Mnogo moških verjame, da je vseeno, kako in kdaj napadejo ščegetavček. Napaka.

19. april 2017 ob 09:43 | 77
Ne branite se njenih nasvetov!

Za začetek povejmo, da neko splošno pravilo za odlično oralno zadovoljitev partnerice ne obstaja, saj lahko moškega tega nauči le ona sama. Zato za začetek moški opustite misel, da je, v kolikor vam vaša partnerka nekaj med oralnim seksom svetuje ali vas usmerja, to napad na vaš ego. Vzemite to kot zares močno luč na pravo pot. Le tako boste lahko prihodnjič še boljši in jo še bolje zadovoljili. Pustite, da vas vodi, če vas ne vodi, vprašajte in se učite. Nikar ne sklepajte sami po sebi. Vsekakor pa opustite misel, da vas bo že samo dejstvo, da ste našli ščegetavček, prelevilo v najboljšega ljubimca vseh časov. Temu nikakor ni tako.

Ne napadite intenzivneje ščegetavčka, dokler ni vzburjena!

Kot smo že rekli – splošno pravilo, kaj morate storiti, da bi jo res dobro oralno zadovoljili, ne obstaja, lahko pa vam prišepnemo, česa nikakor ne naredite. Ne napadite ščegetavčka, dokler se ženska ne vzburi. Zveni paradoksno, seveda. Ščegetavček je tisti, zaradi katerega ji največkrat pride, sedaj pa ga ne smete stimulirati, dokler se ne vzburi?! Da, seveda zveni paradoksno, a naj razložimo. Lahko ga stimulirate, še preden se vzburi, a to morate storiti na pravi način. Kako?

Kako torej osvojiti ščegetavček?

Veliko moški začne z jezikom švigati neposredno po ščegetavčku partnerke, zato da bi jo vzburili. Žal boste dosegli ravno nasprotno. Jezik se vam bo osušil in tudi njena nožnica se bo osušila, saj večine žensk šviganje z jezikom pred vzburjenostjo NE VZBURJA. Še več. Ne le, da to ženske ne vzburi, ampak jo postavi še za korak nazaj in jo ohladi. Kako ravnati? Avtorica knjige Popoln ljubimec, Lou Paget, svetuje, da se prilepite nanjo s polnimi, toplimi usti, le malce zašvigate (če že morate), nato stimulirate dalje s polnimi usti. Ščegetavčku namreč prija nežno sesanje s polnimi usti in pritisk in ne toliko izoliran pritisk z jezikom. Pravzaprav bo še najbolje, če najprej stimulirate njen najbolj erogeni organ – kožo. Poljubljajte, božajte, ličite, nato pa na veliko ovinkarite do ščegetavčka, ki se ga ne dotikajte, dokler vas ne bo skorajda rotila. Takrat si (ji) pa le dajte duška. Sicer pa boste še največ znanja odnesli, če preverite v praksi in opazujete partnerko, kakšen način jo pravzaprav vzburi. Morda pa si vam želi povedati, pa se boji, da bi se čutili slabega ljubimca, če vas v čem popravi.


slika 110937

Komentarji 0

če želiš komentirati, se

Vpiši email osebe, ki ji želiš priporočiti ogled bloga.
stalna povezavaZa nadaljevanje se prijavi

Za prijavo uporabi Facebook

Facebook prijava

Za prijavo uporabi geslo

Samodejna prijavapozabljeno geslo včlanitev