kategorije

Matej Železnik iščem zaposlitev na svojem področju Elektroinženiring-a ter Multimedije

15. marec 2018 ob 19:23 | 124
Najprej bi se vam rad predstavil:

slika 561497

Moje ime je Matej Železnik, prihajam iz Hrastnika, star sem 35 let, dokončano imam Višjo Elektro šolo s smeri Elektronika (VI. stopnja).

Moj življenjepis sega v leto 2000 kjer sem v Trbovljah končal Poklicno šolo s smeri Elektronika. Leta 2003 sem poklicno šolo končal in v Trbovljah nadaljeval Poklicno tehniško izobraževanje (PTI), kjer sem leta 2005 končal Elektrotehniško šolo in si pridobil naziv Elektrotehnik Elektronik.

Ker sem potreboval še več znanja na področju elektrotehnike sem kasneje nadaljeval študij Elektronike na Višji strokovni šoli Velenje, kjer sem si pridobil strokovni naziv Inženir Elektrotehnike / Elektronike.

Od leta 2006 do 2007 opravljal obvezno praktično usposabljanje na VSŠ iz področja popravljanja analogne in digitalne elektronike (kot so npr.: popravljanje Televizije, Radijev, elektronskih sklopov in naprav ter ostalo). Med letom 2007 in 2008 pa sem Matej Železnik opravljal obvezno praktično usposabljanje na VSŠ in sicer delo sem opravljal kot Radijski tonski tehnik na Radiu Slovenija (1. program R SLO, ARS program ter Val 202). Delo na Radiu Slovenija sem opravljal s strani radijskega tonskega tehnika s timskim delom z novinarji, napovedovalci, "speaker-ji". Delo je bilo zame zelo dinamično in prijazno, saj so ljudje na Radiju zelo prijazni.

Leta 2010 sem dokončal Višješolsko diplomo na Višji strokovni šoli iz Radijskega področja, kjer sem napisal diplomsko nalogo z naslovom: "PRIROČNIK ZA TEHNIČNO PODPORO PRI DELU Z NAPRAVAMI V RADIJSKEM STUDIU". Aprila leta 2010 sem diplomsko nalogo uspešno opravil in si pridobil naziv INŽENIR ELEKTROTEHNIKE / ELEKTRONIKE.

Glasba mi je že od mladih let pri srcu zato sem med študijem Elektronike obiskoval tudi Glasbeno šolo Fran Korun Koželjski v Velenju, kjer sem se učil klasičnega solo petja.

Med letom 2000 in 2008 sem bil aktiven na kulturnem področju v Društvu Rudarska Godba Hrastnik, kjer sem igral stranska tolkala.

Leta 2009 pa sem bil dve leti aktiven v kulturno umetniškem društvu KUD Veter, kjer sem v Big Bandu K'r en Band pel in igral klaviature ter v Narodno zabavnem ansamblu PERKMANDELJCI igral kitaro ter pel v Oberkrainer Kvintetu.

Od leta 2011 ko sem KUD VETER zapustil sem pot nadaljeval kot samostojni glasbenik in igral v različnih Duetih in Triih Zabavno komercialno ter Narodno zabavno glasbo. Sedaj pa že vrsto let, od leta 2012 do sedaj nastopam kot substitut v Kulturno umetniškem društvu STEKLARSKA GODBA HRASTNIK, kjer igram klaviature in pojem z orkestrom.

Od leta 2014 pa do sedaj sem aktiven tudi na svojem glasbenem področju, saj sem začel pisati svojo avtorsko glasbo ter besedila. Nastopam po različnih lokalnih TV hišah in sem gostoval v TV oddajah kot so: Gostilna pr' Francet, Glasbeni ključ ter Polka in majolka. Trenutno sem aktiven član Društva glasbenih delavcev iz Ptujske gore.

Obvladam snemanje glasbe ter glasbeno produkcijo. Sedaj trenutno nastopam v TV oddaji Polka in majolka, kjer predstavljam svojo avtorsko glasbo.

Od leta 2014 sem tudi redni član Elvis Presley kluba v Sloveniji kjer nastopam kot pevec Elvis Presleyja z umetniškim imenom Elvis Iron Ginger.

Med vsemi mojimi študijskimi in umetniškimi leti kjer sem se udejstvoval in uveljavljal si iščem zaposlitev na področju ELEKTROINŽENIRINGA, MULTIMEDIJE (RTV) in bi si rad pridobil redno zaposlitev kot Radijski tonski tehnik in "speaker". Tovrstno delo me zelo veseli, interesira, ker se mi ujema z mojo Elektro izobrazbo ter Alternativno glasbeno izobrazbo. Svoje zmožnosti bi rad še podkrepil in prišel v kontakte z RTV hišami po Sloveniji.

Avtor: Matej Železnik

Komentarji 0

če želiš komentirati, se

Vpiši email osebe, ki ji želiš priporočiti ogled bloga.
stalna povezavaZa nadaljevanje se prijavi

Za prijavo uporabi Facebook

Facebook prijava

Za prijavo uporabi geslo

Samodejna prijavapozabljeno geslo včlanitev