Videi0

SVARUNKA ni dodala še nobenega videa

Komentarji 1

če želiš komentirati, se
SVARUNKA
SVARUNKA6 let nazaj

Gadafi (Muammar Muhammad Abu Minyar al-Gaddafi *1942+2011) je bil svoboden in ponosen sin ponosnega, svobodoljubnega, svobodomiselnega in svobodnega arabskega naroda, ki se ni uklonil svetovnim imperialističnim in hegemonističnim silam, njihovim nazorom in težnjam.

Zlo je prišlo z zahoda v obliki ZDA in zveze NATO, pri čemer ne gre le zgolj za napad in umor Gadafija, temveč za napad na samostojno, neodvisno in suvereno državo in nezakonito vtikanje v njihovo samostojnost, neodvisnost in suverenost in v njihove notranje zadeve.

Z njegovim ubojem, oz. umorom s strani horde t.i. libijskega nacionalnega prehodnega sveta, je bil storjen zločin pred celo svetovno javnostjo. Izvensodno je bil ubit Človek.

Nova Libijska oblast sestavljena iz raznovrstnih izdajalcev, lažnivcev, zločincev in morilcev brezdvomno laže in ne govori resnice.

Gre za farso o svobodi. Libija ni bila osvobojena in ni svobodna, ampak je okupirana in zasužnjena s strani kriminalcev in brutalnih morilcev, ki so pod krinko borbe za svobodo prišli na oblast! To bodo še na lastni koži izkusili vsi naivneži, ki zdaj slavijo »zmago«, ki to v resnici sploh ni, Libija je pristala v rokah teh zakrknjenih kriminalcev in brutalnih morilcev, ki so delovali pod krinko upornikov, saj gre pri videoposnetkih za zanesljiv in za neizpodbiten dokaz o brutalnem umoru, ne le Gadafija, ampak tudi nekaterih Gadafijevih sorodnikov, drugih Gadafijevih privržencev, pripadnikov libijske vojske in policije in najvišjih državnih uradnikov, medtem ko t.i. »osvoboditelji« trdijo, da je bil Gadafi ubit v navzkrižnem ognju, kar pa zagotovo ni res.

V svojih zadnjih trenutkih življenja je Gadafi prosil za milost, ki pa je od množice zločinskih upornikov, ni dobil. Gadafija so potem ko so ga potegnili ven iz jaška ter brutalno vlekli po ulicah, mu ruvali lase in ga pretepali po celem telesu z rokami, ga brcali, nazadnje po dolgotrajnem mučenju pa umorili tako, da so ga ustrelili v glavo. Gadafijeve zadnje besede, ki jih je izrekel eksekutorjem so bile: »Ali ločite, kaj je prav in kaj narobe?«. Truplo pa so že prepeljali v mesto Misrata kakih 200 kilometrov od prestolnice Tripoli.

S tem je Gadafi postal mučenik, heroj in idol svobodnega, svobodoljubnega in svobodomiselnega sveta v pravem pomenu besede. Vpisan je med nesmrtnike, med nesmrtne legende.

Pri teh umorih pa jih je podpihoval, ščitil, jih podpiral in jim iz ozadja pomagal NATO in CIA, ki za svoja dejanja nosita vso svojo odgovornost.

To je ironija zahodnega sveta. Za uresničitev svojih interesov in ciljev, gre čez vse.

Gadafi je bil ujet živ, kar je neizpodbitno dejstvo (glej video posnetke na youtube). Ker je bil ujet živ in ker je bil ubit brez možnosti zagovora na sodnem procesu, brez možnosti pritožbe in brez zakonite in pravnomočne sodbe sodišča, gre pravzaprav za klasičen najbrutalnejši umor, za masakr, ki so ga izvedle ali sodelovale pri njem živali, ki jih vidimo na videoposnetku in ki je bil izvršen pred očmi svetovne javnosti. Amerika (ameriška politika in CIA) in NATO pa sta tem najhujšim kriminalcem in brutalnim morilcem pri tem vseskozi pomagala, pomagala pa sta jim tudi pri prihodu na oblast. S svojo podporo tem kriminalnim strukturam in združbam sta sokriva za zločine proti človeštvu, kar to nedvomno so.

Ker obstaja utemeljen sum, da je bil Gadafi hladnokrvno umorjen oz. da je bil nad Gadafijem storjen zločin, se je visoka komisarka ZN za človekove pravice Navi Pillay danes zavzela za preiskavo okoliščin smrti nekdanjega libijskega voditelja, saj naj ne bi bilo povsem jasno, kako je umrl. "Menimo, da je potrebna preiskava," je dejal tiskovni predstavnik Pillayeve Rupert Colville in dodal, da je treba razjasniti več podrobnosti, da bi lahko ugotovili, ali "je bil ubit v spopadu ali pa je bil po prijetju usmrčen".

Mednarodno kazensko sodišče (ICC) bi moralo izdati mednarodno tiralico in mednarodni zaporni nalog ne le za morilca, ki je Gadafija ubil s strelom v glavo, ampak tudi za vse najožje člane libijskih prehodnih oblasti oz. samozvanega in samovoljnega libijskega nacionalnega prehodnega sveta pod katerim vodstvom so bile te enote, in pod katerim vodstvom se je zgodil zločin, in si tako zagotoviti svojo kredibilnost.

Mednarodna skupnost bi morala zdaj vreči iz oblasti te morilce in zagotoviti v Libiji poštene in demokratične volitve pod nadzorom mednarodnih sil, iz katerih bodo izločeni, izključeni in eliminirani ti kriminalci in brutalni morilci, ki se skrivajo pod krinko osvobodilnih sil, in ki so si s pomočjo zločinov proti človeštvu (in ZDA in NATA) utrli pot na oblast.

Slike0

SVARUNKA ni dodala še nobene slike

Blogi0

SVARUNKA ni dodala še nobenega bloga

Priljubljeni0

SVARUNKA nima še nobenega priljubljenega videa
članica še nima slike
član od 22.10.2011 tukaj 6 let nazaj
Moj profil
O meni
Spol
Ženska
Prijatelji 0

SVARUNKA še nima prijateljev

Za nadaljevanje se prijavi

Za prijavo uporabi Facebook

Facebook prijava

Za prijavo uporabi geslo

Samodejna prijavapozabljeno geslo včlanitev