LETNI HOROSKOP

28. november 2009 ob 08:07 | 6006
Letni horoskop 2010
Tudi vas zanima, kaj vam prinaša leto 2010? Boste uspešni na poslovnem področju in srečni na ljubezenskem? Katera barva vas bo pomirjala in kateri mesec bo srečni? Odgovore na vsa ta vprašanja vam nudi letni horoskop 2010.

Letni horoskop – Oven
Splošno:
Ovni lahko pričakujete čudovito leto z znaki izjemnega uspeha na različnih področjih. Dobro vam bo šlo pri izobraževanju, tisti, ki boste udeleženi pri tekmovalnih izpitih, pa boste uspešno premagali vse ovire. Na drugih področjih, kot so kariera, finance, posel, zdravje, potovanje, ljubezen, zakonsko in družinsko življenje, bo leto 2010 uspešno za vse, rojene pod tem nebesnim znamenjem.
Kariera:
Letni horoskop za 2010 vam govori, da se pripravite na srečo skozi vse leto pri vseh zadevah, povezanih s kariero in financami. Poslovneži boste deležni velikih dobičkov in uspehov, in celo hišnik lahko pričakuje napredovanje. Letni horoskop napoveduje dobre stvari tudi politikom in drugim, ki se nahajajo na višjih državnih položajih. Lahko postanete slavni, pridobite velik ugled in spoštovanje in celo uživate v višjih položajih. Kljub vsemu pa lahko junij prinese tako pozitivne, kot tudi negativne rezultate na nekaterih področjih.
Ljubezen:
Ljubezenski horoskop za 2010 Ovnom prinaša nekaj zelo dobrih novic. Prihajajoče leto vam bo dalo veliko možnosti za uspeh v vaših ljubezenskih in zakonskih zadevah. Horoskop za Ovne napoveduje izjemne priložnosti za vstop v dolgotrajno razmerje. Kljub vsemu se julija, oktobra in novembra ne vpletajte v nobeno ljubezensko razmerje, saj obstajajo možnost, da vas bo nasprotni spol izdal.
Srečna barva: polnočno modra
Srečni mesec: junij
Srečna počitniška destinacija: Tajska

Letni horoskop – Bik
Splošno:
Leto 2010 očitno ne bo tako dobro za Bike. Letni horoskop za 2010 namiguje, da zaradi položaja Jupitra v celem letu obstajajo možnosti za napetosti na več različnih področjih. Verjetno se boste morali soočiti tudi z zdravstveno težavo. Pokaže se lahko znak za slabe novice ali druge težave tudi na drugih področjih.
Kariera:
Na poslovnem in finančne področju si lahko kar malce oddahnete, saj letni horoskop za 2010 za Bike prinaša dobre novice in uspeh na teh dveh področjih. Meseci med januarjem in majem bodo predstavljali obdobje, ko boste pridobivali in bili nagrajeni v obliki slave, denarja in uspeha v poslu. V tem obdobju bodite pripravljeni sprejeti veliko več, kot ste sploh lahko pričakovali. Horoskop prinaša dobre novice tudi tistim Bikom, ki poslujejo na filmskem področju.
Ljubezen:
Medtem ko bo kariera na vrhuncu, se bo ljubezensko življenje skozi vse leto 2010 soočalo s težavami. Vaš ljubezenski horoskop pravi, da boste doživeli nekaj bednih trenutkov v ljubezenskem življenju v obliki nesporazumov ali drugih napetosti. Obstajajo tudi možnosti za nekaj resnih težav zaradi tega. Letni horoskop vam svetuje, da bodite skozi vse leto izjemno prilagodljivi predvsem pri ljubezenskih zadevah. Obstajajo tudi možnosti za srečanje s starim prijateljem po dolgem času.
Srečna barva: rdeča
Srečni mesec: februar
Srečna počitniška destinacija: Karibi

