Fair play

17. september 2008 ob 12:41 | 784
Ne veste kam bi šli, v nedeljo 21.septembra 2008, po opravljeni državljanski dolžnosti? Imate radi šport? Želite, da bi se otroci dobro zabavali? Podpirate fair play, pošteni šport in dobro prijateljstvo? Bi se radi družili z znanimi slovenskimi vrhunskimi športniki?

IMAMO ODGOVOR ZA VAS:

Zavod za fair play in strpnost v šport vas skupaj s partnerjema Nogometno zvezo Slovenije in Društvom za zdravje srca in ožilja vabi na športno-družabni dogodek "SRCE ŠPORTA - dan fair playa". V nedeljo, 21.septembra 2008, med 11. in 17.uro se bo praznovalo mednarodni dan miru, svetovni dan srca in mednarodni dan FIFA fair play. Kje? V športnem parku Kodeljevo.

V malem nogometu se bodo med seboj pomerili: zdravniki, vrhunski športniki zaposleni v Slovenski vojski in Slovenski policiji, športni novinarji, osebe z motnjo v duševnem razvoju (SOS), nogometni sodniki, trenerji, azilanti, profesorji s Fakultete za šport, slovenska nogometna družina ter mladi člani Otroške nogometne šole Ljubljana in njihovi starši. Zaključek bo v znamenju nogometnega dvoboja med maskotami in najmlajšimi obiskovalci prireditve (vsi otroci so dobrodošli). Manjkale ne bodo niti zanimive nagradne igre ter fair play kviz z znanimi slovenskimi športniki.Če bi želeli teči se lahko udeležite rekreativnega teka s simboličnim imenom »Tek miru«. Tek pod pokroviteljstvom Urada predsednika države se bo začel ob 12.uri z minuto molka in se bo odvijal po parku Kodeljevo. Čas ne bo pomemben, pomembna bosta namen in druženje. Prijave sprejemamo na dan dogodka do 11.30 ure na INFO točki (akreditacije). Pridružite se športnikom Aljažu Peganu, Juretu Robiču, Raši Sraki in ostalim.Prireditev se bo zaključila s tradicionalno revijalno tekmo na osrednjem nogometnem igrišču, ki se bo začela ob 16.uri. Nastopili bosta ekipi Znanih Slovencev in Nogometne družine (predstavnikov vseh zgoraj naštetih skupin). Sašo Udovič je, v vlogi selektorja in igralca, predstavil nekaj znanih imen slovenske družabne in športne javnosti, ki se bodo udeležili omenjene tekme: župan mesta Ljubljane Zoran Jankovič, športniki Dejan Djuranovič, Nenad Protega, Jani Klemenčič, David Primožič, pevci Robert Pešut - Magnifico, Peter Lovšin, Andrej Šifrer in ostali s še enim znanim selektorjem, Miroslavom Blaževičem - Čirom. Presenečenja pa še sledijo na prizorišču samem.Poleg ustvarjalnih delavnic in otroških kotičkov bodo obiskovalcem in predvsem najmlajšim ponujene številne atraktivne dejavnosti (trampolini, sodelovanje v revialni nogometni tekmi, predstavitev osnov nekaterih športnih panog z znanimi slovenskimi športniki, judo, izdelovanje kolajn, poslikave obraza...). Pod budnim očesom predstavnikov Društva za zdravje srca in ožilja Slovenije pa se bodo izvajale različne kontrole nad lastnim organizmom (različne oblike meritev). Za hrano in pijačo bo poskrbljeno, prav tako tudi za ekološki vidik in čistočo prireditvenega prostora.ZELO POMEMBNO: Vožnja z mestnimi avtobusi je na dan dogodka brezplačna. Vstop na prireditev bo brezplačen.

V primeru slabega vremena ali dežja se bo dogajanje preselilo v športno dvorano na Kodeljevem.Vljudno vabljeni!Organizacijski odbor prireditve "SRCE ŠPORTA - dan fair playa"

več informacij na www.sportikus.orgp.s.: izjemno veseli bomo v kolikor boste omenjeni mail in povabilo poslali tudi svojim prijateljem, znancem oziroma vsem, ki dobro mislijo v srcu

Komentarji 2

če želiš komentirati, se
crtomir8
crtomir89 let nazaj

...glej,glej....Metodi zna še kaj druga,ne samo ,da afne gunca na portalu...POHVALE VREDNO!!!

josjos
josjos9 let nazaj

vendar,nekaj konkretnega....

Vpiši email osebe, ki ji želiš priporočiti ogled bloga.
stalna povezavaZa nadaljevanje se prijavi

Za prijavo uporabi Facebook

Facebook prijava

Za prijavo uporabi geslo

Samodejna prijavapozabljeno geslo včlanitev