kategorije

ROJSTNO DNEVNI PARTY 23.4.2011-Moto Klub EL – DIABLO

14. april 2011 ob 09:38 | 521
HUMANITARNO-ROJSTNO DNEVNA ZABAVA 23.4.2011Leta 2008 je skupina motoristov začrtala smernice, ki so narekovale ustanovitev moto kluba, dokončna ideja pa se je rodila leta 2009, ko je bil na Jesenicah na občnem zboru ustanovljen Moto klub El Diablo. Vse člane v klubu vodi motoristični duh, veselje do moto športa in prijateljske vezi. Le-te med našimi člani in članicami utrjujemo s srečanji, skupnimi vožnjami, pikniki in drugimi aktivnostmi, ne gre pa pozabiti tudi na dobrodelnost in pomoč družinam.

Ena izmed pomoči potrebnih družin je družina Čauševič z Jesenic.
Lansko leto, po hudi bolezni očeta, je mlada mati ostala sama s tremi šoloobveznimi otroki. Cene osnovnih življenjskih potrebščin so iz dneva v dan dražje, otroci starejši in s tem tudi potrebe večje. Govorimo samo o najnujnejših, kot so položnice, hrana, oblačila, obutev, potrebščine za šolo. Poleg vsega je mati nezaposlena in denarja primanjkuje. Velikokrat se je obrnila na razne ustanove, a ji pomoči žal niso mogli nuditi v tolikšni meri, kot bi sama želela.

V MK El Diablo smo slišali za ta primer in se odločili priskočiti na pomoč, saj to ne bi bila prva in ne zadnja humanitarna pomoč, ki bi se je lotili. Omenimo naj jih samo par; materialna in finančna pomoč otrokom v sirotišnici v Bihaču, organiziranje božične zabave za otroke, zbiranje oblačil ter igrač za socialno ogrožene družine v prednovoletnem času itd…

V ta namen smo se odločili, da v soboto, 23.04.2011 organiziramo humanitarno rojstno-dnevno zabavo kluba MK El Diablo, kjer bomo združili prijetno s koristnim. Naš klub praznuje 2. rojstni dan delovanja, zato bomo poklicali glasbene skupine, ki so se z veseljem odrekle honorarju, poskrbeli bomo za stojnice s hrano in pijačo, pa tudi za prenočišča za tiste, ki bi morda želeli prespati. Izkupiček zasluženega denarja nameravamo podariti mladi družini v upanju, da jih prikrajšamo vsaj za kakšno od skrbi ter pričaramo nasmeh na otroški obraz.

Hkrati pa pozivamo vse ljudi, ki so kakorkoli pripravljeni pomagati, da se obrnejo na predsednika MK El Diablo, ter sodelujejo v humanitarni akciji, saj menimo da se dobro z dobrim vrača.MK El Diablo
slika 290770

PROGRAM DOGAJANJA:


OB 9 URI bo najprej zajtrk.

Potem pa se začne zabava z varno vožnjo,obilo pijače,jedače,dobre muzike,laser show,igre,panoramsko vožnjo,tatto,sejem rabljene motoristične opreme,striptis in seveda vsega kar spada pod dober motoristični žur.

OD 10 DO 13 URE VARNA VOŽNJA :
Policisti v letošnji sezoni nad varnostjo motociklistov na cestah ne bodo bdeli zgolj z »inkasantskimi akcijami« - za nas so pripravili tudi serijo izobraževalnih dogodkov, ki vam jih tudi mi toplo priporočamo.Pred moto klubom EL DIABLO organizirajo preventivno prireditev v okviru projekta policijska izkušnja kot nasvet, kjer bodo motoristom svetovali o varni udeležbi v cestnem prometu.
OD 14 DO 17 URE IGRE :
Za Vas bomo priredili igre tako zabavne kot spretnostne z bogatimi nagradami.

borba z palicami na drogu,
vlečenje vrvi,
metanje soda v daljino,
lovljenje rib,
skupinska hoja,
zabijanje žebljev,
počasna vožnja z motorjem,
porivanje soda z motorjem,..OD 17 DO 18 URE :
Panoramska vožnja z motorji:
Štart pred klubom(skozi Jesnice,krožni tok,Koroška Bela,Tomšičeva in nazaj do kluba).
OD 18 DO 20 URE:
Glasba v živo.
OB 20 URI:
Govor predsednika kluba in zahvala vsem,ki so se udeležili humanitarno-rojstno dnevne zabave.
0D 20:30 DO 22 URE:
Glasba v živo.
OB 22 URI:
Pranje motorja,striptese.
0B 22:30 URI:
Podelitev zahvalnic klubom in sponzorjem.
23 DO 24 URE:
Glasba v živo.
OD 24 URE:
Druženje v klubskih prostorih ob dobri glasbi,streptese…

-FREE ENTRY FOR ALL,FREE CAMPING.
-COME IN PEACE OR STAY AT HOME.
-Za nastalo škodo ali ukradene stvari ne odgovarjano.

Moto Klub EL – DIABLO
Hrušica 72,4276 Hrušica
E-mail: mk.eldiablo@gmail.com
Splet: http://www.mk-eldiablo.si/ http://www.mk-eldiablo.si/
Facebook: Mk Eldiablo Jesenice Slo

Komentarji 0

če želiš komentirati, se

Vpiši email osebe, ki ji želiš priporočiti ogled bloga.
stalna povezavaZa nadaljevanje se prijavi

Za prijavo uporabi Facebook

Facebook prijava

Za prijavo uporabi geslo

Samodejna prijavapozabljeno geslo včlanitev