Janezek in njegova shujševalna dieta...:)

13. maj 2009 ob 21:13 | 426
Janezek v časopisu prebere oglas, za shujševalno podjetje, ki učinkuje 101%. Ves srečen na odkritjem, pokliče to podjetje in se prijavi na tridnevni program "minus 5 kg".
Naslednji dan, na njegovih vhodnih vratah potrka 19 letna lepotica, ki ima na sebi le tekaške copate in na hrbtu napis; če me uloviš sem tvoja.....Brez kakršnihkoli pomislekov, se naš Janezek zažene za njo, ter jo po nekoliko kilometrih, popolnoma utrujen, ujame in si jo privošči še zadnjimi močmi. Enako ponovi še naslednja dva dni. Četrti dan se stehta in natanko 5 kg manj......Navdušen še enkrat pokliče podjetje in naroči 5 dnevni program "minus 10 kg". Že naslednji dan zasliši trkanje na vratih in ko jih odpre, zagleda pred seboj neverjetno sexy od sexy žensk, na sebi ima samo tekaške copate in napis; če me ujameš sem tvoja. Hja, naš Janezek oddirja za njo, ker je punca v dobri kondiciji, je potreboval kar nekaj kilometrov, da jo je ulovil, ampak sex z njo, je bil vreden njegovih naporov...no v naslednjih dneh se rutina ponovi in Janezek šesti dan veselo ugotovi, da je shujšal za 10 kg.....Odloči se, da bo tokrat šel do konca in naroči še 7 dnevni program "minus 20 kg".....
Pokliče v podjetje in tajnica ga vpraša, če je prepričan v to, saj je to njihov najtežji program. Janezek brez pomislikov od vsega luštnega, kar se mu je dogajalo zadnjih 10 dni, naroči program. Že naslednje jutro zasliši trkanje na vratih, ves vesel in radoveden jih odpre in pred seboj zagleda mišičestega črnca, ki ima na sebi samo roza tekaške copate in napis; če te ulovim, si moj......:):):)

Komentarji 0

če želiš komentirati, se

Vpiši email osebe, ki ji želiš priporočiti ogled bloga.
stalna povezavaZa nadaljevanje se prijavi

Za prijavo uporabi Facebook

Facebook prijava

Za prijavo uporabi geslo

Samodejna prijavapozabljeno geslo včlanitev