kategorije

prsti na nogah

08. januar 2011 ob 11:33 | 4292
PRSTI NA NOGAH
Če so prsti obrnjeni proti palcu, kažejo na usmerjenost v preteklost, če so nagnjeni proti mezincu, človeka zagotovo bolj zanima prihodnost.
Palec predstavlja značaj, način razmišljanja in kaže, kako se soočamo s problemi. Ozek in koščen odkriva, da se bolj zanesemo na razum kot na svoje občutke, okrogel in mesnat priča o občutljivih in umetniško usmerjenih ljudeh, če pa je odmaknjen od drugih prstov, težko izražamo svoja razmišljanja in občutke.
Drugi prst predstavlja upe in sanje, ter odkriva občutke. Kratek pomeni organiziranost, dolgi pa namiguje, da se pri odločitvah ravnamo po instinktu in trenutnem razpoloženju.
Srednji prst razlaga življenjsko smer. Kratek pomeni, da nam je ljubše lagodno življenje, daljši priča, da smo raje aktivni.
Četrti prst je mnogim najpomembnejši, saj predstavlja ljubezen in odnose z drugimi ljudmi. Ukrivljen razkriva čutečo naravo, raven in iztegnjen pa, da ljubezenskih odločitev ne sprejemamo hitro ali po bližnjici.
Mali prst govori o samozavesti in varnosti, ter razlaga, kako vidimo druge in kako drugi doživljajo nas. Okrogel in debelušast predstavlja spontano in impulzivno osebo, stisnjen in koničast dokazuje, da smo premišljeni in samozavestni. Če je stisnjen pod četrti prst, pomeni nezaupljivost do drugih.

Komentarji 4

če želiš komentirati, se
bsipek9
10 let nazaj

Ha

arja
arja10 let nazaj

Če je stisnjen pod četrti prst pomeni,da si nekoč nosil premajhno obutev:P

Ekian
Ekian10 let nazaj

:-D

letanca
10 let nazaj

zanimivo... moram pa reči, da je slika na prvi strani, kjer je predstavljen blog, svetovna... redko vidiš tako lepa stopala in prste na nogah...

Vpiši email osebe, ki ji želiš priporočiti ogled bloga.
stalna povezavaZa nadaljevanje se prijavi

Za prijavo uporabi Facebook

Facebook prijava

Za prijavo uporabi geslo

Samodejna prijavapozabljeno geslo včlanitev