zaključili 1. humanitarno akcijo zbiranja igrač za socialno ogrožene otroke. (igrače smo oddali na jeseniškem Karitasu). HVALA VSEM, KI STE SE AKCIJE

17. december 2009 ob 13:35 | 266
Moto klub Eldiablo se je odločil, da bo za socialno ogrožene družine in njihove otroke zbiral artikle,kot so igrače za otroke,prehrambene artikle in razne druge stvari. V preteklem mesecu dni je nastala akcija zbiranja igrač za otroke socialno ogroženih družin. Člani MK Eldiablo so včeraj 16.12.2009, vse zbrane igrače dostavili na Karitas Jesenice,kjer so akcijo z velikim presenečenjem res odlično in predvsem veselo sprejeli. Najbolj so se igrač veselili najmlajši . Namem te akcije je bil predvsem ta,da v teh prazničnih dneh,ki prihajajo, otrokom pričaramo vsaj malce prazničnega vzdušja in nasmeh na licih.
Nenazadnje,se člani Mk Eldiablo zahvaljujemo za prijazen sprejem na Karitasu,hkrati pa pozivamo vse dobre ljudi,da se pridružijo našim nadaljnim dobrodelnim akcijam. Vse artikle, kot so trajne konzerve,moka,sladkor , posteljna pregrinjala,zavese itd. ,za katere se odločite,da boste darovali, prosimo, dostavite na sedež moto kluba,in sicer: KAVABAR EL DIABLO, Ul. V. Kejžarja 8, 4270,Jesenice.
Za skupno akcijo se vsem že vnaprej zahvaljujemo in cenimo vaš trud.
Člani kluba Eldiablo želimo vsem vesele božične praznike in srečno novo leto 2010!

http://www.el-diablo.si

LP
slika
slika

Komentarji 0

če želiš komentirati, se

Vpiši email osebe, ki ji želiš priporočiti ogled bloga.
stalna povezavaZa nadaljevanje se prijavi

Za prijavo uporabi Facebook

Facebook prijava

Za prijavo uporabi geslo

Samodejna prijavapozabljeno geslo včlanitev