Pozor, nastopilo črno leto!

01. januar 2009 ob 11:56 | 940
"Čvrsto zategnite varnostne pasove! Prihajajo slabi časi!" opozarjajo astrologi. V letu 2009 bo namreč vladal Mars, ki bo prinesel sovraštvo in jezo. Močni bodo še močnejši, šibki šibkejši. Tudi večina Slovencev meni, da bomo živeli slabše.

Letu 2009 bo vladal Mars, ki baje ne prinaša nič dobrega. Tudi praviloma optimistični astrologi, ki v planetih vedno iščejo kaj pozitivnega, kričijo: ''Pripnite se in čvrsto zategnite varnostne pasove! Prihajajo slabi časi!'' Rdeči planet naj bi namreč okrepil nagone in razburkal medčloveške odnose. Prevladovali naj bi trma, sovraštvo in jeza.

V Marsovem letu se začenja tudi večletno spreminjanje planetarnih ciklusov, obenem pa bo planet Pluton, ki simbolizira finančno in politično moč, velike korporacije ter državne in politične institucije, v kozorogu. Astrologi opozarjajo, da se bo zato nadaljevala koncentracija kapitala in se večala moč posameznikov, ki so že tako ali tako mogočni. Tako bodo oblastniki še strožji, kruti in nepopustljivi. S hrano in vodo naj bi razpolagali tajkuni, spremembe pa naj bi se zavlekle v leto 2015.

Za uresničitev najbolj črnih scenarijev je dovolj, če 15 velikih korporacij stopi skupaj. Namreč, od leta 2000 je pet gigantov nadzorovalo 75 odstotkov svetovnega trga žita, od leta 2003 ima 10 korporacij v svojih rokah 90 odstotkov tržišča za kemikalije, ki jih uporabljajo v kmetijstvu, dve francoski verigi pa naj bi samostojno razporejali 80 odstotkov vodnih izvirov.

Tudi Slovenci že čutimo negativen Marsov vpliv. Anketa na 24ur.com je pokazala, da nas več kot 50 odstotkov meni, da bo leto 2009 slabše kot prejšnje, 30 odstotkov je optimistov, medtem ko so preostali prepričani, da ne bo razlike. V vsakem primeru nas čaka finančna kriza, val odpuščanj, nižanje življenjskega standarda, podražitve energentov, zavarovanj in drugih dobrin. Tako številne slovenske družine s strahom vstopajo v negotovo leto, v katerem si bodo tudi vladni funkcionarji zategnili pas. A njim se ne bo preveč poznalo, krizo bodo občutili prav ljudje, ki že danes živijo v pomanjkanju.

vir 24.com Ljubljana, 01.01.2009, 08:30 | Š.Z.

Komentarji 5

če želiš komentirati, se
Zasledovalec
10 let nazaj

...upam da se lažejo čene smo naje*al ........

lukicaANDevastraz
10 let nazaj

fuck
upam, da to ne bo res :S

realife
10 let nazaj

Pop tv je najbolj obiskana spletna stran v Sloveniji zato, ker daje gor najdaljše pa najboljše vice :P

Robin
Robin10 let nazaj

hehe

Extrasure
Extrasure10 let nazaj

lol, kako se folku na 24ur.com sploh da pisat take bedarije. podn od novinarstva.

Vpiši email osebe, ki ji želiš priporočiti ogled bloga.
stalna povezavaZa nadaljevanje se prijavi

Za prijavo uporabi Facebook

Facebook prijava

Za prijavo uporabi geslo

Samodejna prijavapozabljeno geslo včlanitev