nastale zaradi te odločitve. Prav tako vas vljudno prosimo, da si čim prej shranite vsebino, ki jo želite ohraniti, na svoje računalnike ali druge shranjevalne medije, saj bo po ugasnitvi portala ta vsebina nedostopna. Upamo, da nam boste lahko sledili na drugih platformah in se vam zahvaljujemo za razumevanje.

Hvala in lep pozdrav,
mojvideo.com ekipa

kategorije

✿⊱╮Prijatli ✿⊱╮

08. marec 2011 ob 22:46 | 1320

slika


Dragi prijatelji, danes je minilo že tri leta od kar sem tukaj... med vami ... kjer mi je lepo in prijetno, kjer najdem svoje stare znance in prijatelje, besedo prijateljstva, opore, vere ... naj vam bo vsem lepo in prijetno... skupaj se veselimo vsakega dne!

slika


Zakaj?... to je življenje življenja. V njegovi kratkosti leži vsa resnica in bistvo našega obstoja,blaženost rasti, veličastnost dejanj, sijaj uspeha... Kajti včerajšnji dan je samo sen in jutrišnji samo vizija. Toda današnji dan, preživet dobro, napravi iz včerajšnjega dne sen in iz vsakega jutrišnjega dne vizijo upanja. Veselite se torej .... ozrimo se okrog sebe, pustimo duši, srcu in očem gledati okolje in ljudi z njihovimi očmi, ne samo z očmi razuma, logike, realnega razmišljanja ... pa bomo videli nebesa! Danes, zdaj, tukaj, tik ob nas samih... V življenju mnogokrat pademo, smo zmečkani, pohabljeni, na tleh v umazaniji, vse to z odločitvami, ki jih sprejemamo in okoliščinami, ki nam prihajajo na pot. Takrat čutimo, da smo nevredni ljubezni, nevredni topline, nevredni samih sebe. Ampak ne glede na to, kaj se je zgodilo ali kaj se bo zgodilo z vami, nikoli ne boste izgubili svoje resnične vrednosti... Umazani ali čisti, zmečkani ali povsem urejeni, še vedno ste neprecenljivi... zlasti za tiste ljudi, ki vas imajo radi...

slika


Rada bi se ti/vam zahvalila za vsak trenutek,ki ste ga v teh letih delilli z menoj...ne morem vas vseh našteti, a vse te želje so namenjene vsem MojVideo,prijateljem, znancem, vsem očem in tistim, ki pokukajo sem gori ... vsem dekletom in ženam in babicam in dedkom in fantom in možem ... hvala iz srca vsem skupaj... Topel prijateljski objem vsem ...in naj bo vaš vsak dan poln ljubezni in topline ... srečno ...papa vaša biseriLjubezen je kot vrtnica, ki se rodi... cveti, naj ta vrtnica prijateljstva nikoli ne oveni.Vsem prijateljicam vse lepo ob današnjem prezniku...objemček

slika

Komentarji 80

če želiš komentirati, se
nlp
11 let nazaj

zelo lepo...5tka...

okinokin
11 let nazaj

Čudovite misli in še lepše slikice. Lepo

lotti
11 let nazaj

Lep blog si naredila in imeti iskrene prijatelje je veliko vredno.

dule82
12 let nazaj

in še na mnogo prijetnih let bivanja na tem portalu!

svetloba
12 let nazaj

V srce segajoče, pa razum vsakemu posebej razbistri, nikoli ni preveč pozitivnosti, srčnosti, topline, prijaznih, spodbudnih besed, razmišljanj, le še v realnost jih je na čimbolj primeren način potrebno spraviti in uresničevati v vskaki dani situaciji.

venera-mars
12 let nazaj

Z občudovanjem sem prebral tvoj blog, prekrasno je vse sestavljeno.V življenju se srečujemo z mnogimi težavami in z veliko veselja, vse skupaj pristno doživljamo, če imamo ob sebi iskrene prijatelje,ki so z nami v veseliju in žalosti. Pravega prijatelja pa spoznaš v nesreči, ko ti sam ponudi nesebično pomoč.
Draga prijateljica,čeprav nisem dolgo na portalu, očudujem tvoja dela, ki izžarevajo tvojo notranjo globino, za kar se ti iskreno zahvaljujem in ti želim še veliko uspeha v vsem, kar si sama želiš in ko ti bo hudo, vedno lahko nasloniš svojo glavo na mojo ramo.
Čestitke ob triletnem uspešnem delovanju in hvala, ker vse kar je lepega deliš z nami. :-)

valjeta
12 let nazaj

Hvala ti Biseri za tvoj prijateljski dotik, dotik ,ki mi prinaša prijetne občutke, nasmeh ,tolažbo in toplino ...to si TI .. objemček in čestitke ...tole je prekrasno sestavljen blog..

barbika123
12 let nazaj

Hvala ti za lepe besede zapisane zgoraj,lepo je biti tvoj prijatelj,

dona
12 let nazaj

Najlepša hvala za lepe misli v sliki, besedi, glasbi.)

macica
12 let nazaj

..čudovito...

bikoborac
12 let nazaj

hvala prijatelica draga met nami

bikoborac
12 let nazaj

Super si napisala ,tudi mam je lepo z tabo deliti prijatelstvolp

mala35
12 let nazaj

Hvala ti za te čudovite besede,
vsak tvoj korak je zaznan v v srcu mojem prijateljstvo je,
ki nikoli ne izplahti in pozabljeno nebo,
vsako prijateljstvo je bogastvo ki se ne kupi in ne proda,
treba ga je spoštovati in negovati,
prijateljstvo je vseh pogledih,
v slabem dobrem v solzah in smehu,
v lepih besedah in tolažilnih,
pravega prijateljstva ni moč pozabiti ampak te spremlja vse povsod, ker le pravi prijatelj te razumeti zna,
hvala ti za te prečudovite besede krasno lepo

rossvita1
12 let nazaj

Hvala draga biseri za tako čudovito napisane besede...hvala TI,da si moja prijateljica...
Najlepše je to,da drug drugega notranje bogatimo,si pomagamo ,se bodrimo...
Biseri-ČESTITKE ob 3.obletnici---pa veliko zdravja in vsega kar si sama želiš ! LP.

