kategorije

KRIVICA vpije po pravici

30. november 2009 ob 12:13 | 6091

spoštovani prijatelji, člani portala, vodstvo in lastnik portala..

tisti, ki me poznate že dlje časa, imate o meni svoje mnenje, za katerega sem prepričana, da je dobro, predvsem primerno mojemu članstvu in delovanju na portalu.. predvsem rezultatom mojega dela tako v videjih, slikah, kot v blogih in komentarjih..

vse bolj dinamično in čedalje močneje prihaja do različnih zapletov na komunikacijah med člani..

ko sem o tem razmišljala sem ugotovila, da gre za zelo pomemben razlog, ki se nahaja v čedalje manjši prisotnosti osebne morale in kulture posameznih članov in skupin, kar je zopet posledica njihove mladosti ter neizkušenosti, predvsem nezavedanja, da delujejo na multi medijskem prostoru, kot se portal uradno imenuje, pri čemer dobivajo nove zagone, za nove napade (beri izpade) v vzroku, da so neznani javnosti, torej skriti za ikonami in psevdonimi, kakor tudi iz razloga, ker se med seboj podpirajo, saj ni kontrole nad njihovimi izpadi..

tu ste, spoštovani tintin, naredili in delate veliko napako, ki je zopet posledična vašemu pojmovanju o kvaliteti dela na portalu..

ni več meril, in ni več tiste palice (beri pravila), da bi nekdo upošteval potrebne tolerance, ki so nujne in prisotne na vseh ostalih portalih..

vašega dela vas ne bom učila, ker to ni moja naloga, niti področje, vendar si dovolim reči, da slabo poznate povprečno ali povprečje starosti članov portala..

prepričana sem, da je pomanjkanje kulture posameznih skupin, (članov portala) na doslej najnižji ravni in posledično je priznavanje motiviranih in sposobnih, uspešnih, povprečno starejših članov (tu mislim na starost od 35 let dalje) na doslej najnižji točki, s čimer se je še enkrat potrdilo stoletno pravilo, da kvaliteta pada na račun kvantitete (kvantiteta =količina )..

sprašujem se, kdo je tvorec ideje o nagrajevanju in priznanju NAJ KOMENTATORJA?
sprašujem se, zakaj ste zadevo izpeljali tako nestrokovno in neorganizirano?
sprašujem se več stvari, kar je normalno..
tako se sprašujem, v čem je razlika med menoj in recimo uporabnikom nanisimi-jem?
je to delo obeh na portalu? so to rezultati obeh na portalu?
je to njegovo sodelovanje v klepetih, kjer je možno prebrati njegovo razmišljanje?

ali imate dovolj znanja v vodstvu, da razumete, da si nekateri pač želimo, pričakujemo in zaslužimo priznanje, ki nam gre po rezultatih?

je težko napisati na straneh mojvideo.com, da si nekdo zasluži priznanje in zakaj?

stvar nekaj minut?

vaš žur je vaša stvar, oprostite, moje mnenje in mnenje mnogih pa je, da je to FARSA mladih, na katerih sicer naj bi svet stal in PORTAL TUDI.

vaša stvar je, kdo bo igral na ŽURU, a dopustite možnost, da tovrstna glasba ne, more biti všeč večini, odvisno, kaj pod večino štejemo?

me res zanima, v procentih koliko članov in članic je bilo na vašem žuru od vseh tistih članov in članic, ki so tu na tem portalu vpisani-prijavljeni?

zato sem bila toliko bolj presenečena (neugodno), ko sem si posnetek ogledala, večkrat, pa ne zato, ker bi bil dober-nasprotno..

ko boste delali tako, da vas bomo spoštovali, vas bomo spoštovali, kot moram jaz delati tako, da me drugi spoštujejo..

nič prej, nič kasneje, verjetno pa nikoli..

z 3. rojstnim dnem tega portala mojvideo.com storila se mi je krivica.na žuru sem bila javno omenjena, v videu-žur ni te izjave posnetka..


video-žur najdete na strani SKUPNOST..


