katastrofa Unionovo pivo po cesti teklo v potokih B.F

30. maj 2011 ob 11:32 | 354
ŠKOFJA LOKA – Tik na križišču med Trato in vstopnim delom ceste proti Škofji Loki se je nekaj pred 8. uro za pravoverne pivce pripetila huda nesreča. Tovornjak vlačilec pivovarne Union je peljal skozi križišče, ko je zahreščalo in močno počilo! Z zadnjega dela tovornjaka je na predel avtobusne postaje priletelo precej zabojev piva. In da bi bila nesreča še hujša, so bile vse steklenice polne.

Črepinje so ležale po cesti, dišalo je po pivu in promet se je v prometni konici moral popolnoma zaustaviti. Prihiteli so delavci komunalnega podjetja, ki so celo z bagerjem pobirali črepinje po cestišču in skušali čim prej sprostiti vozna pasova za nemoten promet. V bližnjem grmovju so našli nekaj nepoškodovanih steklenic, ki so priletele na mehko podlago, zato smo slišali, da bo čas malice danes precej vesel.

Ko smo vprašali voznika tovornjaka, kaj se je zgodilo, je le skomignil z rameni. Nekaj voznikov, ki se je peljalo mimo, se je škodoželjno hehetalo. Ali je razlog za to, da so ozdravljeni alkoholiki ali pa imajo raje kakšno drugo pivo, je težko reči.

SLOVENSKE NOVICE

Komentarji 2

če želiš komentirati, se
nanisimi
nanisimi7 let nazaj

dobr da ni bil laško :P

letanca
letanca7 let nazaj

se strinjam, zato pa so se drugi smejali... cesta pa je morala biti tukaj hudičevo splozka.. ponavadi z unionom perem avto - idealna žajfnica :D

Vpiši email osebe, ki ji želiš priporočiti ogled bloga.
stalna povezavaZa nadaljevanje se prijavi

Za prijavo uporabi Facebook

Facebook prijava

Za prijavo uporabi geslo

Samodejna prijavapozabljeno geslo včlanitev