Prijatelji so prišli s počitnic

25. oktober 2007 ob 21:04 | 509
Z veseljem sporočamo, da smo močno posodobili način upravljanje s prijatelji na portalu.

Upravljanje s prijatelji na posebni strani

Najprej boste opazili prenovljeno stran, kjer so navedeni vaši prijatelji. Ta je sedaj bolj pregledna in je osrednje mesto za upravljanje z njimi. Prav tako smo prenovili strani, na katerih so prikazani prijatelji drugih uporabnikov.

Če želite povabiti prijatelja, imate dve možnosti:

Če je vaš prijatelj že registriran na portalu, poiščite njegovo osebno stran in kliknite na povezavo “Povabite med prijatelje”. S tem boste uporabniku poslali sporočilo, da želite postati njegov prijatelj. Uporabnik pa se bo prikazal na vašem seznamu prijateljev kot nepotrjen prijatelj. Ko uporabnik potrdi prijateljstvo, ste o tem obveščeni s sporočilom.

Drugo možnost uporabite, ko želite povabiti nekoga, ki še ni član portala. V tem primeru skočite na stran z email povabili, kjer vpišete elektronski naslov vašega prijatelja ter vabilo potrdite z gumbom “Pošlji”. Ko se bo uporabnik včlanil, bosta avtomatsko postala prijatelja, do takrat pa ga boste imeli na seznamu preko emaila povabljenih prijateljev.

Če kdo povabi vas

Če bo kdo povabil vas med svoje prijatelje, boste o tem obveščeni s sporočilom, uporabnika pa boste potrdili ali zavrnili na vaši strani s prijatelji. Na tej strani lahko tudi odstranite obstoječega ali nepotrjenega prijatelja.

Kam so šli nekateri prijatelji … zakaj jih imam manj / več?

Spremenili smo tudi sistem delovanja prijateljev. Zaradi tega boste nekateri uporabniki pridobili nekaj prijateljev, nekateri pa jih boste nekaj izgubili (to zadnje se praviloma nebi smelo zgoditi pogosto). Če se vam zgodi, da kakega prijatelja nimate več, vas prosimo, da ga ponovno povabite v svoj krog izbrancev.

Upamo, da boste z novostmi zadovoljni in da se bomo uporabniki s tem še bolj zbližali. Predloge za izboljšave seveda z veseljem sprejemamo tukaj.

Komentarji 0

če želiš komentirati, se

Vpiši email osebe, ki ji želiš priporočiti ogled bloga.
stalna povezavaZa nadaljevanje se prijavi

Za prijavo uporabi Facebook

Facebook prijava

Za prijavo uporabi geslo

Samodejna prijavapozabljeno geslo včlanitev