VPRAŠANJA ????????

13. marec 2014 ob 00:07 | 260
.......pomlad se prebuja in z njo jaz.....a obenem se mi porajajo vprašanja...ne grejo pa mi odgovori....jutranje žvrgolenje ptic, a jaz bi tvoj glas, ki ga ni....mi boš še kdaj rekel pupa kaj mi delaš???....bom še kdaj čutila dotik tvojih rok?????.....tvojih ustnic??????.....se je res nekdo tam nekje odločil presekati vse to??????.....naju je doletela božja kazen?????.....zakaj že?????.....ker ljubim, ker ljubiš?????.....nimam odgovorov.......jih imaš ti ??????

Komentarji 5

če želiš komentirati, se
jazincuba
5 let nazaj

Uh, deklica.....ne veš kako te imam rada ))
za svojo dušo pa - lovi najlepše trenutke in nič se ne sprašuj ,,zakaj". Naredi tako, da boš srečnejša.

z.zenska
5 let nazaj

Draga moja deklica, pomlad prinese sonce tudi v naše dni, kri hitreje teče po žilah...in zalotimo se,da smo polni vprašanj in nimamo niti enega odgovora...in spoznanje,da se je nakopičilo toliko ZAKAJEV, tudi boli...in bolijo misli, ki trgajo dušo,cefrajo srce...na vprašanje.." Kaj pa če...?"..Drago dekle,drago mesečevo dekle..morda je najbolje,da ne vrtasšv nezno srce ,ki bije zanj,da ne trgas duse s temi vprašanji..skušaj verjeti,skušaj misliti, skušaj si dopovedati,da TAKŠNE ljubezni ne umrejo akr tako...in da še vse dobro bo..

SREČNA potovanja skozi pomladne dni..do sanj...do cilja...do Njega,ki je tvoja pomlad,toplina in sonce.
DRŽIM PESTI! (Na rokah in nogah:-)

Ker te imam radaaaaaaaa,da da daaaa!

Marici1603L
5 let nazaj

Pomlad, moja ljuba prijateljica, se res prebuja v vseh nas ... in prebujajo se vprašanja ... znova in znova ... stara in nova ... ko bi le tile gluhi slepci znali sami shoditi in se zavdati, kako malo, kako resnično malo je včasih potrebno, da nekdo v dnevu resnično opazi moč sonca, zasliši pravo pesem ptic, vidi pravo barvo jetrnika in trobentice ... kako malo ... morda le ... beseda, dve, iz kateri se kakšno pot uzre ... božja kazen, moja ljuba, je za tiste, ki resnično grešijo ! Je ljubezen greh? Če je ljubezen greh, potem ta svet nima več brezgrešnika ! Ljubi, dekle, samo ljubi. Vem, ko ljubezen tako hudo boli, se človek sprašuje, ali bi morda bilo bolje, če je ni ... ko ljubezen pomeni bolečino, neizpolnjeno hrepenenje, ko boli vse, še misel sama ... je težko biti pameten ... ali celo nemogoče. Pa vendar ... spomni se pesmi ... "Ne čakaj pomladi, ne čakaj na maj ...." , zapoj si pesem ljubezni zdaj ... ti sama si jo skreiraj in če tisti brez posluha pritegne k refrenu ... pride tudi pravi maj! Rada te imam !

ledenakraljica
5 let nazaj

Vedno pridejo odgovori, morda ne takrat, ko si jih želimo. Dobimo jih takrat, ko najmanj pričakujemo ;)

LzuKraduMamVske
LzuKraduMamVske5 let nazaj

Sutra je novi dan. S njim i novi život.

Vpiši email osebe, ki ji želiš priporočiti ogled bloga.
stalna povezavaZa nadaljevanje se prijavi

Za prijavo uporabi Facebook

Facebook prijava

Za prijavo uporabi geslo

Samodejna prijavapozabljeno geslo včlanitev