Letni horoskop – Dvojčka
Splošno:
Splošno gledano bo leto 2010 za vas izjemno dobro leto. Glede na to, kaj vam napoveduje letni horoskop, je položaj Saturna in Jupitra precej posrečen in prinaša odlične rezultate na vseh področjih.
Kariera:
Rojeni pod nebesnim znamenjem Dvojčka boste izkusili izjemen uspeh na področju kariere, posla ali financ. Veliko možnosti obstaja tudi za novo in boljšo službo. Tisti, ki poslujete v politiki, boste prav tako nagrajeni z višjim položajem in slavo pri vsem, česar se lotite. Poslovneži boste deležni velikega uspeha in morda boste naredili tudi nekaj novih korakov k izboljšanju dela. Tudi za študente letni horoskop prinaša dobre novice, čeprav se boste morali za uresničitev svojih sanj precej potruditi.
Ljubezen:
Dvojčkom na področju ljubezni kraljuje znak Sonca. Verjetno se boste v prihajajočem letu poročili. Tudi ljubezen bo cvetela, saj boste kmalu našli svojo sorodno dušo. Tisti, ki ste že zaljubljeni, boste še bolj ojačali vezi s partnerjem. Ljubezenski horoskop za Dvojčke je še posebno srečen za ženske.
Srečna barva: rumena barva sončnega zahoda
Srečni mesec: avgust
Srečna počitniška destinacija: Goa - Indija

Letni horoskop – Rak
Splošno:
Letni horoskop za Rake predvideva, da bo prihajajoče leto dokaj dobro za vse predstavnike tega znamenja. Raki boste videli uspeh na različnih področjih: karieri, financah, zdravju, ljubezenskih zadevah, potovanju in družinskem življenju.
Kariera:
Čeprav bo leto 2010 prineslo dobre rezultate v vašem poklicu ali delu, vam svetujemo, da delate še močneje, da dosežete višje cilje. Letni horoskop za Rake nakazuje tudi na to, da se leto lahko obrne v nesrečno v financah in morda se boste morali soočiti z nekaterimi denarnimi omejitvami. Kljub vsemu ne obupajte prehitro, saj se bo situacija kmalu izboljšala. Poslovneži boste kmalu izkusili dokaj dobre rezultate, vendar lahko izreden uspeh pride le z veliko trdega dela. Prvih šest mesecev se boste verjetno soočali z nekaj več odhodki, kar pa se bo po septembru spremenilo. Študentom letni horoskop prinaša tako dobre, kot tudi slabe novice, kar pa se lahko z veliko trdega dela tudi spremeni.
Ljubezen:
Prvih nekaj mesecev leta je lahko dobrih in slabih, kar se tiče ljubezenskih zadev. Ljubezenski horoskop za 2010 napoveduje nekaj napetosti z vašo ljubljeno osebo, kar se lahko spreobrne tudi v večje prepire in celo pomisleke. Šele po avgustu se bo situacija spremenila in slišali boste dobre novice. Obstajajo tudi možnosti za srečanje s starim prijateljem po dolgem času. Raki bodite previdni pri sprejemanju nepremišljenih odločitev, ki bi jih kasneje lahko obžalovali.
Srečna barva: zlato rumena
Srečni mesec: april
Srečna počitniška destinacija: Benetke

Letni horoskop – Lev
Splošno:
Leto 2010 prinaša mešane novice na različnih področjih. Letni horoskop za 2010 Levom govori, da boste srečni na področju bogastva in posla in lahko sijete tudi v karieri, medtem ko v ljubezenskem življenju ne bo vse tako, kot bi si želeli.
Kariera:
Položaj planeta Jupiter vam prinaša ogromno možnosti za soočenje z velikim uspehom v vašem poklicu, še posebno po juniju. Če še vedno nimate službe, ne skrbite, saj vam letni horoskop za 2010 prinaša dobre novice o službi ali celo poslovni priložnosti. Povsem možno je, da boste imeli tudi več virov prihodkov kot do zdaj. Kljub vsemu pa se zavedajte nevarnosti pri vlaganju v posel v prvih šestih mesecih, saj se vam na poti lahko pojavi nekaj ovir. Prav tako horoskop za Leve jasno nakazuje, da boste morali v tej fazi trdo delati, da bodo stvari delovale tako, kot morajo.
Ljubezen:
Na ljubezenskem področju stvari ne bodo tako dobre. Ljubezenski horoskop za 2010 trdi, da se boste morali boriti za določene stvari doma, saj te izražajo nestrinjanje z vašim razmerjem. Vaditi boste morali tudi veliko previdnosti pri odločanju, kdo je vaš prijatelj in kdo sovražnik v prihajajočem letu. Obstajajo tudi možnosti, da pristanete v težavah, vse to zaradi družbe, v kateri ste. Ljubezenski horoskop za Leve prinaša tudi nekaj dobrih novic. Morda boste srečali svojega sanjskega partnerja in vstopili v dolgotrajno razmerje. Med septembrom in decembrom bodite pripravljeni tako na dobre, kot tudi na slabe novice.
Srečna barva: zemeljsko rjava
Srečni mesec: maj
Srečna počitniška destinacija: Kerala - Indija

