Lepa dekleta ljubijo barabe :lol:

23. oktober 2008 ob 10:24 | 744
Moja mlajša prijateljica ima ljubimca, poročenega, in venomer se čuti zanemarjeno, in me sprašuje, če sem ga videla in kaj mi je rekel.

Moški…s čim se meri njihova privlačnost? Po…višini, moči, lepoti, mišicah? Ali mogoče po…egoizmu, samozavesti? Hmm…mogoče pa po velikosti avta, imetja? Številu žensk , ki so jih zamenjali?

Všečni so moški, ki so..kavalirji, uslužni, stalno dajejo od sebe sporočila…da si..najlepša…najboljša. Najdejo vse skrivne točke in izpolnijo vse skrivne želje. Sijajni ljubimci, kjer si želiš, da bi umrl v njihovem naročju od miline..lepote …užitka…
Na ja…taki moški imajo ponavadi to napako, da bodo začeli osvajati tudi tvojo prijateljico. In imajo vezo, v kateri niso zadovoljni. In zaradi preveč aktivnih zvez jim zmanjkuje časa. Dober ljubimec, ki ga je neumno odsloviti.. vedno je z eno nogo na drugi strani..in ni zvest ženi..kako naj bo tebi?...

Ja ..ženske ne izbiramo namerno takih moških. Prav nasprotno. Ampak, ženske so v teh situacijah kontrolirane s svojim prvinskim nagonom za parjenje. Za družitev z najmočnješim moškim v skupini, ki jim bo zagotovil kvalitetno potomstvo in zaščito. Zastonj evolucija, tehnična revolucija, emancipacija in podobne *3,14zdarije*, če nam pri iskanju partnerja možgani še vseeno delajo kot v filmu »Lovci na dinozavre«. Zaradi tega bo ženska, v podzavesti in instinktu, izbrala močnega, dominatnega in vodilnega moškega. Ključ v razumevanju tega dejstva je v tem, da enostavno nima druge izbire, kot da pade na takega.

In…frajerji, barabice…enostavno so tak tip. Naučili so se zelo dobro igrati to vlogo. Dober moški to enostavno ni, niti igrati tega ne more. Če pa slučajno zna igrati, bo postal zelo zaželen. Ne verjamete? Spomnite se občutka…misli…želje…nagiba…da..hmmm…enostavno morate čuti nekoga, ki se je nenadoma nehal javljat.
Jasno, pri polni zavesti nobena ženska noče barabe. Vendar, tisto kar ženska želi in tisto kar potrebuje ni popolnoma isto. In potrebujemo, tako nas je genetika *z=bala*....
...potrebujemo čutiti, čutiti, čutiti…močno in neustavljivo.
In zato za vsako racionalno in zavestno željo našega uma prevlada primarna potreba, iščemo barabo, ki nam povzroča ta intenzivna čustva. Same sebe ne razumemo. Od tule je stavek: bolj jo tepeš, bolj te ima rada. Ženska se enostavno mora počutiti preplavljena s temi močnimi občutki, da bi se popolnoma predala.

Veliko vlogo ima pri tem estrogen, ženski hormon, ki je odgovoren za te občutke (ravn nasproten moškemu testosteronu, ki zahteva akcijo in se orientira na dosego ciljev)

Poenostavljeno, ženska mora čutiti, moški pa ima potrebo storiti, doseči.

Z dobrim moškim čutimo….hmm..dolgčas? Z dominatno, močno, hard-to get barabico pa čutimo tisto, kar rabimo.

In kaj zdaj? Kako premagati nagone? Kako dovolj okrepiti razum, da prenehamo čakati barabice, ki nas pozabijo poklicati?

To je zdaj vprašanje…

:-) :lol: :-)

Komentarji 2

če želiš komentirati, se
sonce
11 let nazaj

privlačnost in energija

če se ujameš se ujameš...pa niso važna ne leta,ne status...

valkira
11 let nazaj

taprav moški je tisti,ki zna prodreti v bit tvoje duše )))
in še nasvet: VITEŠTVO IN TRUBADURSTVO JE ŠE VEDNO V MODI :D

Vpiši email osebe, ki ji želiš priporočiti ogled bloga.
stalna povezavaZa nadaljevanje se prijavi

Za prijavo uporabi Facebook

Facebook prijava

Za prijavo uporabi geslo

Samodejna prijavapozabljeno geslo včlanitev