da sem NAJ KOMENTATOR ZA NAJVEČ OBJAVLJENIH KOMENTARJEV NA VIDEE, SLIKE IN BLOGE, se pravi jaz – uporabnica sponka.com

ker pa sem bila odsotna iz žura ste za moje zasluženo delo - PRIZNANJE podelili uporabniku nanisimi-ju.http://www.mojvideo.com/uporabnik/nanisimi/slika/slika-163067/163067

slika
tu se vprašam? imam uporabnika nanisimi-ja na moji listi prijateljev, le kako je mogel sprejeti nagrado PRIZNANJE, če ni lastnik iz tega naslova? pred dnevi nazaj sem na njegovo osebno stran zapisala;

na počutju zraven njegove slike nanisimi
»uredi« je njegov zapis;


(kopijo sem shranila in tu jo lepim-paste)


če
slučajno
whisky
vpraša kje
sem .... mu
povejte da

sponka.com|3 minute nazaj

da nadaljujem, polovico stavka nanisimi si izbrisal na tvojem počutju.. Če slučajno whisky vpraša kje sem... mu povejte da GLANCAM PRIZNANJE..

le kako si mogel sprejeti, če se glasi PRIZNANJE na mene. mojo odsotnost si izkoristil za svojo slavo, ki ni tvoja. le kako si to mogel storiti - in sprejeti PRIZNANJE? ti da tvoja vest mir?..
-------------------------------------------

vam dragi člani in drage članke dajem v vednost; na moj odgovor, mi nič ni odgovoril. le moj zapis je nanisimi izbrisal iz svoje osebne strani.

nanisimi, če še tako »glancas« to PRIZNANJE, nikoli ne boš moral izbrisati, iz podzavesti se ti bo vedno ob pogledu na to sliko PRIZNANJE izpisalo moje uporabniško ime; sponka.com..

kar si ti nanisimi mi storil kakor tudi vodilni mojvideo.com, lastnik portala tintin, nimate opravičila, ne glede na to, da ste mu dali meni namenjeno PRIZNANJE. nanisimi tega jaz nobenemu drugemu ne bi mogla storiti in sprejeti nagrado PRIZNANJE in jo vzeti za svoje. le kam je šel tvoj razum?

portal postaja prizorišče zmešnjav, kjer je vse več prenesenih videjev iz ostalih portalov, komentarji pa so na vse nižji ravni še dostojnega, komaj primernega in daleč od iskrenega..

mojvideo.com, lastnik portala tintin vzrok moje odsotnosti ni merilo, da ne bi smela prejeti za zasluženo delo tega PRIZNANJA nagrade, saj v vaših računalnikih sem zapisana – kot prva – z največ objavljenih komentarjih na videih, slikah in blogih. po teh kriterijih to nagrajevanje bi morali nasloviti v prave roke, se pravi meni – članici sponka.com..

iz moje strani gledano, postavite se na moje stališče - mojvideo.com, lastnik portala tintin storili ste mi krivico. na podlagi vašega vabila-žur ste vedeli z mojim odgovorom, da ne bom prisotna na žuru. v vabilu pod program žura ni pisalo, da bo nagrajevanje, kar bi me morali po vseh pravilih obvestiti.nikoli nisem hlastala za nikakršno PRIZNANJE iz vaše strani. s svojim delom SEM VEDNO DOBRO VOLJO NA PORTAL PRINAŠALA. ljudi tolažila, učila, spodbujala, da so postali super člani. nikoli nisem bila negativna osebnost.. še sami ste lastnik portala tintin mi kdaj na osebni pošti dobro zapisali.

s tem ravnanjem, kar se je tu vse zakuhalo z nepoštenjem do mene, lastnik portala tintin kot vaše podjetje mojvideo.com storili ste mi krivico.

hvala za grenak priokus.. posledičnemu temu dogodku bom razmislila o smotrnosti nadaljnega dela na tem portalu.. volja je poleg znanja bistveni pogoj za uspešno, kvalitetno delo.. volje pa nimam več takšne, kot bi jo potrebovala.

v mojem sporočilu lastnik portala tintin ste obljubili, da boste mi podali odgovor – zapisali ste; vam bom vse lepo še enkrat pojasnil, samo da si vzamem nekaj časa in vam napišem, do danes nisem dobila pojasnila..

naj javnost končno izve vso resnico.s spoštovanjem vsem lep pozdrav..