Letni horoskop – Devica
Splošno:
prihajajoče leto 2010 se za Device ne bo odvijalo čisto gladko. Z vseh koncev boste čutili določen pritisk, tako na poslovnem področju, kot tudi na finančnem, zdravstvenem in družinskem področju. Kljub temu vam letni horoskop za 2010 svetuje, da lahko vse te napetosti premagate z nekaj trdega dela in odločnostjo.
Kariera:
Na poslovnem področju vam ne bo lahko in da bi si zagotovili uspeh, boste resno morali poprijeti za delo. Glede na letni horoskop za Device se boste po vsej verjetnosti soočili z več ovirami na vaši poslovni poti. Kljub temu lahko vse to premagate z odločnostjo, da greste naprej. Device boste to leto tudi veliko zapravljale in denar bo težko ostal v vaših žepih. Obstajajo tudi velike možnosti, da vam napačna ali nepremišljena odločitev povzroči ogromno izgubo. Dobre novice bodo prišle septembra, ko se bodo stvari začele spreminjati.
Ljubezen:
Ljubezenski horoskop za Device pa je precej dober. Če primerjavo z vašo napovedjo na poslovnem področju, boste v letu, ki je pred vami, veliko srečnejši v ljubezenskih zadevah. Precej boste mislili na poroko in v tem letu boste našli tudi primerno osebo za ta življenjski korak (če še niste). Horoskop za Device nakazuje veliko ljubezni v letu 2010, zato bodite pripravljeni za uživanje v čarobnosti tega občutka skozi vse leto.
Srečna barva: vinsko rdeča
Srečni mesec: marec
Srečna počitniška destinacija: Phuket - Tajska

Letni horoskop – Tehtnica
Splošno:
Letni horoskop za 2010 Tehtnicam nakazuje pozitivne znake dobrih rezultatov na različnih področjih, tako pri karieri, ljubezenskemu in družinskemu življenju, kot tudi pri zdravju in potovanjih. Leto bo splošno gledano za vas zelo dobro, zato se kar sprostite in uživajte.
Kariera:
Na poslovnem področju bodo stvari ostale stabilne. Skozi vse leto boste imeli zadovoljujoče stanje na računu – nič več in nič manj, kot boste potrebovali. V službi boste opazili veliko možnosti za napredek, kar bo morda rezultat nekaterih pravih dejanj v preteklosti. Brezposelni boste leta 2010 slišali dobre novice. Tudi politiki ali drugi, zaposleni na višjih položajih, boste dobili več moči in višji položaj. Letni horoskop pa opozarja tudi na nekatere napetosti v drugi polovici leta. Morda se boste soočili s težavami, tudi izgubo v poslovnem življenju. Vendar ne skrbite, zadeve se bodo do konca leta umirile.
Ljubezen:
Horoskop za 2010 Tehtnicam napoveduje dobre novice na ljubezenskem področju. Morda se boste poročili ali pa vstopili v resnejše razmerje. Obstaja tudi možnosti, da boste spoznali novega prijatelja, tudi nasprotnega spola, kjer bo privlačnosti izjemno močna. Horoskop pa napoveduje tudi, da vam bo partner podaril dragoceno darilo. Kljub temu pa bodite julija in avgusta previdni, saj lahko pride do napetosti z ljubljeno osebo.
Srečna barva: vrtnično roza
Srečni mesec: oktober
Srečna počitniška destinacija: Havaji

