Konopljo gojil v stebru Delavskega mostu!

11. februar 2011 ob 12:23 | 3057
slika

Policisti so ponoči prijeli 31-letnega, silno domiselnega gojilca marihuane.
slika

slika


KRANJ – Javnosti za zdaj še neznani , po podatkih policije 31-letni genij, ki je trenutno v prostorih, kjer mu nudijo popolno oskrbo iz ponudbe zavodov za prestajanje kazenskih sankcij, bi si, če se ne bi pečal z nelegalno dejavnostjo, vsekakor zaslužil naziv inovatorja leta. Kajti genij si je izmislil, pa smo prepričani v našo trditev, unikaten način za gojenje marihuane!

Ne le pod Alpami, dvomimo, da je komu na svetu v betico šinila ideja, da bi postavil pravi gojitveni center za konopljo v steber (javnega) mostu. Da, prav ste prebrali. V drugem stebru Delavskega mostu, tega, ki prečka Savsko loko v Kranju na predelu Planike in gorenjskih Fužin, ki jim domorodci pravijo Koreja, je mlajši moški postavil vse potrebno za gojenje marihuane. Tudi mraz, strupeno februarski, zeli ni šel do živega, saj je bila tudi izolacija narejena nadvse spodobno.

Policisti so skrbnika počakali in ponoči presenetili

Zataknilo se je pred časom, ko so možje postave opazili, ali pa jim je morda kdo namignil, da se v votli notranjost Delavskega mostu, v drugem stebru, dogaja nekaj čudnega. Fantje s pooblastili so premeteno počakali na skrbnika nasada in ga prijeli na delu, ko se je nad Kranj že spustil mrak. Sredi noči so potem opravili hišno preiskavo, nato pa v temi izvlekli še celotno oskrbovalno opremo nasada pod mostom. Luči, grelce, ventilatorje, izolacijski material, vodovodne cevi, kable, ki so bili privijačeni na napeljavo javne razsvetljave ter prek trideset sadik, lično urejenih in posajenih v primerno velikih loncih, so kriminalsti s pomočjo kranjskih poklicnih gasilcev prenesli okoli 25 metrov z vrha stebra na tla, nato prenesli v svoje vozilo in vse shranili kot dokazni material.

Podrobnosti prijetja bodo znane do konca delovnega petka

Vsaj 48 ur bo za rešetkami policije, potem ga bodo dostavili na zaslišanje k preiskovalnemu sodniku kranjske sodnije in stavit gremo svojo ali Chuckovo roko, da bo pristojni organ za kranjskega genija odredil pripor do sojenja!

Podrobnosti akcije prijetja genija, ki si je uredil nasad marihuane v Delavskem mostu, bodo znane proti koncu delovnega petka.
slika

slika

slika

za več info si kupi novice:)

Komentarji 9

če želiš komentirati, se
muren
muren7 let nazaj

brrr delat naj gre faularija...

loock007
loock0077 let nazaj

škoda da so ga dobil pa glih fajn je mel poštiman:))
svaka mu čast *****

SRCIKA
SRCIKA7 let nazaj

RES SKODA

poldek_tedy
poldek_tedy7 let nazaj

Dobr si to skril :))

nanisimi
nanisimi7 let nazaj

Delu čast in oblast :)

marko3
marko37 let nazaj

Jebat jih je treba.

nanisimi
nanisimi7 let nazaj

ktere ?

marko3
marko37 let nazaj

Oboje.

Nincaa
Nincaa7 let nazaj

:)))

Vpiši email osebe, ki ji želiš priporočiti ogled bloga.
stalna povezavaZa nadaljevanje se prijavi

Za prijavo uporabi Facebook

Facebook prijava

Za prijavo uporabi geslo

Samodejna prijavapozabljeno geslo včlanitev