Akcija za osvoboditev Slovenije izpod titoizma se začenja

29. januar 2011 ob 12:21 | 181
Ljubi Slovenci,

spoštovani državljani Republike Slovenije, ki ste Sloveniji lojalni in vam ni vseeno!

Pravijo, da je treba v novem letu že takoj na začetku začeti brez odlašanja uresničevati zastavljene cilje. V letu 2010 smo na straneh Gibanja OPS razlagali o Sloveniji včasih, o stanju v Sloveniji danes in razlagali, kaj je treba narediti, da končno zaživimo kot svoboden, demokratičen narod z razvijajočo se demokracijo, v gospodarsko močni državi, v moralno trdni skupnosti, ki bo vsak dan tako duhovno in nenazadnje tudi materialno na vse višji ravni. Zavedamo se, da so vse to pogoji, da bi vsakdo v naši državi - domovini Sloveniji napredoval in se razvijal ter uspeval na zdravih temeljih, brez prerivanja in iskanja privilegijev. Do slednjih ni nihče upravičen.Ravno zaradi zgornjih dejstev smo dolžni opraviti nekatere še neizvedene ukrepe, ki bodo posledično pripeljali do odprave vzrokov, ki so našo državo pripeljali v zelo zaskrbljujoč položaj, ki že kaže posledice katastrofalnih razsežnosti. Toda znano je tudi dejstvo, da moramo najprej odpraviti prave vzroke, da bi preprečili povzročanje novih negativnih posledic in bi zatem, ko to naredimo, odpravili tudi nakopičene probleme na vseh področjih naše družbe. Čaka nas ogromno dela.

Za ta namen je že pred časom nastal Zakon o Odpravi Privilegijev Socializma, v zadnjem času pa smo mu dodali še "in 20 let trajajoče za večino negativne tranzicije". Ta zakon bo omogočil (ko ga bomo sprejeli), da bodo z vseh odgovornih mest družno odšli ljudje, ki so Slovenijo pripeljali na točko, ko je povsem jasno, da so glavni krivici za stanje, ki je vsak dan težje in hujše za večino tu živečih, delovnih in poštenih ljudi. Peščica privilegirancev pa še naprej bogati in uživa privilegije, ki so si jih prisvojili, mnoge še v prejšnjem enopartijskem režimu in mnoge druge še v 20 let trajajoči, po njihovi meri kreirani, tranziciji.

Tako je že iz zapisanega jasno, da je omenjeni Zakon OPS namenjen obračanju razmer v prid danes drugorazrednim, zapostavljenim, onemogočanim, razžaljenim in šibkejšim slojem ljudi, ko bo na drugi strani odvzel možnost, da bi vsi, ki so se prerinili v ospredje, da bi nam vladali, nas izkoriščali in nas zatirali, vse to izgubili, vključno z neupravičenimi privilegiji, ki jim omogočajo lagodno in brezskrbno življenje kar se tiče materialnega položaja in dostopa do dobrin brez truda, o katerih lahko večina le sanja. Duhovnega bogastva pač ne morejo kupiti in ga zato tudi nimajo.

Zakon bo omogočil v prvi vrsti tudi zares pravno državo, ki bo potem sestavni del razvijajoče se demokracije in bo uredila materialnopravna razmerja, saj vemo, da so nekateri z izigravanjem pravne države izropali žulje več generacij pridnih rok že v prejšnjem režimu deprivilegiranih državljank in državljanov, ki smo v večini živeli enaki v pomanjkanju. Vse, kar so nagrabili s špekulacijami, bodo morali vrniti in za svoja dejanja odgovarjati. Ravno tako vsi tisti, ki so bili od ljudstva plačani, da bi tovrstne zle dejavnosti posameznikov in organiziranih skupin preprečevali, pa jih niso, ampak so pri njih sodelovali - držali vrečo. Kar bo v novi pravni državi obravnavano kot narodno izdajstvo.

Popravljene pa bodo (kolikor bo to sploh mogoče) krivice, ki se vlečejo še iz časov popolnega enoumja, ko so titoisti pri pohodu na totalitarno oblast brez sodbe pobijali in drugače onemogočali vse drugače misleče, med njimi tudi povsem v večini nedolžne ljudi, ženske in otroke, kar je predstavljalo genocid nad slovenskim narodom, ki se z njihove strani ni ustavil niti po letu 1990, saj so se takrat zgolj prerazporedili in uredili vse tako, da so v rokah obdržali vse osrednje vzvode odločanja in jih imajo v rokah tudi danes.

Genocid v modernejši obliki se nadaljuje tudi v samostojni Sloveniji in o tem smo kar nekaj zapisali TUKAJ. Tudi zato Zakon OPS predstavlja pot do korenitih sprememb, ki bi se morale zgoditi že ob ali pa najkasneje po padcu Berlinskega zidu. Žal se to ni zgodilo, saj je danes že javno znano dejstvo, da so tudi vrhove tako imenovanih pomladnih strank kadrovali v znanem centru CK ZKS in so s pomočjo še vedno delujoče UDBE pokrivali vse vitalne elemente navidezne preobrazbe iz enoumja v demokracijo ter osamosvojitve, ki jim je bila samo kulisa za prikrivanje lastne odgovornosti za zavoženo nekdanjo državo Jugoslavijo in vzpostavitev fevda za polnjenje svojih žepov in lagodnega življenja.

