kategorije

Učenje angleščine preko računalnika

08. julij 2014 ob 10:06 | 2155


Več podobnih videov najdete na naslednji spletni strani: JezikovniTecaji.info

Na spletu obstajajo mnoge strani, ki vam lahko služijo kot pomoč učenja angleškega jezika. Eden izmed najpopularnejših je jezikovni tečaj Rosetta Stone, ki ga najdete na naslednji povezavi: www.rosettastone.eu.
Na njihovi spletni strani najdete številne jezikovne tečaje tujih jezikov. Zraven angleščine se tako lahko naučite tudi nemščine ali kitajščine, španščine, francoščine, portugalščine, itd. Pravzaprav ga skoraj ni jezika na svetu, katerega se z njihovo pomočjo, ne bi mogli naučiti.

Cene tovrstnih jezikovnih tečajev so različne.

Za eno stopnjo angleškega jezika boste tako odšteli 199 EUR, medtem, ko pa za celoten jezikovni tečaj angleščine 399 EUR.

Za to ceno si lahko prenesete na svoj računalnik njihov program, katerega ste kupili. Lahko pa po drugi strani izbirate tudi med šest mesečnim ali pa dvanajst mesečnim dostopom preko spleta. Ta oblika je nekoliko cenejša.
Šest mesečni dostop preko spleta tako stane 180 EUR, medtem ko pa 12 mesečni dostop preko spleta stane 275 EUR.

Obstajajo pa tudi drugi načini učenja angleškega jezika preko spleta oziroma preko računalnika.

Na slovenskem trgu obstajajo v tem trenutku trije jezikovni tečaji primerljivi s svetovno znanimi jezikovnimi tečaji Rosetta Stone.

Euro Plus Reward English in Euro Plus Reward Deutch, ki sta nastajala v Oxfordu in najnovejši jezikovni tečaj 24/7 English, ki je nastajal v Cambridgu. Slednji ima celo vgrajen najnaprednejši modul za prepoznavanje izgovarjave.
Kako tovrstno učenje preko spleta oziroma računalnika poteka si lahko ogledate v videih na naslednji spletni strani: www.jezikovnitecaji.info

Bistvena razlika teh jezikovnih tečajev in jezikovnih tečajev Rosetta Stone je v tem, da so v jezikovnih tečajih Euro Plus Reward in 24/ English vsa navodila in slovnična pravila prevedena v slovenski jezik, kar v primeru jezikovnih tečajev Rosetta Stone niso.

Ta podatek je zelo pomemben, saj slovenskim uporabnikom bistveno izboljša možnost uporabe.
Kar se samega koncepta jezikovnega tečaja tiče je zasnovan po istem principu kot da bi obiskovali jezikovni tečaj v eni izmed jezikovnih šol v bližini vašega kraja. In kakšen je ta koncept?

Če ste kadarkoli obiskovali jezikovni tečaj tujega jezika vam je učiteljica najprej temeljito razložila slovnično pravilo, ki ste ga pri določeni uri obravnavali.

Ko ste se z njimi seznanili pa so sledile vaje, katere ste z ostalimi udeleženci morali skupaj reševati. Ko ste vaje rešili, je vsak izmed udeležencev moral prebrati odgovor, katerega ste zatem skupaj z učiteljico analizirali. Ali ste rešili prav ali pa ste rešili narobe. Če vas je bilo v skupini malo (npr.6) ste vsakič šestič prišli na vrsto s svojim odgovorom.

V teh jezikovnih tečajih pa je zgodba popolnoma enaka. Vsa slovnična pravila in navodila so prevedena v slovenski jezik. Edina razlika je v tem, da ste vedno na vrsti!

Po vsaki rešeni vaji, ki jo morate reševati za utrjevanje znanja tujega jezika vam program ponudi odgovor:
-Kaj ste naredili prav
-Kaj ste naredili narobe

Ko si ogledate napake imate možnost sami razmisliti kako bi lahko bilo drugače...da bi bilo pravilno. Če odgovora ne veste pa imate možnost prikaži rešitve.

In to je ključ! zakaj je ta tečaj tako uspešen!

Kadar se učimo tujega jezika nujno potrebujemo povratno informacijo. Da vemo kje smo. Da se zavedamo svojih napak in jih v procesu učenja poskušamo odpraviti.

Ta tečaj vam to povratno informacijo tudi ponudi in sicer TAKOJ!

Ob koncu naj omenim še, da so jezikovni tečji prikazani v videih na spletni strani www.jezikovnitecaji.info prevedeni v mnoge jezike in so pravi best sellerji. Jezikovni tečaj Euro plus Reward v Sloveniji celo beleži več kot 15.000 prodanih izvodov, kar ga uvršča na sam vrh prodajanih jezikovnih tečajev.

Komentarji 1

če želiš komentirati, se
Luwigana
Luwigana6 let nazaj

nice

Vpiši email osebe, ki ji želiš priporočiti ogled bloga.
stalna povezavaZa nadaljevanje se prijavi

Za prijavo uporabi Facebook

Facebook prijava

Za prijavo uporabi geslo

Samodejna prijavapozabljeno geslo včlanitev