Komentarji 209

če želiš komentirati, se
gizmus
9 let nazaj

hehe...že dolgo se nisem tolko nasmejal

nanisimi
nanisimi10 let nazaj

evo vrnu sem priznanje in dobil pulover :D

evastraz
10 let nazaj

joj kako se lahko kregate na internetu :ooo

Davor
12 let nazaj

V Vojni In Ljubezni Je Vse Dovoljeno

V---
V---12 let nazaj

Me ni blo gor, tako da ne morem cesar koli komentirat, ker nimam pregleda celotnega dogajanja... Na prebrane komentarje pa se ne bom zanasala, ker so le del tega kar je blo kle gor . Je pa tako krivica in pravica del zivljenja, tako pac ni "mogoce" veliko spremenit...

ibaranj3
13 let nazaj

Zelo z občutkom si napisala,in tako je tudi res.

sponka.com
sponka.com13 let nazaj

..ibaranj3 hvala, me veseli. lp;))..

zvezdica38
zvezdica3813 let nazaj

SPONKA.COM MI TE IMAMO RADI TAKKSNA KAKOR SI SMO TVOJI PRIJATELJI NA DRUGE SE PA NE UZERAJ MISLI SI SVOJE KDOR MOLCI SE DEVETIM ODGOVORI NAJ SE PA MED SEBOJ KREGAJO SAJ VES PREGOVOR PRAVI KDOR JAMU KOPLJE DRUGIM NAVADNO SAM VANJO PADE TUDI TISTI KO TI SEDAJ MECEJO POLENA POD NOGE SE ZA NJIH NAMAKA BOZJA SIBA

sponka.com
sponka.com13 let nazaj

..zvezdica38 hvala, lepo si zapisala, lp..

GRCNARKA
GRCNARKA13 let nazaj

Malce pozno se vključujem v dogajanje na tej strani, vedi, da vedno podpiram vse kar je dobrega in pozitivnega na tej strani, saj to je portal PRIJATELJSTVA in to naj tudi ostane

sponka.com
sponka.com13 let nazaj

..GRCNARKA hvala, lp..

Anna45
13 let nazaj

sponka...
mi te imamo radi, ne glede na to...ali imaš tisti papir ali ne...
vemo kaj vse si naredila za nas...kako velikokrat si nas pocrkljala in vemo koliko truda si uložila, da si nas lahko razvajala...
si naša - si v naših srcih in to pomeni več od vseh papirjev, ki naj jih imajo kar drugi, saj ti jih ne rabiš....

SPONKA - HVALA TI, IZ SRCA ZA VSE...

je pa res nefer in nepošteno, da je prišlo do tega...
svetujem, da drugič takih podelitev, ki ranjujejo srca, sploh ni....

sponka.com
sponka.com13 let nazaj

Anna45 hvala, se strinjam s teboj, enako se istovetim z vami. vsako poštenje nekaj velja. kdor tega nima v sebi, prinese veliko gorja.

hvala mati naravi, da dala mi je dobroto srca. še vedno bom to veselje delila med vami dokler bo to moja želja, nihče mi je ne bo kratil. niti z žaljenjem, niti s posmehom, niti z lažjo itd.., me ne bo spravil na rob obupa. komur je mar, naj bo z menoj, komur ni, naj gre svojo pot. naj mu bo lahka. to je moja želja.

papir zame ni merilo, zame je merilo iskrenost. ker je tu ni bilo, zato sem povedala v besedni obliki tiho na glas. tu je moje zadoščenje..

Anna45
Anna4513 let nazaj

lepo si napisala in KAR JE RES, JE RES...

sponka.com
sponka.com13 let nazaj

..Anna45 hvala, in KAR JE RES, JE RES..

zaklinca
13 let nazaj

SUPER napisano, maš prau, sem s tabo;)))

sponka.com
sponka.com13 let nazaj

..zaklinca hvala, lp;))..

