Jezus in Mojzes na partiji golfa

15. september 2014 ob 17:10 | 150
Mojzes in Jezus sta se na lep pomladni dan lotila golfa ...

Mojzes je bil prvi na vrsti. Dobro je zadel žogico, ta je letela daleč in dobro pristala. A zlomka, odkotalila se je naravnost proti vodi. Mojzes hitro dvigne svojo palico, voda se je razmaknila na pol in žogica se je varno odkotalila na drugo stran. Zadetek!

Zdaj je bil na vrsti Jezus – prav tako je dobro zadel žogico, a tudi njemu je zavila prav v isto smer k vodi. Pristala je prav na sredini jezera in nekako lebdela nad vodo. Jezus je, meni nič, tebi nič, enostavno stopil na vodo in žogico odkotalil na travo, naprej do luknje.

Tretji igralec je vstal in usekal žogico, ki je zletela čez ograjo in naravnost proti bližnji ulici, kjer se je odbila od tovornjaka in zadela bližnje drevo. Od tu se je odbila na streho kolibe v bližini in se odkotalila navzdol po žlebu in nato po odtoku do steze na golf igrišču in spet naprej k istemu jezeru ...

Na poti do jezerca pa je žogica zadela še ob kamen in se odbila čez vodo in pristala na lokvanju. Naenkrat je na lokvanj skočila žaba in žogico pojedla. Ravno v tem trenutku je priletel še orel, zagrabil žabo in odletel. Ko sta letela čez zelenico, je žaba kriknila od strahu in izpljunila žogico, ki je padla naravnost v luknjo na golf igrišču.

Mojzes se je obrnil k Jezusu in rekel: »Resnično sovražim igrati golf s tvojim očetom!!!«

Komentarji 0

če želiš komentirati, se

Vpiši email osebe, ki ji želiš priporočiti ogled bloga.
stalna povezavaZa nadaljevanje se prijavi

Za prijavo uporabi Facebook

Facebook prijava

Za prijavo uporabi geslo

Samodejna prijavapozabljeno geslo včlanitev