AJORDAN4
12 let nazaj

BISERČEK HVALA ZA VSE TE ČUDOVITE IZREČENE BESEDE,KI NAM JIH NAMENJAŠ ZA KATERE SE TI IZ SRCA ZAHVALJUJEM IN TI OBLJUBLJAM,DA TE NEBOM POZABIL BOMO ISKRENI IN SI IZMENJAVALI TAKA ČUSTVA, KOT JIH TI IZREKAŠ.MALO POZNO PA VSEENO IZ DNA SRCA.LEPO NEDELJO IN TOPEL POZDRAV.PAPA.

patrik.kolaric_14
12 let nazaj

zelo lepo si napisal,l.p

stankapet
12 let nazaj

Tale zapis v popolnosti odraža Tebe.. Za vsakogar najdeš dobro besedo, pa tudi kakšno kritiko, če je potrebno.. si odkrita in to pri tebi cenim nadvse.. in v srcu imaš prostor za vsakogar, ki te potrebuje.. In zato ti Hvala!
Čestitke ob 3.obletnici, biseri..
In ostani z nami..

Zidarka
Zidarka12 let nazaj

ooooo kako je prekrasno ;) hvala ti prijateljica

joze61
12 let nazaj

Minila so tri leta skupnega prijatelstva. naj se tej trojki pridruži še ničla, da lahko vsem rečemo mi smo pravi prijatelji z našo---- Biser naj te luč sreče še naprej varuje.

tanjab
tanjab12 let nazaj

Draga prijateljica... iskrena hvala za vse lepe besede, želje... za prijateljstvo. Želim ti veliko lepih trenutkov še vnaprej

lunica45
12 let nazaj

prekrasen in zelo lep blog, hvala prijateljica za vse čudovite videje

Milenca
12 let nazaj

hvala za vse lepe videje ,ki jih lahko delim biseri...in hvala ,da sem lahko prijateljica...lp milenca

light
12 let nazaj

V življenju imamo vspone in padce..veselje in bolečino..vse to se izmenjuje,a če bi bili brez prijateljev,ki nam v vsakem trenutku stojijo ob strani,,se z nami veselijo,,in tudi ramo nam ponudijo,ko nam solze polzijo,,to bi bilo res žalostno.
Hvala ti Biseri,,hvala ker si..iskrene ćestitke ob obletnici na MOJ VIDEO..in za vse čudovite videe,ki jih deliš z nami..velik prijateljski objemček..Ana

pprostor
12 let nazaj

Vesela sem, da sem tvoja prijateljic, dasi lahko ogledam tvoje lepe videe, kot je tudi ta. Še veliko ustvarjalnih dni ti želim.Lp

Lilija02
Lilija0212 let nazaj

Biseri zelo lepo napisano in iskrene čestitke ob obletnici, lepo je biti med prijatelji, kajti le ti te osrečijo in ti pomagajo prebroditi marsikatero težko in neprijetno pot.... še lepše pa je poklepetati in si izmenjati izkušnje ter se poveseliti.... lepe so tvoje misli, ki nam jih podarjaš, kajti v vsaki zapisani besedi je veliko resnice.... želim ti še naprej iskrenega prijateljstva in ustvarjanja....pozdravček.....

andi22
12 let nazaj

ja res zelo lepo zapisano in povedano....hvala ti...lp.

ditkaaa
12 let nazaj

super use se tako lepo zapisala in tudi tebi hvala ker si nasa prijateljica

macica50
12 let nazaj

biseri res lepo si vse napisala in prijatelji smo zato da bomo še naprej tako tudi sodelovali kot smo do sedaj..res vse lepo ti želim lepega kar se ti še bo tukaj med nami zgodilo..Lp in lep ti še dan želim..

z.zenska
12 let nazaj

Čestitke ob obletnici biseri, lepo je, da drug drugega razveseljujemo in bogatimo svoje izkušnje in se veselimo ob spoznanju,da ni treba veliko, da je nekdo srečen.Kakšna prijazna beseda, lep video, všečna glasba in to je dovolj, da so dnevi lepi in mi srečni.Iluzorno bi bilo pričakovati, da smo vsi lahko drug drugemu najboljši prijazelji, je pa zelo pozitivno,da se tudi tukaj in na tak naš način lahko stkejo nežna in trajna prijateljstva.In to daje portalu MOJ video še eno poslanstvo in s tem lahko le pridobi na ugledu.SREČNA uatvarjanja še naprej biseri!

ajdamarija
12 let nazaj

Hvala draga prijateljica,za čudovit zapis,lepo je biti prijatelj osebi ,ki je tako široka ,da vse deli z vsemi in zato mi je toplo pri srcu.Čeprav samo tu virtualno prijateljstvo,ampak besede in pesmi ,ki si jih delimo,so tisto ,kar naj bi bili prijatelji ,tudi če so osebni...Želim ti lep dan...in razveseljuj nas še vnaprej z tvojimi videji in besedo....lp

Vpiši email osebe, ki ji želiš priporočiti ogled bloga.
stalna povezavaZa nadaljevanje se prijavi

Za prijavo uporabi Facebook

Facebook prijava

Za prijavo uporabi geslo

Samodejna prijavapozabljeno geslo včlanitev