ABUJA
13 let nazaj

Oprosti za malo pozen odgovor. Kot veš sem zadnje čase bolj malo na portalu. Pritegnil me je naslov bloga"Krivica išče resnico"-še kako resničen rek. Po prebiranju zapisanega in nekaj odgovorov sem se malo zamislila in lahko rečem, da se popolnoma strinjam s teboj in te podpiram.
Čeprav sem kratek čas članica portala MV, tudi meni marsikaj ni preveč všeč. Tako si pogledam in odgovorim na prejeto pošto in avtorske videe nekaterih članov portala, vsi tudi niso moji prijatelji, ostalo pa preskočim.
Karkoli se že dogaja v ozadju, s čimer pač nisem na tekočem, menim, da zadnji in v blogu opisani postopki vodstva portala MV niso korektni, kot tudi ne nekateri zapisi.
Menim, da se ti je zgodila krivica. Vsaj javno opravičilo bi bilo potrebno.
Žaljivih in neumestnih komentarjev si res ne zaslužiš. Kar se prijateljstva tiče, ti lahko rečem samo hvala za vso pomoč in vzpodbudo in mislim, da nisem edina. Želim ti mirno in tako inovativno ustvarjanje še naprej....

sponka.com
sponka.com13 let nazaj

..ABUJA hvala, lp..

buki_73
13 let nazaj

Ja, od maja pa do sedaj me ni bilo, ker itak so me takrat blokirali ... se ve na čigavo tečnarjenje.. ko sem tebi sponka v ''obraz''povedal kakšna si... Bila sva prijatelja, a se je skazilo zato, ker sem te spoznal že takrat kakšna si...žal nekateri so rabili dlje časa. Jaz sem tudi skritiziral vse glavne tukaj, jim napisal glede ocen svoje, ker ni bilo pravično, da so se dajali namenoma cveki zaradi raznih zamer itd...in nazadnje sem dobil še ''nož v hrbet''..še od ene druge najboljše prijatelce tukaj pa čeprav sem ji bil vedno v oporo...lahko bi tud napisal katera je ta oseba, a ne grem dreka mešat.. Zato tudi se nisem ''vrnil'' nazaj in tudi po tem, ko napišem to, me ne bo, pa čeprav sem pustil tukaj nekaj krasnih prijateljev, ki bi jim z veseljem še komentiral itd.. Jim pa sporočam ob tej priliki, da, če nebi bilo toliko nevoščljivosti tukaj pa vsega, bi se z veseljem vrnil in bil z vami...žal je bolje, tako kot je..

Sedaj pa k tebi sponka... Če bi ti res s tako ljubeznijo, delala videe in komentirala kot praviš, te nebi sedaj bolelo to ker nisi prva in dobila tega.. Že takrat sem ti napisal, da tebi je to tekmovanje in v dokazovanje .. zato si sposobna vrednote in tudi člane teptat po MV...Hvala bogu da so te vsaj nekateri spoznali-takrat mi je malokdo verjel, ko sem napisal kakšna si, a sem vedel, da enkrat bo prišel dan za tebe dvolična sponka.com.
Na jetra mi je šla stanka5 takrat, ko je napisala kar pač je napisala, ko sem nekaj...pa pustimo tisto.. tukaj ji dam prav sedaj, kar je napisala. Zakaj ji dam prav?? Zato, ker nisem zaslepljen s tekmovanjem in vem kaj je prav za razliko od tebe, ki imaš po tvoje vedno prav..pa tudi zato ji dam prav, ker zame ni važno al je to ''prijatelj'' ali pa ''sovražnik'' mu dam prav, če ima prav. Če pa nima pa tudi to na glas povem vsakomur..pa čeprav jih dobim pol velikokrat zaradi tega po ''buči''. Sprijazni se s tem, da je to nagrada za najbolj izvirne komentarje tudi...tvoji pa ne moreš ravno rečt da so bili izvirni..in s hvala me veseli in vse je v celoti ...sem ti že takrat dal vedeti, da nisi izvirna..pa si raje trmasto vztrajala naprej.. Zato mislim da je nanisimi res bil krasen komentator...hehe, pa tudi jaz po besedah nekaterih nisem bil slab, pa zato ne pričakujem nikoli nobene nagrade hehe.. Nanisimi se je vedno potrudil in tudi izbrskal kake podatke, da je napisal pod video.. Še danes vidim njegov komentar ali karkoli je že bilo tisto o pokojnemu pevcu Beneških fantov Ediju Bukovacu...Moram pa tudi priznat, da si zelo dobro sestavila blog, če pomislim na tvoj dosedanji ''stil''. Pa pustimo to..ker itak si mislim kdo ga je sestavil...
Potrudi se malo bolj še z izvirnimi komentarji, pa na 4 obletnico bo pisalo tvoje ime- ti ne bom čisto nič zavidal...in mislim da tudi nanisimi ne. Sponka, ne tekmuj s takimi rečmi tukaj, ampak s kakšnimi bolj življenjskega pomena...Ravno te dni govorijo o odvisnosti od pijače..pa računalnika tudi, če si poslušala..

