kategorije

Social media strani kujejo dobičke iz vaših objav

01. april 2015 ob 14:51 | 280
Govorim o grabljenju na stotine milijonov dolarjev prihodkov od oglasov, vsakič, ko boste delili svoje slike (selfije, slike iz zabave... karkoli) ali posodobili status.
V zadnjem četrtletju je Facebook poročal o prihodku od oglasov v višini 3,6 milijarde dolarjev in da je to 53 odstotkov več kot samo eno leto nazaj. Internet analitik Colin Sebastian pravi: "Velika večina njihovih 2200000000 $ prihodkov iz poslovanja je od prodaje oglasov usmerjenih k uporabniku novic."
Predstavljajte si, če bi lahko Vi dobili nekaj tega denarja!

Kdor želi poizkusiti se lahko prijavi TUKAJ

Nov socialni medij TSU poskuša narediti prav to.
Tsu daje 90 odstotkov svojih prihodkov nazaj svojim uporabnikom.
V intervjuju za ABC News, z voditeljico Rebecco Jarvis, je ustanovitelj in izvršni direktor TSU Sebastian Sobczak pojasnil da ime Tsu pomeni "estetski ideal" v japonščini.
"Menimo, da je nagrajevanje ustvarjalcev vsebine za komercialno uporabo in podobo prava stvar za to ime, vodi nas točno tja, kjer želimo biti na trgu," je povedal Sobczak za ABC News.
"Borimo se za filozofijo. Trenutni status quo na socialnih omrežjih je da so vse vaše objave proste (vaše fotografije, vaš status na socialnem omrežju....) nihče ne plačuje, čeprav imajo od tega veliko korist.
Mi samo mislimo, da obstaja boljši način delovanja socialnih omrežij, "je dejal. "Če že prispevate z vsebino teh platform, obstajajo načini za vas, da prejmete nadomestilo za svojo dodano vsebino."
Spletna stran je začela oktobra 2014 in v samo štirih mesecih delovanja se je več kot 3 milijone ljudi pridružilo.
Tudi zvezdniki so se pridružili: od New York Knicksov (košarka), zvezdnica Carmelo Anthony, pa glasbeniki, kot so 50 Cent in drugi. Vendar vam ni treba biti slaven, da bi dobili denar.
"Lahko bi pobrali enostavno več sto dolarjev na teden. Imamo uporabnike, ki niso bili znani in zdaj služijo kruh iz svojih objav."
Na TSU se je pred nekaj meseci prijavil neki Kevin Hinkle, ki je pred tem izgubil službo in ni dobil druge možnosti, tako da je večino dni preždel pred računalnikom in televizijo... brez dohodkov.
Ideja omrežja TSU ga je popolnoma prevzela in začel je aktivno delovati in spodbujati druge kako in kaj početi, da na TSU zaslužiš čimveč.
Pred kakšnim tednom je izpeljal do takrat skoraj neverjetno akcijo, namreč objavil je prispevek (sliko) da zbira čimveč komentarjev, želel je zbrati 10.000 komentarjev in zanimalo ga je v kolikem času bi mu to uspelo. V izredno kratkem času je izpolnil svoj cilj, v samo treh dneh se je nabralo 10.000 komentarjev, sedaj pa jih je že več kot 16.000!
slika 516578

S svojim mentorskim delom in z prispevki ki jih objavlja Kevin sedaj služi dovolj da vzdržuje svojo družino samo s honorarjem od TSU omrežja.

Na TSU pa se ne morete prijaviti kar tako kot recimo na Facebook. Potrebujete nekoga ki vas povabi in vam seveda tudi kasneje pomaga in odgovarja na vaša morebitna vprašanja.

Kdor želi poizkusiti se lahko prijavi TUKAJ

Če imate kakršna koli vprašanja v zvezi s TSU, pa bom na njih tudi tukaj z veseljem odgovoril.

Komentarji 2

če želiš komentirati, se
princessss
princessss5 let nazaj

zato pa jaz nisem na Facebook-u)

borigi
borigi5 let nazaj

ja Facebook služi na račun svojih članov in še packa po njihovih računalnikih... huh... grrr
TSU pa (vsaj zaenkrat) ne packa po računalniku in celo izplača ti denar za oglede tvojih prispevkov.

Vpiši email osebe, ki ji želiš priporočiti ogled bloga.
stalna povezavaZa nadaljevanje se prijavi

Za prijavo uporabi Facebook

Facebook prijava

Za prijavo uporabi geslo

Samodejna prijavapozabljeno geslo včlanitev