Če menite, da tudi vi, tako kot mislimo mi, da spadamo v do najmanj 80% deprivilegiranih ter drugorazrednih državljanov, je čas za konkretno akcijo, ki nas bo združila, poenotila v neustavljivo silo, ki bo ustavila uničujoč pohod titoistov, v nadaljevanju pa uredila razmere tako, da nas bo večina začela pridobivati vsak dan, danes privilegirana manjšina do največ 20% pa bo postala del navadnih državljank in državljanov, a mnogi izmed njih šele potem, ko bodo odgovarjali za svoja dejanja zoper lasten narod.

V spodbudo za konkretna dejanja vam predstavljamo prvih deset podpisov za podporo Zakonu OPS, ki jih je na koncu iztekajočega leta 2010 zbrala osveščena gospa iz Kranja. Namerno smo prikrili priimke in del podpisov, ker bi šlo v nasprotnem za razkritje osebnih podatkov, kar pa ni v skladu s Zakonom o varstvu osebnih podatkov. Vendar iz skeniranega dokumenta se vidi, da so nekateri pohiteli in začeli z zbiranjem podpisov že lani.

Upamo, da tudi vi že razumete, zakaj v tej deželi pravzaprav gre in kdo je problem, da se razmere slabšajo iz dneva v dan. Ne nasedajte medijskim propagandam, ko razlagajo, kako je drugje še slabše, da je v kaosu cela EU in Svet, in kako je za naše probleme kriva svetovna recesija (včasih je bil za vse kriv Beograd), krivci za nazadovanje so tukaj in so navedeni na naši spletni strani z imeni in priimki, mnogi pa seveda še manjkajo, ker smo zajeli le bistvene kreatorje demokrature in špekulativnega kapitalizma.

Natisnite si obrazec ali več, zberite vsaj 10 podpisov in navdušite podpisnike, naj še oni zberejo vsak vsaj po deset podpisov. Ko jih prejmemo 2.500 na naš naslov, skličemo tiskovno konferenco, predstavimo Zakon OPS in ga skupaj s potrebnimi podpisi podpore odnesemo z zahtevo za sprejem v Državni zbor Republike Slovenije.
slika

slika

Če se bodo izvijali in se sprenevedali, bomo zbrali še potrebnih 40.000 podpisov in le-te odnesli z zahtevo za razpis referenduma v Državni zbor RS. Če ne bodo hoteli razpisati referenduma, ki ga bomo potrdili s plebiscitarno odločitvijo, bomo vsak svoj izvod Zakona OPS, overjenega na Upravnih enotah, prinesli VSI na isti dan v Parlament RS in ga tam tudi sprejeli.

Verjemite, da tega pohoda odločnih in enotnih ljudskih množic v Ljubljano ne bodo čakali, ker bodo prej odšli - zbežali tja, kjer imajo naložen nakraden denar. Z Mamulo in tanki se ne da več strašiti. Po naših zanesljivih informacijah se najbolj bojijo zedinjene Slovenije, zato nas striktno in načrtno delijo že vsa leta in nas na vsakem koraku kregajo med seboj. To kažejo tudi z lastnim zgledom, ko pred kamerami uprizarjajo sovraštvo in razdor. Torej je že skrajni čas, da se jim ne pustimo več voditi za nos in STOPIMO SKUPAJ v enoten UPOR!

Naj se drugi del narodovega programa za demokratizacijo Slovenije začne. Prvi je bila ponovna ustanovitev lastne države (za Karantanijo) in zanjo je bil zaslužen narod, ki je na plebiscitu stopil skupaj in se odločil za svojo državo Slovenk in Slovencev. Zdaj smo pred enako oziroma še pomembnejšo odločitvijo, saj gre za uresničitev sanj o demokratični in upešni Sloveniji ter tudi za preprečitev podlega načrta titoistov, ki ima za cilj uničenje slovenskega naroda. Ali bomo mi ustavili peščico njih, ali pa bodo oni uničili celoten slovenski narod. Tudi za to gre! Hvala, ker ne oklevate niti minute, ampak delujete takoj! s klikom tukaj!
Organizacijska skupina Gibanja OPS za izvedbo NUJNEGA projekta SLOVENIJE za njeno dokončno demokratizacijo in njen obstoj ter uspešen razvoj.

Očistimo in Prenovimo Slovenijo!

p.s.

K izvedbi tega nujnega in veličastnega projekta sta se zavezali tudi že:

Zveza domoljubnih društev Hervardi in

Gibanje NRLZ "Nismo rojen le zase".

Komentarji 0

če želiš komentirati, se

Vpiši email osebe, ki ji želiš priporočiti ogled bloga.
stalna povezavaZa nadaljevanje se prijavi

Za prijavo uporabi Facebook

Facebook prijava

Za prijavo uporabi geslo

Samodejna prijavapozabljeno geslo včlanitev