Pozdrav vsem prijateljem-pogrešam vas vse, katere sem imel med prijatelji...žal mi je po eni strani, da se je končalo tako takrat..

nanisimi
nanisimi13 let nazaj

CCCCCCCCCCCC :P

sponka.com
sponka.com13 let nazaj

..pozdravljen buki_73 kar si zapisal od tega ni čisto nič res. živiš v eni veliki zmoti. nisem te ne v dejanjih, ne v besedah, niti z eno samcato besedo žalila, ali kaj napačnega storila. zašel si sam v svoje vode. ne sodimi mi, česar nisem kriva.

bodi srečen med s svojimi prijatelji..

deni42
deni4213 let nazaj

NEMAŠ TI POJMA NI ŠTA SE DEŠAVA,NI TKO JE U PRAVU A TKO JE U KRIVU,PADNEŠ SA NEBA NA MOJVIDEO PORTAL I IDEŠ PISATI SPONKI TKO JE BOLJI A TKO LOŠIJI KOMENTATOR..POTRUDI SE TI RADITI VIDEE,SLIKATI I SPREMATI FOTOGRAFIJE,NA OSOBNU STRANICU PA ONDA BUDI NEKA"FACA"DA DAJEŠ DRUGIMA NEKE SAVJETE I SVOJA MIŠLJENJA KO POJEDINE OSOBE KOJE SU OKRENULE LEĐA SRAMOTNO SPONKI KOJA JE BILA NAJ-KOMENTATOR MV-PORTALA ZA 2009'GODINU..DA JA OSOBNO IMAM VREMENA ZA PISANJE LIJEPO BI VAM SVE STRUČNO OBJASNIO JER KAO NOVINAR ITEKAKO IMAM ISKUSTVA U TOM POGLEDU,A NAJVIŠE MRZIM U ŽIVOTU NEPRAVDU,KOJU JE SPONKA DOŽIVJELA..ALI BITI ČE ONA DOBRO I PONOSNO JER JE U PRAVU..A DOBRO SE DOBRIM VRAČA,A ZLO ZLIM..

buki_73
buki_7313 let nazaj

Deni42, če si že na SLOVENSKEM portalu, se pa malo bolj potrudi in piši SLOVENSKO, ker jaz nočem takim kot si ti na hrvaščino odgovarjat:-))...zakaj bi vedno mi slovenčki se nekaj trudili, vi pa arogantno naš jezik zaničevali..že tako izginja naš jezik. Povem ti pa to, da si fajn v temo brcnil...sedaj pa blasterota prosi za prevod.. ti ga bo rade volje dal:-))


Sponka ne bom ti nič kaj dosti, ker ti si postala postopoma vzvišana do te mere, da sploh ne veš kaj je prav in kaj ni..Sedaj bi rada priznanje, čez pol leta bi rada že plačilo za to, čez leto bi že diktirala, da se ti moramo vsi klanjat in ti dajati obvezno petice. Ti bi pa še naprej sama sebi in ostalim dajala enolične komentarje...in to zato, ker si preponosna na sebe in misliš, da si te tri različne kratke >>stavčiče

buki_73
buki_7313 let nazaj

...stavčiče pogruntala sama ti. Pa tudi, če pogledamo radodarnost od tebe, ko si prav štela, da ja komu nebi vrnila več ocen in komentarjev, je slika jasna takoj..pa še bi lahko našteval, a se mi ne da...

