Ko hodiš nad oblaki...

08. maj 2009 ob 21:11 | 430
..pazi na vsak svoj korak... Kako čudovita pesem. Rada jih poslušam. Pomirjajo me in nafilajo z energijo. Tako domači so mi. Se spomnim nekega koncerta... Fenomenalno. Samo oni znajo dati tisto energijo, ki je potrebna da vrhunec večera.

..jaz sem potnik brez imena.... včasih se počutim tudi jaz tako... nekdo, ki ne obstaja... Danes sem prebrala knjigo janje vidmar - šuterji. Priporočam.

..relativno hitro..šiba življene...kot, da sem včeraj stopila prvič v šolo. Vidim sošolce, ki me niso nikoli sprejeli medse, ker sem bila priseljenka. Vidim se v srednji šoli, kako skačem dol z zidu, ker je prišla kibla, vidim se težja za xx kil z mulcem v sebi in vidim se...

..smej se... rad gledam ko se smeješ... šele sedaj sem spoznala kaj je to nasmeh, smeh. Pred leti so me spraševali, če se sploh znam smejat. Žalostno.

...oprostite ne razumem... nisam odavde... Marsičesa ne razumem. Poleg raznih strokovnih področij, je tu še kup vsakdanjih stavri, ki jih ne razumem. Zakaj je treba čez naselje 120 , zakaj je treba skakt po ograji ker se vozi nekdo mimo kot raketa, zakaj je treba piti energijo in najedati človeku, zakaj se ljudje na znajo pogovarjati, zakaj vsi nekam bezlamo, eden mimo drugega... tisoč zakajev...

Zanimivo kako se lahko najdemo v besedilih pesmi, kako je le beseda potrebna, da začnemo razmišljati. In kako malo je potrebno da postanemo vsega naveličani. Ali v obratni smeri, kako malo je potrebno, da smo srečni.
Najbolj mi je pa všeč besedilo pesmi le naprej. Čista pozitiva. Otroci sonca...
Kdor ni ugotovil.... naslovi pesmi skupine dan d.

Komentarji 0

če želiš komentirati, se

Vpiši email osebe, ki ji želiš priporočiti ogled bloga.
stalna povezavaZa nadaljevanje se prijavi

Za prijavo uporabi Facebook

Facebook prijava

Za prijavo uporabi geslo

Samodejna prijavapozabljeno geslo včlanitev