Življenje...

11. junij 2009 ob 16:39 | 1355
Življenje je dragocenost, ki nam je bila dana in to dragocenost moramo skrbno varovati, dokler ne spoznamo osebe, s katero lahko to dragocenost delimo.
V življenju, je mnogo poti, po katerih stopamo, pa vendarle vsak človek živi svoje življenje in upravlja z njim, kot želi sam,vsak človek si izbere svojo pot in po ti poti stopa v upanju, da na ti poti spozna osebo, ki se bo dotaknila njegovega srca in duše, osebo ki bo znala iskreno ljubiti, zaupati, osebo ki te bo spoštovala in te tudi sprejemati kakršnega si, z vsemi dobrimi lastnostmi, ki jih imaš v sebi in zvsemi napakami, ki so del tebe, osebo ki zna odpuščati, verjeti in upati, osebo, ki ji beseda OPROSTI ni tuja!!!
Velikokrat prihajajo v življenje trenutki veselja trenutki žalosti, trenutki solza, obupa, trenutki, kadar bi najraje zaprli oči za vedno in odšli od tu, ampak takrat se moramo zavedati, da je upanje vse, kar imamo in, da tega nam ne more vzeti nihče. Upanje umre šele takrat, ko za vedno zapremo oči, ko izpustimo zadnji dih, in ko za vedno odidemo iz tega sveta. Dokler pa živimo pa nam življenje nalaga mnoge preizkušnje, naj si bodo dobre ali slave, vendar iz vseh se nekaj naučimo, ampak zmeraj moremo upati in verjeti v osebo, ki nam zna oprostiti naše napake, četudi so tako velike. Mnogo ljudi pride in odide iz našega življenja. Mnogi vstopajo in nam prinašajo srečo, se z nami veselijo, upajo, nam znajo prisluhniti, ko nam je najlepše ali najtežje, nam stojijo ob strani, nas podpirajo in verjamejo v nas. Zelo žalostno pa je, ko v naše življenje stopijo osebe, ki se po tihem ali naglas veselijo, ko nam gre vse narobe, ko vidijo, da smo na robu obupa, ko smo žalostni in ne vemo več kam in kako, ko nem oremo izreči niti besede, ko govorijo le še solze, oni pa se le veselijo tega trenutka, niti nam ne dajo roke, da bi nam dali možnost, ampak včasih preprosto odidejo iz našega življenja brez ene same besede, ki je tako preprosta OPROSTI, HVALA TI včasih pa je le te besede zelo težko izreči, ko ne vejo več kaj bi storili bi nam raje sesuli srečo, ki jo imamo.
Življenje je nekakšen zemljevid po katerem se včasih ne znajdemo a doživimo mnogo izkušenj, spoznanj, razočaranj, trpljenja,veselja, smeha in solza, če imaš nekoga močno rad nam nekdo ne more vzeti tisto za kar se trudimo, ljudje s katerimi se ne razumemo bi nam raje porušili svet a mi se ne pustimo da bi nam vzeli najpomenbnejše in najpomenbnejše je UPANJE DRUG V DRUGEGA!!
Najraje hodimo tja, kjer nam je najlepše kjer so najlepši sončni zahodi, tja kjer galebi poletijo daleč stran nad širnim morjem, tam, kjer se sliši le val morja. Vsem želim, da vaša ljubezen nikoli ne mine, da ostane večna, da vam pot da vaše največje bogastvo, ki si ga tako želite. Nikoli in nikdar ne dovolite, da vam nekdo vzame UPANJE IN SREČO!!

slika

Komentarji 0

če želiš komentirati, se

Vpiši email osebe, ki ji želiš priporočiti ogled bloga.
stalna povezavaZa nadaljevanje se prijavi

Za prijavo uporabi Facebook

Facebook prijava

Za prijavo uporabi geslo

Samodejna prijavapozabljeno geslo včlanitev