kategorije

HUMANA Slovenija- za lepši jutri vseh nas!

23. avgust 2011 ob 08:04 | 265
avtor bloga: Miran Šic
predsednik in ustanovitelj Stranke HUMANA Slovenija


Stranka " HUMANA Slovenija" ( sedež na Ptuju )

ima in čuti moralno obveznost do vseh članov naše družbe, do mladih in starejših, da s konkretnim Programom Humana Slovenija omogoči Sloveniji izhod iz krize in da te ukrepe z sodelovanjem vseh nas državljanov tudi v najkrajšem času izvede, uresniči. Predčasne volitve bodo prava priložnost za to!
Zdaj je tako daleč, moj dragi Slovenci! POŠLJI Naprej !!!!

Trenutek odločitve je tu! Reformirat bo treba cel sistem v Sloveniji. Ne samo premetat stare karte, premešat nekaj starih, obrabljenih političnih "frisov", pa trpi dalje po starem, moj ljubi Slovencelj. NE!! Tega več ne dovolimo!
Po stari kmečki logiki, in tudi po zakonih fizike se da voz vleči samo, če vsi voli vlečejo voz na isto stran. Kar pa je v takšni obliki parlamentarne demokracije kot jo proznamo, pa ne samo pri nas, že teoretično nemogoče. Zato pa tudi smo, kjer smo! In danes ne potrebujemo pokojninske reforme, zdravstvene reforme in ne vem katere še vse, ker to ne spremeni nič. Če res hočemo kaj spremenit moramo za začetek najprej reformirat državo kot inštitucijo !!??.

In državo lahko reformira samo ljudstvo, ki je sposobno politiki jasno in glasno povedat da ima vsega dovolj in da se naj vsi ti beli, črni, rdeči, vijolčni, levi in desni, ki 20 let furali in zafurali zadeve enkrat za vselej spokajo na smetišče zgodovine. Ker drugače nam je edina opcija da se odselimo, pa naj sami živijo v tej svoji "krasni" državi.

Imamo pripravljene konkretne predloge, Programe. Prosim obišči, preberi povezave spodaj in če zase najdeš v Programu Humana Slovenija izziv, novo upanje za lepši, malemu človeku prijaznejši jutri, se nam pridruži!
Že sedaj sestavljamo konkretne ekipe, odbore,..po vsej Sloveniji, za vse veje gospodarstva, življenja, dela ( t.i. vlado v senci) zato si vabljen, vabljena, da se nam pridružiš in z svojimi sposobnostmi, predlogi, delovanjem prispevaš za lepši jutri vseh nas. Predčasne volitve moramo dočakati enotni, povezani, dobro pripravljeni, prepoznavni, s konkretno ekipo v vsaki slovenski vasi in polni odločnosti!!
Pošlji mi kratek e-mail, kdor se nam želi pridružiti, pa mu pošljemo prijavnico. Hvala.

Civilna Iniciativa Humana Slovenija bo zgradila nov družbeni sistem gradila na Programu HUMANA Slovenija in na temelju Bio Humanizma, bistvo obojega pa je, da ne bo več kapital vrednota, ampak bo vrednota človek, poštenje, mir, ljubezen, varnost, zadovoljstvo..ustvarjanje in varno preživetje. Zato bomo v novi ureditvi ustvarjali vsi; vladanje in premoženje pa bo v rokah ljudstva, sreča in osebno zadovoljstvo pa v rokah posameznika, družine in družbe kot celote.

Naj nas HUMANA Slovenija na osnovi Bio Humanizma popelje v lepši, srečnejši, pravičnejši jutri.

Obvezno Preberi Program- HUMANA Slovenija http://bit.ly/gWOJI1 (vsak vaš nov predlog bo dobrodošel)

poglej video http://www.youtube.com/watch?v=StHR-CE__kE

obišči skupino https://www.facebook.com/home.php?sk=group_160663670662208

več glede sistema Bio Humanizma najdete na http://www.rtvslo.si/blog/sreco-za-sreco/

Na predčasne volitve gremo z temi zgoraj opisanimi "aduti", preko naše Stranke HUMANA Slovenija, ki je ustanovljena že od 9.9.2010. Več na povezavi: http://stranka-humana-slovenija.blogspot.com/

Vredno se je boriti:
ZA Humano in pravično, ZA Zeleno in Zdravo, Za Srečno in Svobodno Slovenijo !!
Lep pozdrav.
Naj nam Humana Slovenija vrne enotnost, pravico za malega človeka, ter lepši, srečnejši jutri!! POŠLJI Naprej !!!!

Miran Šic oec.
miran.sic@gmail.com
Vodja Civilne iniciative Humana Slovenija
Predsednik in ustanovitelj Stranke Humana Slovenija
predsednik in ustanovitelj Humanitarno društvo Slovenije
http://www.humanitarno-drustvo-slovenije.si/

ZA Humano in pravično, ZA Zeleno in Zdravo, Za Srečno in Svobodno Slovenijo !!!
prosim, POŠLJI Naprej !!!! POŠLJI Naprej !!!!

P.S.:
Miran HumanaSlovenija Original tega sporočila zgoraj za pošiljanje naprej po e-mailu dobite od mene po e-pošti. Važno je da pošiljamo informacije naprej. Kdor želi prejeti e-mail v originalu za pošiljat naprej, naj mi pošlje zasebno sporočilo z e-mail naslovom. Hvala.

Komentarji 0

če želiš komentirati, se

Vpiši email osebe, ki ji želiš priporočiti ogled bloga.
stalna povezavaZa nadaljevanje se prijavi

Za prijavo uporabi Facebook

Facebook prijava

Za prijavo uporabi geslo

Samodejna prijavapozabljeno geslo včlanitev