kategorije

Preverite, kaj ste po indijanskem horoskopu

21. februar 2016 ob 14:14 | 237
V horoskopu ameriških domorodcev so znaki vezani na živali, katerih karakteristike in način življenja simbolizirajo človeške lastnosti. Ugotovite, kateri znak ste po indijanskem horoskopu in preberite več o njegovih lastnostih.

Sokol

(21. 3 – 19. 4)

Značilnost: Dinamičnost

Sokola je težko ukrotiti, saj je simbol svobode in neodvisnosti. Ljudje rojeni v tem znaku so vedno pripravljeni na akcijo in so na lovu za pustolovščinami. Pogosto so pobudniki in radi vodijo druge, včasih pa znajo biti celo nekoliko preveč impulzivni. Težijo k temu, da, tudi ko so v skupini ljudi, ohranijo svojo identiteto.

Bober

(20. 4 – 20. 5)

Značilnost: Doslednost

Zaradi svoje potrebe po varnosti bobri simbolizirajo zanesljivost in udobje. Rad poseduje dragocene stvari, to ga pomirja. Bobri so trdoživi, stabilni in vztrajni. Znani so po brezmejni potrpežljivosti.

Jelen

(21. 5 – 20. 6)

Značilnost: Moč

Jeleni so nemirni in neumorni, ljudje rojeni v tem znaku pa dajejo vtis, da so izjemno inteligentni, ter si prizadevajo, da stvari s svojimi dejanji spreminjajo. Imajo močno voljo in so velikodušni. So tudi kreativni in intuitivni.

Detelj

(21. 6 – 21. 7)

Značilnost: Občutljivost

Osebe rojene v znaku detlja ves čas iščejo varnost in zaščito, ter so pogosto zaskrbljeni zaradi svoje izrazite občutljivosti. Radi imajo dom in so zelo čustveni. Imajo tudi bujno domišljijo ter hitro menjajo razpoloženje. Njihov življenjski cilj je, da živijo v harmoniji z okolico.

Losos

(22. 7 – 21. 8)

Značilnost: Samozavest

Lososova notranja moč in strast dajeta ljudem rojenim v tem znaku sposobnost, da z dostojanstvom premagujejo vse ovire. Ponosni so, spontani in odločni. So tudi pogumni, ambiciozni in željni uspeha. So odlični kot vodje. v življenju iščejo nadvlado in radi dominirajo, saj so v tem najboljši.

Medved

(22. 8 – 21. 9)

Obeležje: Praktičnost

Rjavi medved je sramežljivo in nežno bitje. Ljudje rojeni v tem znaku se najbolje počutijo v organiziranem življenjskem okolju, ki je predvidljiv in nad katerim imajo nadzor. So diskretni, imajo smisel za detajle in so pogosto perfekcionisti. Toleranca in optimizem nista njihovi močni plati, zato morajo na tem še posebno delati.

Krokar

(22. 9 – 22. 10)

Značilnost: Diplomatskost

Ljudje rojeni v znamenju krokarja posedujejo veliko moč, ki jim omogoča, da se lahko ukvarjajo s čemerkoli si želijo. So izjemno socializirani, šarmantni, prijateljski in so redko sami. So inteligentni in mistični. Kot idealisti v odnosih iščejo harmonijo, njihovi slabi lastnosti pa sta, da so pogosto negotovi in nedosledni.

Kača

(23. 10 – 22.11)

Značilnost: Sposobnost preživetja

V številnih kulturah je kača deležna velikega spoštovanja, saj jo imajo za zaščitnico velikih življenjskih skrivnosti. Osebe rojene v tem znaku imajo dobro sposobnost presojanja in intuicijo, so strokovnjaki za človeško dušo. So tudi realistični in imajo velik samonadzor.

Sova

(23. 11 – 21.12)

Značilnost: Modrost

V starih kulturah sova simbolizira modrost in znanje. Osebe rojene v tem znaku so spontane, entuziastične in veliki idealisti. Vedno so korak pred ostalimi, gledajo v prihodnost in težijo k globljemu razumevanju duhovnih stvari. So vedoželjni, radodarni in zaupljivi.

Goska

(22. 12 – 19.1)

Značilnost: Vztrajnost

Osebe rojene v znaku goske so tekmovalni in vztrajni. Običajno imajo velike načrte za prihodnost in jih počasi, ampak z gotovostjo dosegajo. Njihov moto je: Tiha voda bregove dere. So marljivi, neodvisni in se dobro prilagajajo situacijam. Zelo so zaščitniški do oseb, ki jih imajo radi.

Vidra

(20. 1 – 18. 2)

Značilnost: Kreativnost

Vidre so vesele živali, osebe, rojene v tem znaku, pa so intelektualno radovedne, svobodnega duha in kreativne. Imajo odlične verbalne sosobnosti, zaradi visokih idealov pogosto od drugih zahtevajo več, kot jim lahko dajo. Vedno tudi zahtevajo resnico.

Volk

(19. 2 – 20.3)

Značilnost: Zvestoba

Čeprav imamo volka za močno žival, je tudi on kdaj plašen in oprezen. Osebe rojene v tem znaku so empatične do drugih in zelo zveste. Njihov glavni cilj v življenju je, da najdejo in zadržijo ljubezen.

Komentarji 0

če želiš komentirati, se

Vpiši email osebe, ki ji želiš priporočiti ogled bloga.
stalna povezavaZa nadaljevanje se prijavi

Za prijavo uporabi Facebook

Facebook prijava

Za prijavo uporabi geslo

Samodejna prijavapozabljeno geslo včlanitev