kategorije

ZIKA... kaj pa, če je res!?

16. avgust 2016 ob 12:17 | 660
Ko človek prebere to novico se pa res lahko samo še vpraša - je še kaj človeških bitij na tem svetu ali same podgane? Zika virus je izjemna prevara, povsem nenevaren človeku in zaradi pika komarja se sploh ni potrebno cepiti, še več, šele s cepivom pride bolezen. Se splača prebrati celotno pojasnilo osebe, ki je v tej sferi doma. Ziko je namreč patentiral nihče drug kot Bayern, torej Adolf Hitler IgFargben, že leta 2014.

Seveda Zika ni nova zadeva, saj je na tem planetu razkrita že 70 let, z njo pa se je ukvarjala fundacija Rocjefellerjev, da bi na koncu prišli do izuma biloškega orožja. Zakaj so ga potem lani sploh vrgli na severno Brazilijo, ko pa je neškodljiv? To je današnja umetnost zločinskih gospodarjev sveta in zločinskih plačanih medijev. Vseskozi so širili laži o nevarnem virusu, ki povzroča mikrocefalijo, s katero se okuženim nosečim ženskam rodijo deformirani otroci. A izgovor za Zika komarja je globlji, zaradi lažnega alarma so dosegli, da se začne po Braziliji množično škropiti, seveda z Monsantovimi in Bayerjevimi škropivi, ki pa zares povzročijo mikroceflitis. In zakaj v Braziliji? Postala je nevarna, saj so se začele z Rouseffovo množice prebujati, to pa ni dovoljeno in zato so gospodarji sprožili biološko vojno, najprej pri številnih prebivalcih nato še pri menjavi Rouseffove. Ljudi so zastrupljali s škropivi in cepivi, deformiranih je zelo veliko, so pa uspeli vcepiti strah ljudem. To danes vidimo v povsem podjarmljeni Braziliji, ki jo bodo izsiljevali še preko Olimpijskih iger! Ljudje se bodo množično cepili, čeprav v Riu neposredne nevarnosti ni, a namen zločina bo dosežen! Področja, ki so jih škropili pa bodo za dolgo smrtonosna, saj se larvicid iz škropiv nakopiči v pitni vodi, od tu pa potuje v možgane, ki jih uniči. In nahujši zločin je, da je nova Vlada, s katero je Amerika zamenjala Rouseffovo, še dodatno zlivala larvicid v pitno vodo, torej ne samo preko škropiv. Da bi takoj po Olimpijskih igrah Brazilija doživela kolaps.

V 70 letih obstoja Zike, je bilo v deželah, kjer so zaznali virus kar precej obolelih oseb, a niso sploh morali do bolnice, kajti človek postane na ta virus samoimun. Tudi mikrocefalije skoraj niso zaznali v tem dolgem obdobju, do Brazilije. Tam pa sta Bayer in Monsanto vse skupaj že dvignila na znani jima Auschwitz. In še dodatek na ta zločin stoletja - Bayer je že zvišal ponudbo za nakup Monsanta, kot je bilo od samega začetka jasno, da gre zgolj za medijsko umazano igro. Zločinski laboratorijski test v Braziliji jima je namreč uspel in združena bosta mnogo hujša od najnovejše atomske bombe! Nemec je vedno zraven, kjerkoli lahko uživaš pri genocidu!
Res, ta svet je le še prevara peščice, da bodo vsi delali samo za njih! Ampak take stvari je treba spoznati, si jih zapomniti, če hočemo preživeti. Ko umetni aids ne uspe, pride umetna ebola, tudi ta je nezadostna za lakomnost gospodarjev, zato zdaj poskušajo še z Ziko. In kdaj bo ljudstvo ustanovilo Nurnberško sodišče za zločince, ki so že dolgo znani?

Komentarji 22

če želiš komentirati, se
borigi
5 let nazaj

eh ja, kot vse teorije zarote: iz nekaj malega resnice napihnjeno tako, da naj bi se povprečen človek prestrašil in si nebi upal nikamor več... definitivno je jasno že malemu otroku, da zika ni nič kaj bolj nevarna od povprečnega prehlada, ostalo pa je bolj ali manj napihovanje milnega mehurčka...

gizmus
gizmus5 let nazaj

točno tako, če bi gledali na vse raziskave in trditve, nimamo več kaj jesti,
še dihat bolj malo

Leena
Leena5 let nazaj

kdo ve koliko je v tem resnice,res pa je da se vse vrti okrog denarja,bogastva....

gizmus
gizmus5 let nazaj

pa sexa... prej ali slej vse pride na plan

snebetje
snebetje5 let nazaj

res smo ovce... :(

gizmus
gizmus5 let nazaj

pridi na pir, sam brez blejanja prosim ))

snebetje
snebetje5 let nazaj

biiii, pa ne znese :(

gizmus
gizmus5 let nazaj

kot meni sem gor prit... do pira pa pridem

snebetje
snebetje5 let nazaj

)))) sam da nisi žejen.....

gizmus
gizmus5 let nazaj

mater.. tokrat sem pa bogi, totalni abstinent )

snebetje
snebetje5 let nazaj

nič več......

gizmus
gizmus5 let nazaj

še vedno nič

snebetje
snebetje5 let nazaj

KARAKTER al še zmer tablete ?

gizmus
gizmus5 let nazaj

enostavno mi ne gre, sem pa tja eno.. nič zdravil, mater; saj so me filali ko dirkalnega konja

snebetje
snebetje5 let nazaj

eh, si mal izven forme, saj v tem vremenu res ne paše...)))

gizmus
gizmus5 let nazaj

sm že OK )))

snebetje
snebetje5 let nazaj

me veseli...

gizmus
gizmus5 let nazaj

skoraj no... počasi gre zadeva

snebetje
snebetje5 let nazaj

počas pa ziher...

gizmus
gizmus4 leta nazaj

to še ne vem, še CT me čaka

snebetje
snebetje4 leta nazaj

do takrat bo pa še kak pir padel...tko za vežbo..)))

gizmus
gizmus4 leta nazaj

za moralo

Vpiši email osebe, ki ji želiš priporočiti ogled bloga.
stalna povezavaZa nadaljevanje se prijavi

Za prijavo uporabi Facebook

Facebook prijava

Za prijavo uporabi geslo

Samodejna prijavapozabljeno geslo včlanitev