kategorije

KAJ PA MI

19. avgust 2012 ob 07:48 | 299
"Koliko časa je Holland predsednik Francije? Dobra dva meseca. Tako dolgo, ja, da o Franciji Evropski in Slovenski mediji sploh ne poročajo več.
Tudi Janševa vlada omenja zgolj še Merklovo, pa čeprav ji je tudi v Nemčiji padlo zaupanje na zgolj 33%.

Naši še vedno govorijo o Grčiji in Španiji, Francija in Islandija sta TABU!

Holland pa je v 2 mesecih naredil: 100% je ukinil vsa protokolarna vozila, jih dal na licitacijo, izkupiček pa namenil za izgradnjo infrastrukture večjih, do zdaj neurejenih predmestij.

Objavil je dokument, ki vsebuje 12 alinej, kjer vsem državnim podjetjem ukinja službena vozila. Holland je prepričan, da si vsak poslovnež, ki letno zasluži 600.000 EURO ali več, brez težav lahko sam kupi avto. Če tega ne naredi je škrt, nesposoben ali pokvarjen in takih ljudi državna podjetja ne potrebujejo. Pozor. S tem je prihranil 345 milijonov EURO, ki jih bo do 15. avgusta letos investiral v nove raziskovalne inštitute sodobnih tehnologij in, spet POZOR, zaposlil 2560 mladih nezaposlenih razvojnih znanstvenih raziskovalcev. A si predstavljate Vizjaka, da bi se moral peljati s svojim avtom? Si predstavljate Janševe in Pahorjeve kadre, da izgubijo službene limuzine? Ali da bi vlada kakšno spodbudo zaposlovanju mladih, izobraženih?

Da je zavrnil vpis fiskalnega pravila v ustavo je edino znano širši javnosti, ker je to pač neumno, je pa za 75% zvišal, z urgentnim predsedniškim dekretom, davek vsem družinam, ne osebam, katerih neto prihodek letno presega 5 milijonov EURO. S tem denarjem, ne da bi se dotaknil državnega proračuna, je LETOS zaposlil 59.870 brezposelnih izobraženih kadrov, od tega s 1. julijem 6900 in 1. septembrom še 12.500 učiteljev in profesorjev v državnih izobraževalnih ustanovah.

Pa spet POZOR!. Cerkvi je ukinil podporo v višini 2,3 milijarde EURO!!!, s katerimi je RKC financirala privatne liceje in šole, s tem denarjem pa bo izgradil 4500 otroških vrtcev in 3600 osnovnih šol, javnih, ne zasebnih!!!! Žiga Turk bi mu najraje zalepil usta in ga razrešil! Ljudmila pa se križa in prosi boga, da se kaj takega ne bi zgodilo pri nas!

Uvedel je davčne olajšave na področju >>bonus kulture

Komentarji 0

če želiš komentirati, se

Vpiši email osebe, ki ji želiš priporočiti ogled bloga.
stalna povezavaZa nadaljevanje se prijavi

Za prijavo uporabi Facebook

Facebook prijava

Za prijavo uporabi geslo

Samodejna prijavapozabljeno geslo včlanitev