Saj nazaj vpisal sem se največ zato, da podprem človeka, ki je vedno rad lepo pokomentiral in mi nikoli nič težil, ne pa zato, da bi se s tabo ali kom prerekal kaj...Pa saj vem, da ima dovolj prijateljev da ga podpro, ampak vseeno mi je šlo to prav na živce, kako ''vzvišano'' kar nekaj zahtevaš za neka prostovoljna dejanja, da enostavno nisem mogel prefiltrirati to:-)..pa tudi zato ga podpiram, ker v nasprotnem primeru bi se sam sebi zagnusil kakšna rit sem do vredu človeka..

Hvala, bom srečen med njimi. Nimam jih veliko za razliko od tebe, a kar jih imam so pa res krasni...riti pa itak kmalu naženem čim dlje stran od sebe, da mi ne smrdijo pred nosom:-) Mislim pa, da tvoj res pravi prijatelj je samo ''škatla'' v katero boš gledala, ko boš to brala...žal.
Lp

sponka.com
sponka.com13 let nazaj

..pozdravljen buki_73 ne podtikaj mi tvoja razmišljanja, to so tvoja, niso moja, ne v dejanjih, ne v mislih. lp..

sponka.com
sponka.com13 let nazaj

..deni42 hvala, lp..

skrivaneki
skrivaneki13 let nazaj

Če bi prijateljstvo znalo govoriti,bi ti reklo:
Pravi prijatelj je natanko tak,kot si ti!NE SPREMINJAJ SE !!!

sponka.com
sponka.com13 let nazaj

..skrivaneki hvala, lp..

nanisimi
nanisimi13 let nazaj

prejle sem pisal na dolgo in široko pa se mi je vse zbrisalo (hvala bogu)
no tako jaz bom počasi zaključil s to šarado vi lahko še kaj napišete
če pa česa ne veste me pa le vprašajte ....
kot je meni draga oseba (ne nisi mi privlačen :P) zapisal... ne se preveč
obremenjevat s tem in odgovarjat na provokacije pusti naj gre naprej
se bojo že utrudili.... no in tako bom tudi storil
P.S. aja pa za nobeno stvar ki sem jo napisal mi ni žal še vedno stojim za vsem
lahko noč ....

BenySLO
13 let nazaj

najprej sploh nisem mislil prebrati a ko sem malo bol pogledal me je pritegnilo in se popolnoma strinjam

sponka.com
sponka.com13 let nazaj

..BenySLO hvala, lp..

Anja97
13 let nazaj

prav iimaš

dule82
dule8213 let nazaj

kar je res je res!

sponka.com
sponka.com13 let nazaj

..Anja97 hvala, lp..

freddypratneker
13 let nazaj

pravilno si napisala pa kar tako naprej(LE ČEVLJE SODI NAJ KOPITAR) Prijatelj FREDDY

sponka.com
sponka.com13 let nazaj

..freddypratneker, prijatelj FREDDY hvala, lp..

MLADI
13 let nazaj

LEPO SI NAPISALA TEŠKO SE TI BOJO OPRAVIČILI !

sponka.com
sponka.com13 let nazaj

..MLADI hvala, lp..

fealing
13 let nazaj

Hm ne vem kaj naj rečem nekateri pišete žaljivo in predvsem pljuvate po nekaterih članih to se mi ne zdi pošteno od vas.Zaradi nekaterih ki ste zelo nesramni in sovražno nastrojeno člani odhajajo z portala.
Pač moje mišlenje je če je vse se da na lep način pogovorit in da z tem ne užalimo nikogar.
Sponka.com sem na tvoji strani in želim ti še veliko lepih del.

sponka.com
sponka.com13 let nazaj

..fealing hvala, velja, se bom potrudila..

dule82
13 let nazaj

MEN GRE NA JOK KO SAM BEREM;S

sponka.com
sponka.com13 let nazaj

..dule82 lepo te prosim, ne jokaj, no..

