kategorije

Euro Plus Reward - Jezikovni tečaj angleškega ali nemškega jezika

31. julij 2014 ob 12:04 | 1212


Informacije o jezikovnem tečaju Euro Plus Reward najdete na http://JezikovniTecaji.info/

Euro plus reward je interaktivni program učenja angleškega ali pa nemškega jezika. Dovršena kombinacija napredne tehnologije in vrhunskega jezikovnega tečaja uglednega založnika McMilan Heineman LT iz Oxforda vam zagotavlja popolno učinkovitost procesa samega učenja.

Tečaj Euro Plus Reward English je sestavljen iz štirih medtem ko pa nemški tečaj iz treh stopenj. Vsaka stopnja vsebuje 150 ur intenzivnega učenja tujega jezika. Angleščina je tako obsežna za 600, medtem ko pa je nemščina obsežna za 450 ur intenzivnega učenja.

V glavnem meniju se vam prikažejo glavne možnosti uporabe programa. Lekcijo, ki jo želite obdelati najdete v pregledu tečaja.

Jezikovno gradivo in kako se z napredno tehnologijo to gradivo utrjuje, so zamišljeni na izjemno efektiven način.
Zelo podobno kot v jezikovnih šolah tudi tukaj rešujete vaje, ki vam ob koncu ovrednotijo vaše znanje. Podobno kot predavatelj oziroma učitelj v jezikovni šoli.

Sistematska razporeditev učnega gradiva in privlačno grafično oblikovanje vam omogoča izjemno učinkovito učenje angleškega ali pa nemškega jezika.

Čas prebit za računalnikom vam bo na ta način ponudil pravi užitek.

Ta program ponuja ogromno različnih aktivnosti. Za lažje razumevanje in predvsem učenje so vsa navodila in slovnična pravila prevedena v slovenski jezik.

Tečaj vsebuje enega izmed najbolj naprednih modulov za prepoznavanje izgovarjave. Odgovore na zastavljena vprašanja lahko računalniku odgovorite preko mikrofona, ki je priložen kompletu in računalnik vas ob tem razume. Dobesedno pogovarjate se lahko z računalnikom.

Tečaj vsebuje tudi izjemno bogat in atraktiven video material s pomočjo katerega odkrivate najlepše dele države velike Britanije in številne zanimive osebnosti, ki tam živijo. Tovrsten način je najboljši način za spoznavanje angleške oziroma nemške kulture.

Program angleščine in nemščine Euro Plus Reward vam ponuja 3 pripomočke, ki vam zelo olajšajo vaše učenje.
Pregled slovničnih pravil vas sistematsko vodi do popolnega obvladanja angleške gramatike.

Glasovni zapisi ob katerih vadite izgovarjavo in intonacijo angleških besed. V računalnik se lahko celo posnamete in svojo izgovarjavo primerjate z nativnim govorcem tujega jezika.

Slovar je zelo obsežen in vsebuje vse besede, ki se v programu obravnavajo. Vse besede so prevedene v slovenski jezik in za vsako izmed njih je celo posneta izgovarjava, ki vam natančno pove, kako se določena beseda izgovori.

Da bi bilo učenje tujega jezika čim bolj efektivno vas program spremlja in ocenjuje vse vaše odgovore. Na podlagi doseženih rezultatov vam svetuje kaj morate popraviti in vas napoti na gradivo, katerega morate ponoviti.

Program Euro Plus Reward je istočasno tudi izjemen pripomoček za inštrukcije ali pa za pripravo na določen izpit iz angleščine ali pa nemščine.

V njem namreč obstaja funkcija raziskovalec, ki vam omogoča da vadite le tisto jezikovno spretnost, ki jo v določenem trenutku najbolj potrebujete. Izbirate lahko med slovničnimi pravili, izgovorjavo, pisanjem ali pa celo med situacijami, ki vam čakajo v bližnji prihodnosti. Npr na potovanju.

Tečaj vsebuje tudi različne igre. Namen teh iger je predvsem, da se sprostite ter istočasno utrjujete svoje znanje tujega jezika. Angleškega ali pa nemškega.

Ena izmed njih je potapljanje ladjic, kjer ladjico potopite le v primeru, kadar odgovorite na zastavljeno vprašanje.
Vzpenjalec je ravno tako zanimiva igra. Če pravilno odgovorite na zastavljeno vprašanje se vzpenjate navzgor, v kolikor pa je odgovor napačen padete za eno stopnjo navzdol. Če želite zmagati morate 30 krat pravilno odgovoriti na zastavljeno vprašanje.

Virus je simulacija napada na računalnik. Igralci so virusi kateri se s točnimi odgovori prebijejo do srca računalnika.

Edinstvena kombinacija napredne računalniške tehnologije in izjemnega učnega gradiva vam omogočata učenje tujega jezika na zanimiv in zabaven način.

Komentarji 0

če želiš komentirati, se

Vpiši email osebe, ki ji želiš priporočiti ogled bloga.
stalna povezavaZa nadaljevanje se prijavi

Za prijavo uporabi Facebook

Facebook prijava

Za prijavo uporabi geslo

Samodejna prijavapozabljeno geslo včlanitev