Letni horoskop – Škorpijon
Splošno:
Leto 2010 morda ne bo povsem dobro za vas. Letni horoskop za Škorpijone predvideva, da se boste morali soočiti z veliko napetosti v družinskem življenju in tudi na drugih področjih. Celo poslovno življenje bo bolj na psu in vložiti boste morali veliko truda, da bodo stvari delovale. Na kratko – težko leto za Škorpijone.
Kariera:
Kar zadeva kariero in finance, prvih nekaj mesecev v letu 2010 ne bo dobrih. Tisti, ki imate podjetje, se boste morda morali v tem obdobju soočiti s težkimi časi. Letni horoskop za 2010 za Škorpijone prinaša slabe novice tudi tistim, ki nimajo dela. V prihajajočem letu se boste resnično morali boriti za obstoj. Povsem verjetno se boste podali tudi na težko zapravljanje, kar se bo odrazilo na ravnovesju na vašem računu. Kljub temu pa se bo ta situacija verjetno spremenila v naslednjih mesecih, verjetno po juniju ali juliju.
Ljubezen:
Za razliko od težkih časov v karieri boste v ljubezenskem življenju uživali v relativno dobrem obdobju. Ljubezenski horoskop za 2010 nakazuje, da boste v prvih mesecih leta morda našli sanjskega partnerja. To pomeni, da je prav to obdobje še posebno srečno za Škorpijone. Tisti, ki ste že v razmerju, boste prav tako prejeli dobre novice. Vaša vez s partnerjem se bo morda še bolj ojačala. V drugi polovici leta se stvari lahko obrnejo na slabše – napoved horoskopa vas opozarja, da bodite v tem času previdni.
Srečna barva: sence roza
Srečni mesec: december
Srečna počitniška destinacija: Malezija

Letni horoskop – Strelec
Splošno:
Leto 2010 bo mešano za Strelce, kar pomeni, da lahko prinese tako dobre, kot tudi slabe novice na različnih področjih. Glede na letni horoskop za 2010 za Strelce stvari ne bodo tako slabe in bodo bolj ali manj pod vašim nadzorom. Le malce boste morali biti previdni.
Kariera:
V letu 2010 bodite pripravljeni na mešane rezultate na vseh področjih, ki vsebujejo bogastvo, kariero in finance. Horoskop za 2010 Strelcem prinaša nekaj zelo dobrih novic v prvih šestih mesecih leta, ko boste deležni velikih koristi v poslu in bogastvu ter ogromnega spoštovanja v družbi. Brezposelni boste v prihajajočem letu verjetno našli dobro službo. Vendar pa se bodo pozitivni znaki pojavljali le do junija, potem pa se boste morda morali soočiti z nekaterimi težavami. Pride lahko do obsežnih odhodkih ali drugih podobnih napetosti na poslovnem področju.
Ljubezen:
Leto 2010 vam prinaša nekaj čudovitih novic pri zadevah, v katerih je vpleteno tudi vaše srce. Ljubezen bo cvetela, morda boste vstopili v razmerje, že obstoječa razmerja pa se bodo glede na letni ljubezenski horoskop še okrepila. Vaša napoved obeta tudi nekaj sprememb v obliki prave pustolovščine. Na odgovor, za kaj gre, pa boste morali počakati. Bodite pozorni na nekaj vaših prijateljev, saj vam lahko kasneje v letu povzročijo pravo težavo.
Srečna barva: mavrično pastelna
Srečni mesec: november
Srečna počitniška destinacija: Singapur

Letni horoskop – Kozorog
Splošno:
Horoskop za leto 2010 za Kozoroge je precej dober in lahko boste videli pozitivne rezultate na več različnih področjih, kot so kariera, ljubezensko in družinsko življenje, potovanja in zdravje.
Kariera:
Na poslovnem področju letni horoskop za 2010 Kozorogom prinaša nekaj zelo dobrih novic. Vaše trdo delo vam bo prineslo odlične rezultate. V prihajajočem letu boste deležni tudi več virov prihodkov kot do zdaj, prislužili si boste večji ugled v družbi in uživali v finančnih koristih. Tisti, ki nimajo službe, imajo veliko možnosti, da jo najdejo. Celo tisti, ki ste vpleteni v politiko in poslovni svet, boste v letu, ki je pred vami, dosegli odlične rezultate. Za študente bo leto izjemno uspešno, saj imate veliko možnosti za uspeh pri izpitih ali razgovorih za službo.
Ljubezen:
Tudi na ljubezenskem področju boste Kozorogi na ugodnem položaju. Vaš ljubezenski horoskop za 2010 predvideva, da boste imeli veliko koristi od svojega razmerja v prihajajočem letu. Obstajajo tudi možnosti, da boste našli svojega sanjskega partnerja, tisti, ki ste že zaljubljeni, pa si lahko obetate tudi poroko. Vsesplošno dobro leto za vse, ki ste v razmerju. V zadnjih mesecih leta morate biti previdnejši, saj lahko zaradi vašega razmerja pride do težav v družinskem življenju.
Srečna barva: nebeško modra
Srečni mesec: maj
Srečna počitniška destinacija: Pariz