nanisimi
nanisimi13 let nazaj

to je bil namen tega lepljenja LETANCINEGA BLOGA... (druga plat medalje,ker tu gor so komentarji samo tistih ki jih še nisi blokirala) sem pa opazil da imaš med prijateli kar nekaj resnih bolnikov , pa to ni žalitev..... saj razumem da me nekdo briše z seznama prijateljev ,da gre pa brisat še vse moje komentarje ( takšne pohvalne ) z vseh videov to pa je bolno ...... pa pustimo to
važno je to da se ti na tem mestu zahvaljujem za vse kar si dobrega naredila zame (mislim to reklamno kampanijo) po tvoji zaslugi bodo še ostali vedeli zame
lepo se že veselim sklepanja novih prijateljstev ....
ena stvar pa mi ni jasna kakšne vrste ljudje podpirajo popolno neznanko
na portalu ..... nimaš slike , nimaš imena ,nimaš starosti kaj sploh imaš
na profilu eno knoflo že od samega začetka in to je to
jaz imam svoje karte odkrite se pravi ,da stojim za tem kar rečem
to ti ne morš trditi zase... a ne (si misliš pri sebi kaj me briga če bo šlo kaj narobe saj ne bo nihče vedel kdo sem ) se pravi tudi če izrečem žalitev naperjeno proti tebi... jo izrečem samo imenu (vzdevku) in spet ne moreš dokazati da si to ti
prav nasprotno ko pa ti začneš govoriti in ščuvati ljudi proti meni... je pa to
ZELO ZELO OSEBNO ker veš komu govoriš ali ni tako SPONKA.COM ali kdorkoli pač si
smešno je da vsi ki so stopili na tvojo(pravično) stran so me v glavnem brisali
samo midva ki naj bi bila sovražnika št 1 še nisva razdrla prijateljstva
kako so ljudje lahko zavedeni .....
v glavnem ko bom o tebi vedel kaj več bova komunicirala dalje... jaz bom za
mojimi izrečenimi besedami vedno stal....

JAVNO TE POZIVAM!!!! PREDSTAVI SE PA TI BODO LJUDJE VERJELI
PRI MOJIH KOMENTARJIH JE VEDNO ZRAVEN MOJ OBRAZ PA KAKRŠEN KOLI JE
JE RESNIČEN !!!!!!!

klepetulja
klepetulja13 let nazaj

Če misliš, da smo bolniki vsi, ki smo sponkini prijatelji, potem se s tabo človek res težko pogovarja. HAALLLLOOOOO!!!!

sponka.com
sponka.com13 let nazaj

..en račun, eno uporabniško ime, ena slika, z enakim osebnim poštenim značajem kot ga imam v realnem svetu sem prišla tudi na ta virtualni portal-glej datum. vsem nam omogoča (le ozri se na okoli), da si vsak po svoji presoji da sliko, le da ne gre v škodo. ker pa ni škodoželna moja slika na osebni strani, še vedno ostaja v nadalje. te pravice mi ne moreš kratiti.

tvoja slika na tvoji osebni strani je tvoja odločitev, kolikor se boš razkril je tudi tvoja stvar.

nobenega ne »ščuvam« proti tebi. tu sem javno napisala BLOG.

da prijatelje izgubljaš, tvoje besede o tebi mnogo jim povedo, pa ne le na mojem blogu, kamor koli se po portalu ozreš. včasih je dovolj, le ena napačna beseda..

dule82
13 let nazaj

remo kostanj pečit in ti podelimo drui uporabniki to priznanje sam bo na navadnem listu

sponka.com
sponka.com13 let nazaj

..dule82 dobra družba in pečenje kostanja prinaša veselje, lp..

lunica45
13 let nazaj

no nevem kaj naj komentiram ker praktično zadeve ne poznam dobro če si priznanje za komentarje zaslužiš ti pa ga nisi dobila zato ker nisi bil na žuru potem je to res krivično

sponka.com
sponka.com13 let nazaj

..lunica45 hvala, lp..

