Yu-gi-oh karte

29. april 2011 ob 00:41 | 1124
Yu-Gi-Oh! pripoveduje zgodbo o Yugi, krajše od povprečja gimnazijec, ki je bil zaradi razdrobljenih koščkov
egipčanskega artefakta, Millennium Puzzle, njegov dedek. Ob sestavljanju sestavljanke, se je imel z drugo osebnostjo, ki je kasneje pokazala, da je duh 3000-year-old Faraon (5000 let stari v angleškem anime) Atem pozval, brez spomina svojega časa. Kot zgodba gre naprej, dva od njih (skupaj s prijatelji Yugi's), poskusite najti skrivnost izgubljene spomine faraonu in njegovo ime, z Duel Monsters igro s kartami, ki vedno prevladujejo ozadje ali ploskve napravo.


slika 294105


Yu-Gi-Oh! GX, je 10 let po prvi seriji, ni bila tako priljubljena kot prvi seriji. Iz tega sledi, je zgodba o Jaden Yuki (Judai Yuki v japonski različici), nadarjeni mladi duelist, ki je naveden na kartici "Winged Kuriboh", ki ga zdaj-odraslih Yugi pred vpisom Jaden za Duel Academy (Duel Academia v japonski različici), elitistične dijaški dom, ki ga Seto Kaiba. Jaden (ki dobi nizke ocene v njegovem sprejemu preskusi), ki se nahaja v spalnicah Slifer Red (Osiris Red), ki je rezervirana za študente z najnižjo razrede. Zgodba se nadaljuje, kakor je Jaden sooča z izzivi iz različnih študentov v Duel Academy. Kasneje se znajde zapletli v spor v zvezi z skrite skrivnosti akademije.

Yu-Gi-Oh! 5Ds je postavljena v daljni prihodnosti, kjer prebivalci revščino obsojene mestecu Satellite zagotoviti delovno silo za ohranitev utopija imenovanega novega Domino City (Neo Domino City v japonski različici), futuristično različico izmišljena japonske prestolnice pozval Domino City kjer so nekateri od dogodkov original Yu-Gi-Oh! zgodila. Zgodba se osredotoča na pet znakov, znan kot Podpisniki, ki so znamenj pri čemer en del pošast imenovano Crimson Dragon (ki so shranjene na svetu v preteklosti, zaradi pozidave demoni znan kot Immortals zemeljskih v zemljo kot Nazca Lines). Glavni lik, imenovan Yusei Fudo je Signer. Vsak Signer je edinstven zmaj pošast. V kasnejših epizod, ko se borijo Dark Podpisniki-duelists, ki poskušajo oživiti zemeljskih Immortals, in Ylliaster -, ki načrtujejo, da se uniči New Domino City, da bi na novo prihodnost.

slika 294106


Yu-Gi-Oh! Zexal osredotoča na dečka z imenom Yuma Tsukumo, katerih življenje v Duel spremembe akademiji, ko sreča skrivnostnega duha imenom Astral, ki išče serijo Exceed kartic Monster znan kot številke.

Zgodnje poglavjih Yu-Gi-Oh! značilnost različnih iger, ampak iz Duelist loka dalje kraljestvu, se je pozornost preusmerila na igra s kartami imenovano Duel Monsters. Duel Monsters se igra z holografsko sliko sistema, ki ga Seto Kaiba (po svoji prvi tekmi v Yugi). V prvi seriji manga in anime, so bile te začetku izvede na mize, z uporabo holografski cevi, medtem ko je druga serija anime porabi ogromno holografski polja. Začenši z lok Battle City, (kakor tudi vrsta, ki je sledila), dvoboji se izvaja z uporabo prenosnih Duel diski, ki ga je izumil Seto Kaiba, ki omogoča, da kjerkoli se zgodi dvobojih.
Znaki
Glavni članek: Seznam Yu-Gi-Oh! znake

Glavne like Yu-Gi-Oh! (Vse anime, manga in filmi, razen Yu-Gi-Oh! GX in Yu-Gi-Oh! 5D's), so Yugi Mutou (pira Yugi Muto v angleškem anime), strokovnjak sramežljiv, čistega srca gimnazijec in igre na srečo, ki ima starodavne egiptovske relikt pozval Millennium Puzzle. Še en lik je imenovan Nameless Faraon ali Dark Yugi (znan tudi kot Dark Yugi, "drugi Yugi" in končno "Atem", slednja je njegovo pravo ime, je pokazala šele ob koncu serije), temnejše osebnost, ki v Millennium Puzzle. najboljša Yugi prijatelji, Katsuya Jonouchi (Joey Wheeler v angleškem jeziku anime različicah), Anzu Mazaki (Téa Gardner) in Hiroto Honda (Tristan Taylor), so tudi glavni liki, kot tudi glavni tekmec Yugi je, Seto Kaiba.

Glavni lik Yu-Gi-Oh! GX je Jaden Yuki (Judai Yuki v japonski različici), odločen fant, ki ima veliko talentov v Duel Monsters. Prav tako lahko komunicira z duhovi nekaterimi karticami.


slika 294103slika 294104


Glavni lik Yu-Gi-Oh! 5D je Satellite rezident Yusei Fudo, genij duelist in Signer (to se jim Zgodba se osredotoča okoli). Njegov tekmec je drugo Signer imenom Jack Atlas, ki je izdal Yusei in njegovi prijatelji, da bi ven Satellite. Drugi pomembni znaki so Rex Goodwin, ki vodi organizacijo prizadeva oživiti Crimson Dragon, Akiza, drugi Signer in psihično duelist, ki trpi za razcepljene osebnosti, in twin brate in sestre Luna in Leo, nekdanji ki je prav takoslika 294098slika 294102


Monsters Duel same (kot primarni boj agentov v kartico seriji dvobojev), pridejo v poštev kot znake od časa do časa, še posebej Kuriboh, Dark Magician, Dark Magician Girl, Jinzo in Ojama Trio. Na splošno Duel Monsters kot egiptovski bog Cards, Legendary Dragons, Sacred Beast kartice in pet zmaji 5D so veliko pomembnejše v različnih zgodbah, namesto drugih Duel Monsters.


slika 294100slika 294101slika 294099

Komentarji 0

če želiš komentirati, se

Vpiši email osebe, ki ji želiš priporočiti ogled bloga.
stalna povezavaZa nadaljevanje se prijavi

Za prijavo uporabi Facebook

Facebook prijava

Za prijavo uporabi geslo

Samodejna prijavapozabljeno geslo včlanitev