Letni horoskop – Vodnar
Splošno:
Na splošno bo celo leto 2010 za Vodnarje zelo dobro. Glede na napovedi letnega horoskopa za 2010 boste deležni uspeha na različnih področjih. Možno je tudi, da boste v letu, ki je pred vami, prejeli nekaj nepričakovanih, a dobrih novic.
Kariera:
Dobre novice za tiste, ki ste vpleteni v posel, zaposlene in brezposelne. Deležni boste izjemno dobrih rezultatov na svojem poslovnem področju. Horoskop za 2010 Vodnarjem jasno napoveduje, da bo vaša kariera skozi celo leto vaša prioriteta, kar vam bo prineslo večji ugled v družbi. Naj vas finance ne skrbijo, saj bo situacija skozi leto ohranjala ravnovesje na tem področju. Pravzaprav obstaja celo možnost nepričakovanih denarnih dobičkov. Načrti, ki ste jih naredili prejšnje leto, bi se lahko zdaj uresničili in končno s sabo prinesli tudi nekaj dobrih rezultatov. Horoskop za leto 2010 vodnarjem napoveduje tudi znake sprememb v vašem poklicu, verjetno na boljše. Pričakujte napredovanje ali povišico. Celo študentje bodo leto 2010 videli kot zadovoljivo in po njihovih pričakovanjih.
Ljubezen:
Ljubezenski horoskop za leto 2010 ima za Vodnarje nekaj resnično dobrih novic. Če ste dolgo čakali na poroko s svojo ljubljeno osebo, se bo vaše čakanje letos obrestovalo. Obstaja namreč možnost, da se boste kmalu poročili. Morda boste vstopili v novo razmerje, obstoječe razmerje pa se bo še bolj utrdilo. Kljub temu pa bodite med junijem in avgustom previdni, saj to obdobje ne bo ugodno za vaše ljubezenske zadeve. Morali se boste soočiti z napetostmi, prepiri ali nesporazumi z ljubljeno osebo, poleg vsega pa lahko celo vaša družina izrazi neodobravanje nad vašim razmerjem.
Srečna barva: srebrno siva
Srečni mesec: september
Srečna počitniška destinacija: Francija

Letni horoskop – Ribi
Splošno:
Letni horoskop za 2010 napoveduje očitno zelo srečno leto vsem, ki ste rojeni v tem vodnem znaku. Verjetno boste prejeli dobre novice z vseh področij in vse povsod bo veliko veselja. Uživajte v letu, ki je pred vami in videli boste, kako se vaše dolgoletne želje uresničujejo.
Kariera:
Kariera vam bo večino leta prinašala le dobre novice. Horoskop za 2010 Ribam pravi, da bodo zaposleni ali tisti, ki vodijo svoje lastno podjetje, prejeli nekaj resnično dobrih novic. Celo brezposelni boste v prihajajočem letu verjetno našli primerno službo. Na splošno bo leto 2010 obdobje za uživanje v uspehu in velikih dobičkih v karieri in financah. Pravzaprav se boste znašli na položaju, ko boste lahko odplačali vse stare dolgove. Uspeh lahko pride tudi preko tesnega prijatelja ali nekoga, ki vam je blizu, zato bodite pozorni. Leto 2010 bo prineslo tudi povečan ugled v družbi. Več uspeha boste imeli tudi pri prihodkih.
Ljubezen:
Ljubezenski letni horoskop za Ribe je prav tako srečen na vseh srčnih področjih. Vaše iskanje popolnega sanjskega partnerja se bo v tem letu končno zaključilo. Obstaja tudi možnost, da boste tega partnerja kmalu spoznali. Lahko načrtujete večere s prijatelji, verjetno kakšen piknik ali večjo zabavo. Ljubezenski horoskop Ribam prinaša nekaj zelo dobrih novic. Kljub temu pa morate biti nadvse previdni, ko sklepate prijateljstva in sovraštva, saj ne morete vedeti, kdo vam bo v tem letu povzročal težave. Na vidiku je tudi poroka.
Srečna barva: rdeča
Srečni mesec: julij
Srečna počitniška destinacija: Bangkok

Komentarji 0

če želiš komentirati, se

Vpiši email osebe, ki ji želiš priporočiti ogled bloga.
stalna povezavaZa nadaljevanje se prijavi

Za prijavo uporabi Facebook

Facebook prijava

Za prijavo uporabi geslo

Samodejna prijavapozabljeno geslo včlanitev