zoro5
13 let nazaj

Prijateljica moja...podpiram te,prav imaš.Tu bi trebalo veliko tega spremenit,ampak...portal bi moro bit malo bolj resen,itn.Pozdrev !!!

sponka.com
sponka.com13 let nazaj

..zoro5 hvala, lp..

jappa
13 let nazaj

..pazljivo sem prebral sponkin blog...in kakorkoli obrneš,ma ženska praw..kar je še najhuje,mislim,zelo grdo....vodstvo al nevem kwa ste za eni ...norčujete se iz nje...CCCCCC.....(nedaj malim ljudem oblast)......vsaj opravičite se ji za napako....drugače ostanete loleki ceu živleje...to z moje strani..ne zanima me več....exit..

sponka.com
sponka.com13 let nazaj

..jappa hvala, lp..

trnvpeti
trnvpeti13 let nazaj

Tu dam roko takoj!!!!

nanisimi
nanisimi13 let nazaj

Potem pa ti meni govoriš da jaz brišem komentarje
ODRASTI ŽE

sponka.com
sponka.com13 let nazaj

..nanisimi nisi zapisal nikakršnega komentarja, si pod moj blog KRIVICA vpije po pravici v komentarje.. copy-paste blog PRAVICA vpije po KRIVCU, katerega je napisal letanca - meni v posmeh.
in to naj bi bil nanisimi zgleden NAJ KOMENTATOR? itd..

macica
13 let nazaj

.no comment, pohvalim, vse kar mi je všeč, če mi kdo pošlje, drugače pa raje sploh ne pogledam ,za kakršnekoli pohvale tu na poratlu pa nimam pojma, pač tako je, nisem toliko prisotna..
Lepo se imej sponka....

sponka.com
sponka.com13 let nazaj

..macica hvala, tudi ti se imej lepo, lp..

zsotler
13 let nazaj

Sponka oprosti ker ti nisem takoj odgovoril na tvoj blogsem bil zaposlen cel dan z adaptacijo...Blog si odlično napisala in se s teboj v vsemu popolnoma strinjam...ne bomo mogli spremeniti človeški karakter in takih je ogromno tukaj,in nam ne preostane drugega kot da ...se veš izrek VZEMI ALI PUSTI...ALI SMO TUKAJ ALI SE SKENSLAMO .Uglavnom re rabiš te tudi potprem tudi javno ...Lepo se imej in ti želim lep in prijeten večer...prijatelj Zvone

sponka.com
sponka.com13 let nazaj

..zsotler hvala, lp prijatelj Zvone..

deni42
13 let nazaj

Sponka pravi i iskreni i pošteni članovi Mojvidea,drže ti stranu jer znaju da je tebi učinjena velika nepravda,od strane vodstva ovog portala MV,kao i nanisima koji očito ne zna što je BONTON jer da zna on i još neki drugi njegovi provokatori,priznali bi da nisu u pravu po mnogo čemu..TI SI SPONKA.COM NAJ-KOMENTATOR MOJVIDEA ZA 2009'GODINU po večini članova ovog portala...drži se hrabro i ne daj da te provociraju pojedine i muške i ženske osobe,sa svojim komentarima na tvojem blogu...dajem ti svoju punu podršku na tvojoj sam strani...lp..

sponka.com
sponka.com13 let nazaj

..deni42 hvala, lp..

urnebes
13 let nazaj

drama dramatična

urnebes
urnebes13 let nazaj

vse v celoti zajeto s pet

nanisimi
nanisimi13 let nazaj

DRAGI PRIJATELJ HVALA
VSE V CELOTI JE ZAJETO S5

dekle je po vodo šlo na visoke planine
dekle je po vodo šlo na visoke planine

vodo je ZAJEMALA je ribico ZAJELA
vodo je ZAJEMALA je ribico ZAJELA
samo tok urni to se ne ponavljam ampak je samo refren :D

Vpiši email osebe, ki ji želiš priporočiti ogled bloga.
stalna povezavaZa nadaljevanje se prijavi

Za prijavo uporabi Facebook

Facebook prijava

Za prijavo uporabi geslo

Samodejna prijavapozabljeno geslo včlanitev